نمایش نتایج: از 1 تا 8 از 8

موضوع: مشکل با همسرم

2240
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4146
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

مشکل با همسرم

سلام و خسته نباشید من 31 ساله هستم و مشکلم با همسرم است و ما  5 سال است که ازدواج کردیم و یک پسر 17 ماهه داریم همسرم خیلی بی تفاوت است به من نه وقتشو میزاره نه با من در دو دل در مورد زندگی می کنه نه سلاح و مشورت می کنه همه چیز خودش تصمیم میگیره خودش می خره و اکثر مسائل از من پنهان می کنه چیزی هم بهش کفتنی و یا اعتراض کردنی می گوید خودت کردی تو همش به من دروغ می گوی همه چیز را از من پنهان می کنی از لحاض عاطفی هم کاملاه صفر شده بی تفاوت فقت امدنی خانه یا اسمس بازی با دوستاش یا گیم با کامپیوتر یا خواب است نمی دانم جی کار کنم من را راهنمایی کنید

2. بالا | پست 2
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

RE: مشکل با همسرم

سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين:

همسرتون چند سالشونه؟ چطوري باهم آشنا شدين؟ از كي بي تفاوت شدن و به شما توجه نميكنند؟ در روابطتون نيازهاي ايشون رو برآورده ميكنيد؟ در مورد رفتارهاشون با خودشون حرف زدين؟ اگر بله چه جوابي دادن؟ شغل ايشون چيه؟ امدن فرزند تو زندگيتون تاثيري نداشته؟ 

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4146
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

همسرم 40 سالش است .به صورت سنتی.تقریبا پنج شش ماهه.بله.اره حرف زدهام.گفته من دنبال کار و زندگی هستم دارم میرم دنبال یک تیکه نان.ازاد نه نداشته

4. بالا | پست 4
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام باید ببینید چرا ایشون اینطور شدن با محبت و رسیدن به ایشون و خودتون و کمی صبوری به نتیجه میرسید
    توی رففتار های خودتون و ایشون زوم کنید

5. بالا | پست 5
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام دوست عزيز:

ببينيد  در زندگی مشترک دو فرد نقش اساسی را ایفا می کنند یکی زن و دیگری مرد خانه...هرگاه رابطه بین این دو فرد قدری

ناهماهنگ باشد و هرگاه اگر رفتار یکی از آنها نامتعادل باشد در نتیجه جو سردی بر خانه حاکم خواهد شد و از آنجایی که

زن
    و شوهر مانند آیینه ای برای هم هستند بنابراین رفتار هر کدام از آنان واکنش دیگری در بردارد.

در این مشکل نقش شما چشمگیرتر از نقش شوهرتان است بدین گونه که باید طوری عمل نماید که او در کنار شما احساس

آرامش و سربلندی نماید حال چگونه؟

کمی تامل کنید و ببینید دوستانش از چه ویژگی هایی برخوردارند یا چه کارهایی برایش انجام می دهند که

ایشان آنان را بر
    شما و فرزندش ترجیح می دهد؟

ببینید آیا شما در داخل خانه به وضع بهداشتی و آرایشی خود می رسید آیا تنوعی در رابطه تا حال ایجاد کرده اید؟

اگر محبت نمی کند اگر داد می زند شما هرگز نباید به جبران این عمل داد زده و عمل او را تقویت کنید بلکه بگوید "فکر می

کنم امروز خسته ای و نیاز به استراحت داری"///// بخصوص هنگامی که ایشان از شما معذرت خواهی می کنند به قول

معروف عشوه نیاید و عذرخواهی او را با لحنی خوب پذیرا بودید و در آن هنگام با گفتن جملاتی چون:: وقتی این گونه خوب

می شویی بیشتر عاشقت می شوم.... می دانم تو مرا دوست داری و منظوری از بدرفتارها ندارید""" رفتار خوب او را تقویت

کنید.

