من 24 سالمه تو سن 21 سالگی یه بار نامزدی ناموفق داشتم بعد جدا شدن از نامزدم با یکی دوست شدم که الان سه ساله با هم دوستیم من وقتی با ایشون راجع به هدف این دوستی صحبت میکنم همیشه طفره میره جواب نمیده میگه من تورو برا ازدواج نمیخوام
حالا سوال من اینه اگه برا ازدواج نمیخوای بیخیال من شو اینو چند بار بهش گفتم ولی کو گوش شنوا
ذره ای احساسات نداره نسبت به من خودش میگه بعضیا احساساتشونو بروز نمیدن ولی بعضی اخلاقاش یه جوری که من فک میکنم اونم دوسم داره ولی تو این 3 سال یه کلمه ی عاشقانه هم بهم نگفته مث دو تا دوست معمولی حرف میزنیم البته از دید اون ولی من رفته رفته عاشقش میشم درسته نمیتونم این دوست داشتن و به زبون بیارم یکی دو باری گفتم دیدم جوابش فقط مرسی هست یا یه لبخند دیگه ادامه ندادم
یه اخلاق بدی هم که داره وقتی حق با منه صحبت دو سال پیش و میاره مجبور میشم عوض اون من عذرخواهی کنم ماجرای دو سال پیش هم از این قراره که بهم گفت ما مث دو تا دوست صمیمی هستیم میتونی با هر کی دوس داری حرف بزنی منم چون دوس دارم فقط با یکی دوس باشم اینو که شنیدم گفتم من که نمیخوام دوست صمیمی باشیم با یکی دوست شدم اونم فقط یه ماه البته ناگفته نمونه خودشم با 3و4 نفری حرف زده که به همشون عشقم و عزیزم و دوست دارم گفته ، فک میکنه بدون اون من هیچم همش میگه تو اون حرف و اگه قبول نمیکردی من بازم باهات حرف میزدم
حالا موندم نمیدونم چی کار کنم با اینکه هر سال میگذره من وابسته تر میشم نمیتونم چه جوری بهش بگم یا قطع رابطه کنیم یا ادامه بدیم
لطفا کمکم کنین ممنون میشم ازتون