نمایش نتایج: از 1 تا 9 از 9

موضوع: دعوا سر تلفن

2859
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4995
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

دعوا سر تلفن

با عرض سلام وخسته نباشيد من يك سال و سه ماه نامزدم خدارو شكر مشكل خاصي نداريم ولي من در خانواده اي بزرگ شدم كه هر يك ساعت به يك ساعت از هم خبر داريم ولي منتها همسرم و خانوادش اين جوري نيستن خيلي به همسرم اين موضوع رو گفتم ولي فايده اي نداشته حالا تو رو خدا بهم بگيد چيكار كنم خودم خيلي با همسرم صحبت كردم ولي بازم فايده نداشت خودم هي زنگ ميزنم بهش همه چيز خبر  ولي بازم فايده نداره

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4945
    سپاس
    325
    186
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: دعوا سر تلفن

درود بانو

چند سالتونه و چند ساله ازدواج کردین؟همینطور شوهرتون چند سالشه و شغلشون چیه؟
    مردها برعکس بانوان یکمقدار روحیه قویتر و خشن تری دارن بر عکس روحیه لطیف خانوم ها. نه تنها ایشون بلکه اگه منم بودم یا هر مرد دیگه ای از اینکار خوشش نمیومد.نظر منه ولی اگه هرکی باشه فکر میکنه شما داری چک میکنی کجا میره با کی میره خوب مسلما کسی خوشش نمیاد این برخورد یعنی به شوهرتون اطمینان ندارین میدونم قصد شما این نیست ولی برداشت ایشونه.

شما فکر کنم ببخشیدا ولی یکم خوشی زده زیر دلت نمیدونی به کجاش گیر بدی چشبیدی به این موضوع بهتره یه سر توی تالار دور بزنی بچرخی ببینی اوضاع از چه قراره و قدر زندگیت رو بیشتر بدونی عزیزم

بعدشم شما ازدواج کردین با یه فردی که از جنس مخالف شماست و دارای تفکر و عقیده و فرهنگ و تربیت خاص خودشه مسلما یه سری تفاوت هایی وجود داره اکثر دخترها توی دوران نامزدی و عقد اشتباهی که انجام میدن اینه که میخوان شوهرشون رو تحت کنترل خودشون در بیارن فکر میکنن ماشین کوکیه

یه لطفی میکنی شما یه کاغذ وردار بالا بزن لیست کارایی که شوهر خوبم انجام میده و میپسندم
    پایینم بزن لیست کارایی که شوهر خوبم انجام میده ولی نمیپسندم و دوست دارم تغییر کنه

بعدش اینجا واسمون بنویس ممنونتون میشم بانو

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4995
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

من 23سالمه يك سال و نيمه عقد كردم.ارديبهشت عروسيمه.شوهرم24سالشه به طور موقت در يك كارخونه كار ميكنه درس هم ميخونه راستش شايد حق با شما باشه ولي من تو شرايط سخت هستم بعد از عقد كردن من همه فاميل عقد كردن شما فكرشو بكنيد همه با نظرات مختلف حالا تو اين شرايط زد شوهر من بيكار شد جوري كه هر شب كارم شده بود گريه حالا هم با خرج باباش داره عروسي ميگيره برام سخته خيلي اذيت شدم تو اين يك سال چند ماه چون من دختري بودم كه همه چشمشون بود ببينن با كي ازدواج ميكنم خلاصه الان رابطمون داره سرد ميشه سر همين چيزهاي جزئي ديگه حوصله حرف زدن ندارم باهاش ولي خودم ميودونم شوهرم خيلي خوب و تكه بخدا ميفهمم داره تمام سعيشو ميكنه تا بهترين ها رو داشته باشم ولي احساس ميكنم ديگه اميد ندارم بخدا دست خودم نيست كه الكي گير ميدم

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2424
    سپاس
    0
    3
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

اردیبهشت عزیز

شوهر شما هم در شرایط مطلوبی نیست ایشون الان نیاز به حمایت و دلگرمی شما دارد .پس با بهانه گیری این شرایط را بدتر نکنید و سعی کنید از از شرایط برای نزدیکتر شدن به هم و نشان دادن حس حمایت از همدیگر استفاده کنید.

