نمایش نتایج: از 1 تا 8 از 8

موضوع: شکست عشقی

2623
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5283
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

Question شکست عشقی

باسلام مدتی پیش پسری ازمن خواستگاری کرد که 13 سال ازخودم کوچکتربودالبته درابتدا موافقت نکردم اما بااصرارمادرش که همکارم بود مجبورشدم با اوصحبت کنم و وقتی به مادرش گفتم که اوسن من رامی داند وازنظراواشکالی ندارد گفت نه حتی درصحبت هایم با پسرش ابرازکردم که شرایط سنی برای شما موردی ندارد گفت نه 2جلسه باهم صحبت کردیم وانتظارات همدیگر را گفتیم بعد ازاون جلسه انها ازم جواب خواستن و من که باورنمی کردم شرایط سنی برایش مهم نباشد دوباره مطرح کردم  واو این بارتاریخ تولد راپرسیدومن به اوگفتم1355 انگاردچارشوک شد وراستش ازاین تعجب کردم وبهش گفتم مگه مادرتون ازروزاول سن منو نگفته بود گفت نه من فکرکردم 5-6 سال است ازمادرش که پرسیدم گفت اون درجریانه نمی دونم چرا این حرف رو زده خلاصه خیلی ناراحت شدم وحقیقتش نفهمیدم کدومش راست میگن وچرا ؟ نمی دونم چطوری این موضوع رو فراموش کنم

2. بالا | پست 2
    محیا مودت

RE: شکست عشقی

یعنی شما به ایشون وابسته شده بودید؟
    رابططون در چه حدی بوده ؟
    ایا ایشون دیگه خواستار اذدواج با شما نیسن؟تحصیلات خودتون و ایشون ؟
    شما چه کارید؟
    دلیللی خاصی داره که مادر پسر این قدر اصرار داشته؟

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5283
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط 'محیا مودت' pid='3915' dateline='1366638141'
    یعنی شما به ایشون وابسته شده بودید؟
    رابططون در چه حدی بوده ؟
    ایا ایشون دیگه خواستار اذدواج با شما نیسن؟تحصیلات خودتون و ایشون ؟
    شما چه کارید؟
    دلیللی خاصی داره که مادر پسر این قدر اصرار داشته؟

نمی دونم چرا درهمون 2 جلسه صحبت بهش وابسته شدم احساس کردم تمام معیارهایی که برای همسر می خوام  دراون هست جز سن اون دانشجوی لیسانس ومن فوق لیسانس وفرهنگی مادرش چون همکارمه وبه قول خودش خیلی دوست داره من عروسش بشم والبته من بااصرارمادرش حاضرشدم 2جلسه صحبت کنم و3 بارهم تلفنی وپسره بیشتر دوست داشت جواب من رو بفهمه وآره یا نه من براش مهم بود احساس میکنم به من بی احترامی شده وشخصیتم خردشده

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1030
    سپاس
    0
    6
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

دوست عزیز خواهشا دیگه بهش فکر نکنید و قضیه رو برای همیشه تموم کنید
    شما میتونید با موقعیت هایی ک دوباره در زندگیتون میاد زندگی خوبی داشته باشید...مطمئنن فقط اون اقا معیار های شما را نداره هستن کسایی ک بهتر از ایشون هستن
    به مادر ایشون بگین ک این قضیه تموم شده است از طرف شما

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5283
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام ممنون با خوندن جوابای شما خیلی آروم شدم

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5222
    سپاس
    0
    11
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام.متاسفانه تو این جامعه که خیلی از پسر ها درآمد کافی برای زندگی ندارن،مادر هاشون بفکر می افتن که دختری رو واسشون خواستگاری کنن که درآمدی داره و یه موقعیتی تو جامعه داره.بعید نیست مادر این آقا با همون فکر جلو نیامده باشه.چون هیچ مادری راضی نمی شه که عروسش از پسرش بزرگتر باشه.از فکرش سریع دربیاید و مطمئن باشید کیس های بهتری پیش میان.

7. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5283
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

شما فکرمی کنید من تواین سن وسال می تونم به ازدواج فکرکنم و دیرنیست؟ کاش آدما یه خرده ای منطقی ترفکرمی کردن و ازدخترای مثل موقعیت من سوء استفاده نمی شد که فکرکنن دختر به علت بالا رفتن سن حاضره هرشرایطی رو قبول کنه وتن به چنین ازدواج هایی بده دختری که سنش بالا رفته و  ازدواج نکرده شخصیتش، پاکیش و... که ازبین نرفته پس چرا بهش به دیده ترحم ،تحقیر و ... نگاه می کنن کاش  میشد این گونه مسایل توجامعه ما حل میشد ودید مردم عوض اماحیف ...

8. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5335
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز
    صحبت های من اکثرا به دل نمیشینه و اذیت میکنه خیلی هم اذیت میکنه اگه نمیخواید اذیت بشید نخونید

یه فاصله گذاشتم که تصمیم بگیرید که اذیت کنید خودتون رو یا نه
    به هر حال یه نگاهی بندازیم به تفاوت زن و مرد
    مرد مثل زن دور اندیشی نداره و این تفاوت ایجاد مشکل میکنه شما همین الان میتونید 7 سال دورتر رو ببینید و اون اقا نمیتونه ببینه و شما بهش میگی بیتجربه است و ناشی بازی درمیاره و همین در تصمیم گیری های زندگی باعث عدم تفاهم میشه
    خانوم ها زود تر مسائل جنسیشون دچار مشکل میشن در صورتی که اقایون میتونن تا 60 سالگی یا بیشتر مشکلی نداشته باشن
    خانوم ها وقتی میبینن که نسبت به همسران دوستان و اقوام خانوادگیشون شکسته تر شدن دچار مشکل میشن و فکر میکنن که مردشون به اونها دید خوبی نداره و بیشتر به دیگران توجه میکنه هرچند که این مسئله وجود نداشته باشه
    و هزار مشکل دیگه که پیش میاد که متوجه نمیشید و از تفاوت سنی سرچشمه میگیره
    به نظر من زوج باید بین 1 تا 7 سال اختلاف سنی داشته باشند که مرد سنش باید بیشتر باشه
    شاد و موفق باشید

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد