-
2013_04_27, 16:51
بالا |
پست 1
همسر نوراتیک
با سلام
همسرمن یه شخص نوراتیکه که تمام مشکلات یه ادم نوراتیک رو در حد اعلا داره از گذشته به شدت اسیب دیده دوران کودکی خیلی بدی داشته و نمیخواد کسی درموردش بدونه حدود یک سال مشاوره گرفتیم بعد متوجه شدم خانومم تا متوجه میشده که مشاور به پیله گذشته اون وارد شده یا چیزی از گذشته اش فهمیده به راحتی با زدن برچسب به اون دکتر ازش فرار میکرده
الان حدود یک ساله که قهر و اشتی داریم الان هم دادگاه و دادگاه کشی ضمنا دخالت و حمایت خانواده اون هم شده قوز بالا قوز
به شدت از من متنفر شده تمام دلایلش توهمه و از گذشته سرچشمه میگیره مثال یه بار که خیلی خسته بودم گفتم من میخوابم ساعت 3 بیدارم کن تا برم سر کار الان حدود بیش از یک سال میگذره و به همه میگه امیر همه مسولیت هاش رو توی خونه میندازه گردن من تی میتونست میخوابید میگفت تو برو پول در بیار
یا دو تا بچه رو رها کرده و رفته و هفته ای یا ده روزی یک بار زنگ میزنه بیار ببینمشون( یعنی بی احساس)
یا میخواد در هنر اعم از سینما و موسیقی یه چهره جهانی بشه و کنسرت بده و فیلم قراردادکنه
و از اون طرف چون دانشجوی رشته روانشناسی هستش میخواد دکترا بگیره مطب بزاره گروه درمانی کنه کنفرانس همایش بده زبان یاد بگیره و یه چهره جهانی بشه حالا هرکدوم از این ها خودش یه استعداد و یه عمر مطالعه و زحمت داره بماند خانوم میخواد و فکر میکنه میتونه
تا یکی بهش میگه سلام زود حس عاشقی درش گل میکنه تا الان من متوجه سه تا شدم که خودش بیان کرده و خودش رو توی یه دنیای عاشقی میبینه
اینها مثال هایی بود از توهمش که از واقعیت فرار میکنه و به چیزهایی فکر میکنه که با واقعیت درگیر نشه و اگر کسی بهش بگه اشتباه میکنی دیگه ارتباط رو قطع میکنه فقط تایید میخواد و تایید
سوالم اینه امیدی به بهبودی هست راهی وجود داره نوراتیک رو باید یه شخصیت دید که میشه تغییرش داد یا تغییر نمیکنه یا یه بیماریه و اونم قابل درمان هست یا نه ؟
ممنون میشم از راهنمایی شما
با سپاس امیر
-
-
2013_04_27, 20:06
بالا |
پست 2
RE: همسر نوراتیک
سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين:
شما و همسرتون چند سالتونه؟ چطوري باهم آشنا شدين؟ فرزندانتون چند ساله هستن ؟چند وقته رفتين زير يك سقف؟ ايشون از اول اين مشكل رو داشتن؟ مشاوري كه بردين ايشون رو پيششون چي گفتن؟ شما درخواست طلاق دادين؟ اگر بله نظر ايشون چيه؟ نظر خانواده ايشون در مورد مشكل دخترشون و جدايي چيه؟ از كي متوجه مشكل ايشون شدين؟ خانوادشون در مورد گذشته ايشون چيزي نگفتن؟ 
-
-
2013_04_28, 09:36
بالا |
پست 3
سلام
من 36 سالمه و خانومم 30 ساله بچه ها 9 ساله و 2 ساله
سنتی اشنا و ازدواج کردیم و 11 ساله ازدواج کردیم ایشون از اول مشکل افسردگی خفیف داشت که به مرور بدتر شد و البته اون زمان اگاهی کامل نداشتم که بتونم متوجه بشم
مشاور افسردگی رو تشخیص داد ولی به دلیل اینکه خانومم یه پیله دور خودش تنیده و اجازه ورود به هیچ کس نمیده و اگر متوجه بشه کسی میخواد از این پیله عبور کنه و یا متوجه شده چی زیر این پیله هستش دیگه پیش اون شخص نمیره
درخواست طلاق ندادم ولی ایشون چند ساله که دغدغه طلاق داره مثلا 5 سال پیش میگفت منو طلاق بده دخترمون رو که اون وقت هنوز پسرم رو نداشتیم برمیدارم میرم شیراز یه اطاق میگیرم میرم سر یه کاری ماهی 200 هزار تومن هم کار کم برام کافیه
خانواده خانومم با دخالت هاشون و اینکه همه جوره به خانومم اجازه هرکاری میدن و حمایتش میکنن و البته پدر خانومم کارگره و چاه میکنه دست بردار نیستند و خانومم قبله گاهش اونجاست تا جایی که وقتی که پسرم رو باردار بود مادرش به من زنگ زد و گفت بیا یه خورده پول به خانومت حالا که میخواد بچه رو خراب کنه دنبال پول نباشه و تازه من فهمیدم که خانومم بارداره
و مشکل میدونستم داره ولی الان یک ساله که دقیق میذدونم ایشون نوراتیکه
ضمنا درمورد نوراتیک یه سرچ بزنید ببینید چه خبره
با سپاس امیر
-
-
2013_04_28, 22:37
بالا |
پست 4
سلام به همه دوستان
با تشکر از این همه حسن توجه شما
بالاخره با یه روانشناس که محقق هم هست تونستم به واسطه یکی از دوستان صحبت کنم
خانوم بنده به واسطه اسیب های کودکی یه شیوه دفاعی همراه با اظطراب و استرس و بی اعتمادی و ترس از تحققیر شدن رو پیش گرفته و نمیشه به لایه های درونی اون نفوذ کرد که باید با روش دیر بازده تر و کم بازده تری وارد عمل شد
به این صورت که دیدش رو نسبت به حال حاضر مثبت کرد که این باعث میشه یکم دیواره دفاعی اون ضعیف تر بشه و با رعایت جوانب از طرف یه مشاور و روان درمانگر خیلی ماهر به درمان عمیق تر پرداخت
به عبارتی درمان در دو مرحله انجام میشه
ولی
این دو مرحله واقعا زمان زیادی میبره و شاید چند سال طول بکشه
بازم ازتون خواهش میکنم شخصیت نوراتیک رو سرچ کنید تا با این مشکل بیشتر اشنا بشید
موفق باشید
-
-
2013_04_28, 23:31
بالا |
پست 5
سلام 
داداش اینجا اکثرا روانشناسن نوروتیک ( نه نوراتیک) می دونن چیه.
روانشناس تا بصورت مستقیم مراجع رو نبینه نمی تونه تشخیص بذاره.
ضمنا شما سعی نکین توی پیله همسرتون سرک بکشین و براش تحلیل کنین چون اکثر موافق باعث تنفرش ازتون میشه و ازتون دوری میکنه و به عهده روانشناس بگذارین
اگه هم تاحالا اینطور برخورد می کردین دیگه انجامش ندین و درباره این مسائل بحث و صحبت نکین
بهتره هرچه زودتر با هم به روانشناس بالینی مراجعه کنین
-
-
2013_04_29, 11:02
بالا |
پست 6
سلام
ممنون که منو تصحیح کردید واقعا سپاسگذارم
برخورد من با اون اینجوری نبوده که بخوام از دیوار دفاعی اون بگذرم یک سال مشاوره و روان درمانی بود که تا خانومم متوجه میشد درمانگر داره از پیله میگذره فرار میکرد ازش
الان هم زندگی رو ترک کرده و رفته و نمیخواد برگرده و منم دیگه حسی بهش ندارم که مثل سابق باشه و میترسم برگرده و دوباره مشکلات شروع بشه
منظورم از طرح سوال این بود که امیدی هست که بتونیم با هم زندگی کنیم یا نه که متاسفانه با توجه به طول درمان و اینکه خانومم دو تا بچه رو رها کرده و رفته و مشکل نگهداری اون ها باید فکری به حال زندگیم کنم جواب منفی بود
بازم سپاسگذارم
-