سلام من خیلی وقته این مشکلو دارم یعنی خیلی ساله، الان 30 سالمه ،امشب داشتم تو گوگل در مورد نداشتن اعتماد به نفس و راه چاره اون جستجو میکردم که تو یه وبلاگی به یه مطلبی برخوردم که داشتم از تعجب از خود بیخود میشدم ،توی اون وبلاگ که در آخر پستم براتون آدرسشو میزارم (البته اگر خلاف قوانین سایت هستش معذرت میخوام) انگار منو کارشناسی کرده باشن و چند ماه روی من مطالعه کرده باشن یعنی هر چیزی تو اون وبلاگ نوشته خلاصه میشه تو من، مو به مو و هیچ مغایرتی باهام نداره جوری که هر خطشو که میخوندم به خودم میگفتم این که منم !!! خواهش میکنم به این آدرس برین و ببینین مشکلاتمو.
قبلش یه توضیح مختصری در مورد خودم میدم شاید بهتر بشناسین منو:
من به شدت دچار این معضل هستم توی جمع همش خجالت میکشم ،خدا نکنه تو جمعی که چند فقط نفر باشن شخص مورد بحثشون من باشم ،خیس عرق میشم و میخوام از اونجا فرار کنم حالا چه حرف خوب بزنن در موردم و چه حرف بد، من به شدت نیاز دارم بهم توجه بشه، من خدا روشکر میکنم که بهم یه قیافه خوبی داده ولی با اینکه میدونم و خیلیا بهم میگن که خوشتیپم ولی خدا نکنه مثلا تو جمع 3 نفری که من و یه پسر(حتی اگر داداشم باشه که برام پیش اومده اونم چند بار) و یه دختر دیگه باشه و دختره به اونیکی پسر توجه بکنه ،اونوقته که میخوام از حسادت خودمو بکشم، اونموقع همش به نکات منفی خودم گیر میدم، من نقطه ضعف زیاد دارم، و همانطور که گفتم قیافم خوبه و بدنسازی کار میکنم و هیکلمم خوبه ولی از اونور چند تا ایراد کوچولو هم دارم مثلا موهام به دلیل ریزش کم پشتن و تا حالا 2 بار کاشت مو انجام دادم که خداروشکر خیلی از قبل بهتره، قبلنا دوستام به شوخی بهم میگفتن کچل البته طاس نبودم یخورده کم پشت بود ولی الان 2 سالی میشه خداروشکر تا الان هیشکی بهم نگفته و خودمم میدونم که این مشکلم تا حدودی رفع شده.
من دانشگاهمو به همین خاطر ترک کردم با وجودی که توی شهرمون تو رشته خودم (نرم افزار) تو مقطع دبیرستان رتبه اول را آوردم، البته حسادت و کبود اعتماد به نفسم از بچگی بود ولی با رفتن به دانشگاه انگار متاسفانه شکوفا شد.
من حاضرم در قبال کمکتون بهم هر مبلغی رو بفرمایین بریزم به حسابتون فقط از رفتن حضوری پیش کارشناس خجالت میکشم.
اینم آدرس وبلاگی که میگفتم فقط جون هر کی دوس دارین بخونین منو داداش خودتون بدونین مرسی :
http://www.1doost.com/Post-8622.htm