سلام بچه ها من می خواستم یکی از بزرگترین تصمیم های زندگیم رو بگیرم من گذشته ی خوبی نداشتم و الان هم چند وقتی می شه که حالم اصلاً رو به راه نیست و تمرکز هیچ چیزی رو ندارم این ها رو شاید بتونم تحمل کنم اما وقتی که خونه هستم آرامش می خوام ولی هر وقتی که کنار پدرم می شینم حالم بد تر می شه چون همیشه در حالِ جروبحث کردن هستیم و اصلاً بیشتر از پنج دقیقه نمی تونیم کنار هم بشینیم همیشه در حالِ دعوا کردن هستیم و این روی همه ی زندگیم تأثیر گذاشته و دوست دارم خیلی زود از این خونه خارج بشم و اینجا نباشم چون من خودم روحیه ی درستی ندارم با حرفهای پدرم هم بدتر میشم چند روزیِ که این فکر افتاده که به یکی از خواستگارام جوابِ مثبت بدم تا از اینجا دور بشم الان تقریباً یک ساله که با پدرم میانه خوبی ندارم و این روی همه چیز تأثیر داره حتی درسهام؛ همیشه وقتهایی که جروبحث می کنیم من امتحانهام رو بد می دم خودم می دونم که نباید زندگیم رو به خاطر دعواهام با پدرم خراب کنم و یا تصمیم درستی نگیرم ولی واقعاً دیگه طاقتم تموم شده چون همیشه با هم درگیری داریم و این وسط روی مادرم هم تأثیر می گذاره حال او هم این روزها خوب نیست چون رفتارهای من و پدرم رو می بینه و ناراحت می شه... من نمی دونم چیکار کنم
لطفاً راهنماییم کنید...