نمایش نتایج: از 1 تا 9 از 9

موضوع: رفتارهای مشکوک یک پسر

2180
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5440
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

رفتارهای مشکوک یک پسر

سلام
    مدتیه توی دانشگاه یه اقای جوونی اطرافه منه من یکم بهش شک کرده بودم.یه روز اومد جلو وخواست که باهام حرف بزنه ولی من گفتم باهاش حرفی ندارم تا اینکه تو خیابون جلومو گرفت وحرفشو زد گفت که  ازم خوشش میاد ودوستم داره ازاین حرفا منم گفتم اهل دوستی وارتباط نیستم اونم گفت ارتباط نمی خواد واز همین سنگینی ووقارمن خوشش اومده خلاصه این اقا ول کن ماجرا نیست وهردفه که پسش میزنم باز میاد جلو من باید چکارکنم لطفا راهنماییم کنید

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5222
    سپاس
    0
    11
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: کمک

ازش خوشتون نمی یاد؟

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5438
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام ... 
    من در حدی نیستم که بخوام کسی رو مشاوره بدم ولی به نظر من که خودم یه پسرم ... 
    همه چی از نوع یک نگاه پسر معلومه، از چشم یه پسر یا مرد میشه همه چیو بخونی 
    پس یه بار هم که شده با دقت به نگاهاش توجه کن اون وقت می فهمی که قصدش از این رابطه چیه ... 
    واقعا می خواد باب آشنایی رو باز کنه یا نه نیت دیگه ای برای کارهای پستش داره ... 
    ولی خواهر من دوستی بد نیست ولی بدون باکی می خوایی دوست باشی تا به آیندت مثل من ذربه نخوره 

4. بالا | پست 4
    محیا مودت

اوم باید بگم در کل ما اخرشم مفهوم این دوستیایرو نمیفهمیم
    برو سبک سنگین کن ببی میخوای شوهر کنی؟
    بعد بش بگو اگه واقعا قصد خیر دارید من خونوادمو در جریان قرار میدم تا بتونیم بهتر همو بشناسیم
    اگه قبول کرد که  به خونوادت بگو یه مدت باش باش تا بدونی میتونی تا اخرش باش باشی یا نه
    ولی اگه قبول نکردن بدون از اون الافای بیکاره
    از رو تجربه اشخاص میگم
    بازم خود دانی

5. بالا | پست 5
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين:

لطفا براي تاپيكتون عنوان مناسبي انتخاب كنيد

شما  و ايشون چند سالتونه؟ چقدر ايشون رو ميشناسيد؟قصدشون چيه؟ نظر خود شما نسبت به ايشون چيه؟ 

6. بالا | پست 6
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5262
    سپاس
    153
    492
    دریافت
    4
    آپلودها
    0

سلام .
    دوست عزیز من کلی بهتون میگم که این از اولش اشتباه هست . به هیچ عنوان جوابش ندید چرا که گفته ایشان نشاندهنده ی تمایل به دوستی هست نه ازدواج . اگر مایل به ازدواج باشند حتما با خانواده شان اقدام میکنند .و هر روز سر راه شما سبز نمیشوند.

درست تصمیم بگیرید .
    امضای ایشان
    آنکه با زندگی میسازد، میبازد

با زندگی نساز ، آن را بساز

7. بالا | پست 7
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    به ارتباطاتی که در دانشگاه پیش میاد زیاد نمیشه اعتماد کرد بخاطر اینکه افراد بخاطر زیاد روبروشدن و نحوه رفتار در دانشگاه و مقایسه با دیگران فکرمیکنن این همون آدمیه که دنبالش بودن درصورتی که برخورد و نقش های فرد در هرمحلی به نوعیه
    بهتره که بیشتر فکر کنید و زیاد جدی نگیریدش و اگر واقعا قصد ازدواج داشته باشن خودشون راهشو بلدن

8. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5440
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

اخه ازم دوستی نخواست منم بهش گفتم اهل رفاقت نیستم نمی دونم چطوربه خانوادم بگم اصلا الان تو حال وهوای ازدواج نیستم که بخوام بهش فکرکنم

9. بالا | پست 9
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست من
    خب مسلمه که ایشون از همون اول با عنوان ازدواج میان جلو مخصوصا اگر ببینند که طرف مقابل اشون هم اهل این برنامه ها نیست
    شما یکبار خیلی جدی ودر عین حال محترمانه بهشون بگید که شما خانواده ای دارید که برای بزرگ کردن شما زحمات بسیار کشیدن و  خدایی ناکرده از زیر بته به عمل نیومدید پس اگر واقعا قصدشون ازدواج هست باید این را به شما ثابت کنن و این محقق نمیشه مگر اینکه برای خاستگاری رسمی اقدام کنن نیازی هم نیست شما به خانواده اتون بگید مادر این آقا به مادر شما تماس میگیرن و ایشون را در جریان قرار میدهند بعد از اون هم ،هم شما بیشتر ایشون را میشناسید هم ایشون شما را .در ضمن این راهم در نظر داشته باشید که خواستگاری لزوما به معنای ازدواج نیست بلکه فتح بابی در  زمینه آَشنایی بیشتر دو طرف و دو خانواده هست بعد از اینکه چند جلسه رفت و آمد خانوادگی صورت گرفت تازه اونموقع میتونید تصمیم بگیرید که به ایشون بله بگید یا ایشون را رد کنید
    شاد باشید

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد