سلام؛
نظرتون درباره طلسم چیه؟باید باور کنیم یا نه؟با اینکه تو قرآن هم اومده چرا باز بعضی ها قبول ندارن.و اینکه اگر طلسم هست آیا گرفتن طلسم و جادو برای کارهای خیر گناه دارد؟
و درآخر اگه کسی طلسم شده باشه باید چکار کنه؟
❤ |
سلام؛
نظرتون درباره طلسم چیه؟باید باور کنیم یا نه؟با اینکه تو قرآن هم اومده چرا باز بعضی ها قبول ندارن.و اینکه اگر طلسم هست آیا گرفتن طلسم و جادو برای کارهای خیر گناه دارد؟
و درآخر اگه کسی طلسم شده باشه باید چکار کنه؟
سلام موضوع مورد علاقه منو مطرح کردی.
بله طلسم وجود داره ومتاسفانه نوع شیطانیش بیشتره چون زودتر به مقصود میرسه.
برای کارهای خیر نیازی به جادو وطلسم نیست.بلکه با خواندن سوره های قرآن میشه طلب خیر کرد.
زیبایی بیان خردمندانه،عصای معجزه گر هرسخنوراست سرشار از سحر واقتدار.
❤ |
منظور از نوع شیطانی دیگه چیه؟
کار خیر منظورم اینه که مثلا یه زوجی دارن از هم جدا میشن،یه کاری کنیم دوباره مهرشون به دل هم بیفته.
سلام
من زیاد بهش اعتقاد ندارم ولی استاد تفسر قرانم میگن که هست ولی کسی جرات انجام دادنشو نداره و مطمئن باشین خیلی کم این کارو میتونن انجام بدن و برای شکستنشم مثل این که راههایی هست ولی چیزی که ایشون کفتن و جالب بود یه داستان واقعی بود که نشون میداد طلسم وجود نداره وما نتیجه ی اعمالمونه که بهمون برمیگرده
اگه دوست داشتین بخونین
یه خانواده پسرشونو مجبور میکنن با یه دختری ازد.اج کنه این پسر این دخترو دوست نداشت برای همین بعد عقد فرار میکنه و خودشو گم میکنه . مادر این دختر خیلی ناراحت میشه طلاق دخترشو غیابی میگیره ولی چون ابروی دخترش رفته بود میره پیش بهترین رمالا و برای این پسر طلسم میگیره که هیچ وقت نتونه ازدواج کنه چند سالی میگذره پسره پیداش میشه و دختر این خانمم ازدواج میکنه با یه مرد خوب بعد از چند وقت پسره هرجا میره خواستگاری بخاطر ازدواج قبلشو کاری که کرده بود جواب رد میدن بهش ولی دختر این خانواده ، طمع شوهرشو میگیره و اختلاس میکنه و میوفته زندان، مادر این دختر فکر میکنه بخاطر طلسمیه که برای اون پسر کرده که گریبان زندگی دخترشم شده ولی..............
همه ی این مشکلات برمیگرده به اعمالشون پسر بخاطر کاری که با ابروی یه خانواده کرده بود دیگه نمیتونست ازدواج کنه دخترشم بخاطر طمع شوهرش بدبخت شد پس طلسمی درکار نبوده![]()
سلام
بله طلسم هست.
اتفاقا یکی از اطرافیان ما از طلسم استفاده کرده. من تازه داستانشو شنیدم.
برای شما هم میگن.
داستان از این قراره که خانمی بسیار حسود بودن با جاریش خیلی رقابت داشته و برای اینکه جاریش زندگی خوبی نداشته باشه طلسم میگیره و این طلسم رو هم توی لباسش میزاره. و همه جا همراهش بوده. یه اتفاقی برای جاریش میوفته و جاریش هم با پدر شوهرش میرن پیش ملا اونم میگه که طلسم شده و این طلسم هم کاره یکی از نزدیکانه.
با ااین توصیفات متوجه میشن که کار این خانمه. خونه ی پدر شوهرش میرن و مادر شوهرش طلسم و از لباس این خانم در میاره و همه متوجه میشن و این خانم بدجور آبروش میره. و زندگی جاریش هم خوب میشه دوباره.
البته اینم باید بگم که پدر شوهر این خانم خیلی آدم خوبی بوده. و این چیزارو متوجه میشده.
من اینا رو از زبان جاری این خانم شنیدم. که خیلی خانم خوبی هستن.
من بعد از شنیدن این داستان ها وجود طلسم و باور کردم
طلسم و میشه با دعا و خوندن آیه های قرآن از بین برد.
البته همه ی این طلسم هاهم واقعی نیستن.
اما من که تا به الان طلسمی برای اینکه مهر کسی به دل کسی بیوفته و این چیزا نشنیدم.
صد در صد وجود داره و در قرآن هم ذکر شده.
اما فقط به خواست خدا اثر میکنه و اگر میپرسین پس چجوری طلسم بد هم اثر میکنه باید بگم به این نکته هم اشاره شده که تمامی اینها برای امتحان انسان هاست و در نهایت عذاب این طلسم برمیگرده به همونی که طلسمو انجام داده.
آیه ی 102 سوره ی بقره به همین موضوع اشاره میکنه![]()
سلام دوستان منم شنیدم که طلسم وجود داره ولی نمیدونم واقعیت داره یا نه؟!
یکی تعریف میکرد همسایمون دوتا دختر داشت من واسه پسرم به خواستگاری یکی از دخترا رفتم
ولی خانواده دختر قبول نکرد ،منم ازشون کینه به دل گرفتم، واسه همین پیش یه رمال رفتم که واسه دخترا دیگه خواستگاری نیاد تا آخر عمرشون مجرد بمونن، اونم یه چیزی نوشت گفت ببر پیش یه مردشور بذاره تو کفن یکی از مرده ها تا دفن بشه همین کارو کردم دادم به یه مردشور زن تا دفن کنه بعدش زن مردشور رفته بود حج ولی هروقت میخواست زیارت کنه جیغ میکشید ،ازش پرسیدن که تو چرا اینجوری میشی اونم داستانو واسشون گفته بود
شما هم قران بخونین ،دعا کنید ،اگه صلاح باشه ایشاالله خدا حلش میکنه یه دعای محبت هست تو مفاتیح اونو بخونید.
اگه یه ملا رو میشناسین برین پیشش شاید راهنماییتون کردن.
❤ |
ممنون دوستان.راستش من اگه مبحث طلسم رو باز کردم چون برام مهمه خیلی هم زیاد.راستش ما خیلی وقته که تو زندگیمون یه مشکل حاد به صورت خیلی عجیب داریم. یه خواستگار سمج داشتم ردش کردم .مامانش در آخر گفت تو زندگیتون سنگ میندازم.از وقتی مامانش این حرفو زد مشکل ما هم شروع شد.من خیلی به طلسم اعتقاد نداشتم. ولی مامانم شدیدا اعتقاد داشت که فلانی برامون طلسم گرفته....و منم بعد چند سال که دارم این اتفاق و مشکل عجیب و غیر قابل حل رو میبینم باورم شده که طلسم وجود داره و واقعا نمیدونم باید چکار کنیم.نه فال گیر نه رمال و نه هیچ کس دیگه ای رو میشناسم.درسته که خدا و قران و.... باعث دوری و ابطال طلسم میشه ولی حتما همه شما داستان طلسم کردن پیامبر رو شنیدید که بعد از اینکه از ته چاهی طلسم رو بیرون اوردند وباطل کردند.کم کم حال پیامبر خوب شد.
با سلام خدمت شما دوستان
آیا سحروجادو وجود داره؟ بعضیا میگن با جادو یه خانواده رو از هم جدا کردن، ولی نمیدونم واقعی هست یا نه؟
اگه وجود داره چطور میشه باطل کرد متشکرم.
❤ |
سلام
وجودش كه صددرصد هست اون بعضي ها هم كه ميگين واقعيت داره
ولي خيلي مواردي هم هست كه وقتي شخصي به مشكلي بر ميخوره سريعا مشكلشو به اين ارتباط ميده و ميگه مارو سحر و جادو كردن و يا برامون دعا نوشتن كه به مشكل بخوريم، در صورتي كه علت به وجود اومدن اون مشكل بخاطره اعمال خودشون هست و گناهاني كه انجام دادن ،همانطور كه خدا وعده داده بايد در اين دنيا تقاص خيلي از اعمال رو داد.
استفاده از اين هم گناه بزرگي به همراه داره ولي متاسفانه خيلي ها دنبال اينكارا ميرن و خودشون رو محتاج رمال و دعا نويس ها ميكنن براي مثال :ميخوان محبت شخصي رو به خودشون زياد كنن،و يا محبت بين دو شخص رو كم كنن يا كلا از بين ببرن و.....
درمورد باطل كردن چيز زيادي نميدونم ولي به نظرم پناه بردن به خدا و دعا كردن و خوندن ايه الكرسي و...خيلي ميتونه كمك كنه.
در اين باره پيشنهاد ميكنم حتما با مرجع تقليدتون مراجعه كنيد.