در مورد تلفن هم باید درک کنید خلقیات مردان و زنان با هم تفاوت دارند ایشون همانند بسیاری از مردان ،تلفن زدن مداوم را راه ابراز علاقه نمیدانند پس شما هم تماس های خود را کمتر کنید چون اگر به همین روال ادامه دهید شوهرتون به این روند که همیشه تماس از طرف شما باشد عادت میکند .
    خوشبخت باشید
    امضای ایشان
    هــــــمیشه از خـــــــوبی آدم ها
    بـــــــــرای خـــــــــودت دیــــــــوار بـــــــساز.
    هـــــــر وقــــــت در حـــــــــق تـــــــو بــــــــدی کـــــــــردنــــد،
    فـــــقطـ یــــــــک آجـــــــــر از دیــــــــوار بــــــــــردار
    بــــــــــی انــــــــــصافــــــیســ ـــت اگــــــــــــر دیــــــوار را خــــــراب کــــــــــنی

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4945
    سپاس
    325
    186
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

درود دگربار بر بانو اردیبهشت

منم اردیبهشتی هستم. این یکی رو کامل متوجه میشم چون دقیقا من و همسرم هم همینجوری هستیم دقیق من مثل شوهرتون بودم و شما هم مثل همسرم باهم مو نمیزنین!!!!

اونکار رو که بهت گفته بودم انجام ندادیا توی یه کاغذ بنویسی میدونی واسه چی بهت گفتم.

چون بدونی با چه جواهری ازدواج کردی و چقدر آقاست چقدر اخلاقای خوب داره قدرشو بدون اگه اینجوریه از اینجور پسرا دیگه خیلی کم گیر میاد نسلشون داره منقرض میشه.شما تازه اول راهین هنوز کلی مونده بعد عروسی عشق و علاقتون خیلی بیشتر میشه به همدیگه بهتره بهم فرصت بدین بیشتر باهم آشنا بشین یادم نمیره ما خودمون رفتیم مشاور یه چیزی گفتش خیلی واسم جالب بود برای شما هم میگم

واسه یه زندگی خوب 50% تفاهم خیلی خوبه بین زن و شوهر باشه ببین بین شما و شوهرت چقدره اون لیست واسه این مورد بود گفتم

دومیش این بود 5سال طول میکشه زن و شوهر با خلق و خوی همدیگه آشنا بشن میبینی چه زمان طولانی هستش شما یکم عجولی فکر کنم

دوران عقد بهتره بیشتر از 6ماه یا یکسال نباشه چون باعث میشه دیگران داخل زندگیتون دخالت کنن واسه شما تنها هم نیست

بعدش گلپسرت تازه 24سالشه خداروشکری هنوز سنی نداره تازشم گناه این بنده خدا چیه کارخونه ها تعدیل نیرو میکنن شوربختانه توی این اوضاع اسفناک اقتصادی تنها مشکل شما نیست مشکل خیلیهاست.
    باز خوبه پدرش پشتشه و بهش کمک میکنه

در مورد شما هم باید بگم خوب قرار نیست همه چی و هرکاری که میکنیم باب میل دیگران باشه بخدا هم خودت رو اذیت میکنی هم گلپسرت رو حیف نیست وقتی میتونین باهم بگین بخندین شاد باشین برین گردش بغلش کنی نازش کنی بوسش کنی حرفای عاشقانه بزنین وقتت و انرژیت رو گذاشتی ببینی دیگران چی میگن!!!!!!!!!!!!!!!

خانوم منم همینطوری بودش ولی الان بهتر شده عجله نکن نیاز به تمرین زیاده کم کم

راستی تا یادم نرفته یادت باشه مردا غرور دارن حواست هست به گلپسرت از کارخونه بیرون رفته خودش چه فشاری روشه شما باید بهش انرژی بدی روحیه بدی بخدا حیفه زندگیت رو بچسب دودستی بعضی ها هستن توی زندگیشون باورت نمیشه 20% هم تفاهم ندارن ولی خانومه با چنگ و دندون پسبیده به زندگیشو و شوهرش خیلی ها آرزشونو جای تو باشن قدر خودتو بدون

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4995
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

راستيتش خواستم اين كار بكنم  منظورم همون ليسته ولي هرچي فكر كردم بجز مهربوني زياد چيزي پيدا نكردم كه بگم خوشم نمياد منظورم مهربوني درباره اطرافيانه اصلا دلش نمياد كسي اذيت بشه من بهش ميگم فرديني.ممنون از راهنماييتون.

7. بالا | پست 7
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام عزیزم
    مشکل شما فقط سر تلفن هست ؟ ایشون در روز چند بار با شما تماس میگیرن ؟شاید در وجود شما یک ترس از تنهایی وجود داشته باشه که شما با تماس های مکرر در تلاش هستید که این اضطراب اتون را کم کنید (دلبستگی ناایمن) در سبک دلبستگی نا ایمن فرد محیط و دنیا را محیطی ناایمن و استرس زا تلقی میکند و توانایی مبارزه با تنش های محیطی را ندارد.پس شما در ابتدا سعی کنید که این استرس و اضطراب درونی خود و ترس از تنها شدن را کنار بگذارید و سعی کنید که شرایط طرف مقابل اتون را هم در نظر بگیرید و مطمئن باشید که بعد از دوران عقد این مساله دیگه وجود نخواهد داشت و وابستگی اتون به هم بیشتر میشه ولی سعی کنید که همه اهداف اتون را در ازدواج کردن و با همسرتون بودن خلاصه نکنید شاید شما روی همسرتون زیادی سرمایه گذاری عاطفی کردید و اون را مرکز تمام زندگی اتون قرار دادید و متقابلا هم از ایشون بیشتر انتظار توجه و حمایت دارید ولی وقتی میبینید همسرتون به اندازه شما درگیر نشده احساس طرد و سردی میکنید پس خواهشا سعی کنید که در درجه اول روی خودتون بیشتر کار کنید و برنامه های قبلی اتون را که در مسیر پیشرفت بوده کنار نگذارید و در غیاب همسرتون برنامه ها و کارهایی را برای خودتون ترتیب بدید که کمتر به موضوع زنگ نزدن ایشون فکر کنید
    انشالا که موفق باشید
    امضای ایشان
    خداوندا ببخش مارا
    برای گناهانی که لذت اش رفته
    ولی مسئولیت اش مانده است

8. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5221
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

9. بالا | پست 9
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1927
    سپاس
    0
    20
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام اردیبهشت عزیز

گلم تو شرایطی که توی موقعیت کاری همسرت پیش اومده باید این انتظار داشته باشی که توی مسائل عشقی و روابط زناشوییتون حتی کم و بیش سردی بوجود اومده باشه به هر حال برای یک مرد از دست دادن کار برابر صفر شدن.و قاعدتا باید به عنوان همسر همراهیش کنی و بهش ثابت کنی دوسش داری و کنارشی تا بتوننین زندگیتون سروسامان بدین  و یک چیز دیگخ هم هست اینه که مردا دوس  ندارن دائم چک بشن اگخ این جریان برعکس کنسن و اون اینجوری گیر بده تو هم خسته میشی قاعدتا و  مسخره میشه همه چیز ولی اگه کمی صبر و شکیبایی کنی نتیجه ی بهتری خواهی گرفت
    فعلا همینا 

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد