با سلام خدمت دوستان عزیز مدتیه یعنی بعد از ازدواجم و خصوصا دوره اخیر به شدت وسواس فکری در مورد آینده زندگی عذابم میده تا جایی که برای رهایی از این افکار فال حافظ میگیرم و وقتی فالم بد باشه خیلی عصبی میشم و حتی با همسرم دعوا ممکنه بکنم چون فک میکنم اون کس دیگه رو دوست داره..( توی فالم نوشته بود ) همش توی این وسواس هستم و حتی به طلاق و جدا شدن ازش فکر میکنم چون حس میکنم اینده نداریم باهم. از کاراش عصبی میشم از لجبازی هاش و نمیتونم از فکرش خارج بشم همش افکار منفی میاد سراغم / هزار تا اتفاق خوب بیفته نمی بینم ولی یه اتفاق بد رو خیلی روش مانور میدم. واقعا خسته شدم از دست خودم و از دست این زندگی مشترکم.یه توضیح هم بدم در باره ازدواجم که 25 سالمه و خانمم 21 سال 8 ماهه عقد کردیم و هنوزم عقدیم من و ایشون هر دو دانشجو هستیم و البته فامیل . تو این 8 ماه دو سه بار تا نزدیک طلاق رفتیم و برگشتیم و تنش داشتیم که تازگی یعنی بعد از عید یکم بهتر شده ولی خانمم هنوز لجبازی و یکدندگی میکنه باهام بهم میگه خیلی دوستت دارم ولی حرفم رو گوش نمیده. مدتی قبل بهم گفت سیگار کشیده در حالی که بهش گفته بودم سمتش نره ولی اصلا گوش نداد. قسمم داده به مادرش نگم ولی میترسم دوباره بره سراغش لطفا در این مورد هم راهنماییم کنین