-
2013_04_20, 23:50
بالا |
پست 1
بلا تکلیفی
سلام
دختری 26 ساله هستم حدود 2 ساله با پسری که همکلاسم بود دوست شدم بعد از مدتی بش علاقه مند شدم و روز به روز علاقه ام بیشتر میشد چن وقت پیش اون بهم گفت فعلا شرایط ازدواجو ندارم ولی نمیتونم از فکرش دربیام در همین حین ی خواستگار هم برام اومده که خانواده ام اصرار دارن جوابشو بدم ولی نمی تونم تصمیم بگیرم و نمیدونم چکار کنم از طرفی ی برادر دارم ک بدبین و عصبی ست و فشار روحی زیادی رو بهم وارد میکنه که مادرم میگه برای خلاصی از شر اون بهتره ازدواج کنی
خواهش میکنم راهنماییم کنید، به نظرتون چکار کنم ، به خواستگارم جواب مثبت بدم؟ اصلا میتونم تو این شرایط تصمیم درستی رو بگیرم؟
-
-
2013_04_21, 00:02
بالا |
پست 2
RE: بلا تکلیفی
سلام کاربر عزیز
دو مساله برای شما به وجود اومده:
1.پسری که حدود دو سال با او دوست بوده و به او علاقمند بودید که الان نمیتونید فراموش کنید.
2.خواستگاری دارید که نمیدانید جواب مثبت بدهید یا نه؟
شماتحصیلاتتون چیه؟اولا:شما باید سعی کنید که به روال عادی زندگیتون برگردید و سعی کنید که دلبستگیتون رو به اون پسر کم کنید و اگر اون پسر واقعا از شما خوشش بیاد مطمئن باشید که ازتون خواستگاری میکنه.
دوما میخوام بدونم اون خواستگاری که براتون اومده تحصیلاتش چیه؟ آیا همه ی معیارهایی که شما برای همسر آینده تان دارید، را دارن؟ خودتون نظرتون راجع به خواستگارتون چیه؟ آیا فقط برای فرار از شرایط بد خانواده میخواهید به او جواب مثبت دهید یا واقعا ازشون خوشتون اومده؟
پیروز باشید
-
-
2013_04_21, 12:02
بالا |
پست 3
سلام دوست عزي به همياري خوش آمدين:
لطفا براي تاپيكتون عنوان مناسبي انتخاب كنيد:
در ادامه سوالات مشاور عزيز مبينا جان ايشون چند سالشونه؟ خانواده ها از اين جريان خبر دارند؟ قصدشون از اين رابطه چي هست؟ رابطه تون در چه حديه؟ بهشون گفتين كه خواستگار دارين؟ اگر بله چه جوابي دادن؟ چقدر نسبت به ايشون شناخت داريد؟ تا كي شرايط ازدواج رو ندارن؟ خواستگارتون چند سالشونه؟ ميزان تحصيلاتشون ؟ نظرتون در مورد خواستگارتون چيه؟ 
-
-
2013_04_21, 21:50
بالا |
پست 4
من 26 سالمه و لیسانس کامپیوتر دارم دوست پسرم هم همکلاسیم بوده و 27 سال داره و خواستگارم 28 ساله و دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد فعلا ی مغازه لباس فروشی زده که باب میل خانواده من نیست ولی گفته که میخوام تغییر شغل بدم خواستگارم کیس ایده ال و عالی نیست ولی خوانواده ام نگران سن من هستن که بره بالا و شخص مناسب تری پیدا نکنم البته من از لحاظ قیافه و خانواده در حد خوبی هستم ولی چون شاغل نیستم و زیاد بیرون نمیرم ممکنه مثل قبل زیاد موقعیت برام ایجاد نشه
درمورد دوست پسرم تقریبا شناخت کافی دارم آدم منطقیه ، وقتی درمورد خواستگارم باش صحبت کردم ازم خواست عاقلانه تصمیم بگیرم وگفت ممکنه من حالا حالا ها نتونم ی شغل مناسب پیدا کنم و توهم به پای من بسوزی درمورد دوست پسرم به خانواده ام چیزی نگفتم چون خیلی خود خواهن و هیچ وقت چیزی رو درک نکردن وتقریبا همیشه تصمیم های غلط گرفتن
درضمن ما از اول ایجاد رابطه قصدمون ازدواج بود ولی اون هنوز نتونسته ی شغل پیدا کنه و مقدمات یه زندگی رو آماده کنه
وی چیز دیگ اینکه ما رابطه جنسی ایجاد نکردیم
-
-
2013_06_16, 15:01
بالا |
پست 5
به نظر من اگه دوستتون میگه شرایطو ببین تصمیم بگیر خب باید پا پیش بذاره نباید همین جوری دست رو دست بذاره اگه واقعا شرایطشو نداره سعی کنه شرایط ازدواجو مهیا کنه تا تکلیف معلوم شه.یعنی حداقل کاری که از دستش بر میاد اینه که رابطه شو با شما رسمی کنه.
-