در آخر شما مانند سایر زنان جامعه بسیار نرمال به زندگی خود ادامه دهید...به وقت خود به آرایشتان برسید نه برای

همسرتان برای احترام به خودتان....به وقتش به بیرون بروید....اگر او بی خیالی می کند شما هم مدتی خود را به بیخیالی

بزنید اما هرگز احترام او را نشکنید.

در واقع اولین قدم در اصلاح رفتار همسرتان این است شما مهارت های بالا را کسب کرده و پیاده نماید شاهد خواهید بود رفته

رفته تغییراتی زیادی در همسرتان پدید می آید.

موفق باشید

6. کاربر مقابل از rahaii عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

7. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4146
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام نمیدانم در واقع ان اصلا حرف دلشو برام نمیگه با من صلاح مشورت نمیکنه برای زندیگمان همه چیزشو پدر مادر وخواهرش می دونند و براش نظر می دن هر راهی رو امتحان کردم ولی بی فایده بود واقعا نمی دونم چی کار کنم دارم کاملا افسرده میشم نه برای من و پسرش وقت می زاره نه احساسات خودشو برام میگه در مورد همه چیز بی تفاوت

8. بالا | پست 7
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    30
    صلوات
    150
    دلنوشته
    8
    به دنبال خوشبختی می گشتم اما درکنار م بود حس نزدیکی خداوند
    سپاس
    383
    261
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام ارشیا جان
    عزیزم چرا شما از احساساتتون باهاشون حرف نمی زنید بهشون بگید که چقدر براتون مهم هستند بگید ازشون متشکرید که براتون زحمت می کشند
    الان زمانه طوری شده که بیشتر فکر اقایون را مسائل اقتصادی گرفته انقدر فکر شون مشغوله که حایی برای احساساتشون نمی مونه این شما هستید که با محبت و مهربونی باید خستگی را از تنشان بیرون کنید و در عین حال از بازتابش لذت ببرید البته من مشاور نیستم حتما مشاوران عزیز بهترین راهنمایی را خواهند داشت فقط ار روی تجربه عرض میکنم خدمتتون
    ایا شما تا حالا پنهان کاری کردید یا دروغی بهشون گفتید ؟ یا از اول اینگونه بودند؟
    عزیز دلم امیدوارم بهترین زندگی را همراه با فرزند عزیزتون تجربه کنید

9. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    3780
    سپاس
    332
    439
    دریافت
    0
    آپلودها
    0
    سلام
    ازدواج به طریقه سنتی خیلی مواقع موجب میشه که نیمه های پنهان دختر و پسر برای همدیگه روشن نشه. همچنین در شیوه سنتی چون فرست ایمپرشن وجود نداره در نتیجه امکان بروز مشکلات خیلی بالاست.
    در هر حال امروز زندگی مشترک شما شکل گرفته و بهتره تلاش در راستای حفظ و بهبود زندگی مشترک باشه.
    برای ایجاد عاطفه و محبت در همسر، بهتره که موقعیت های مناسب رو شناسایی کنین. سعی کنین شب ها و در زمان مناسب، فرصتی پیدا کنین و با ایشون عشق بازی کنین. رابطه جنسی و عشق بازی، در بالاتر رفتن میزان عواطف نقش اساسی داره.
    در چه زمینه هایی مایل هستین ایشون نظرتونو جویا بشن؟
    ایا وقتی شما اظهار نظر میکنین واکنش ایشون چی هست؟
    امضای ایشان
    وطن پرنده ی پر در خون
    وطن شکفته گل در خون
    وطن فلات شهیدان شب
    وطن پا تا به سر خون
    وطن ترانه ی زندانی
    وطن قصیده ی ویرانی
    بخوان که دوباره بخواند
    این عشیره ی زندانی
    گل سرود شکستن را
    بگو که به خون بسراید
    این قبیله ی قربانی
    حرف آخر رستن را

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد