صفحه 1 از 7 123 ...
نمایش نتایج: از 1 تا 10 از 62

موضوع: فرق زنی که در ازای پول تن فروشی میکنه با زنی که در ازای پول صیغه ی دیگران میشه!

15182
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5130
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

فرق زنی که در ازای پول تن فروشی میکنه با زنی که در ازای پول صیغه ی دیگران میشه!

سلام به همه ی  اعضا و مدیرا و ناظم و کلا هرکی که این پست رو میخونه!

قصدم بی احترامی نیست ولی با چشم خودم هم دیدم که زنانی هستن که در ازای پول حاضرن صیغه ی 1 ساعته بکنن!

این گناه نیست؟ چه فرقی با کسی داره که تن فروشی میکنه؟ اگه این گناه باشه پس کسی که روزانه صیغه ی 20 نفر میشه

هم گناه میکنه و کسایی که این زن صیغه میکنن هم گناهشون بیشتره !

2. بالا | پست 2
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: فرق زنی که در ازای پول تن فروشی میکنه با زنی که در ازای پول صیغه ی دیگران میشه!

منم با نظر شما موافقم متاسفانه مردهای ما (البته برخی شون)یک کلاه شرعی به سرخودشون میزارن به اسم صیغه و هرکاری دلشون خواست میکنن زنهایی هم که این کارو میکنن دیگه بماند واقعا نمیدونم چی بگم بهشون
    در صورتی که صیغه واسه خودش شرایطی داره و اینطور نیست که هرکی تا فیل اش یاد هندوستان کرد بره صیغه کنه  در دین اسلام واسه خیلی چیزها تبصره وجود دارد ولی این ادا اطوارهایی که به اسم صیغه در دین ما مد کردندهیچ جایگاهی به نظر شخص بنده نداره
    امام موسی کاظم (ع)فرمودند :متعه (صیغه) برای کسی که خداوند قدرت گرفتن زوجه دائمی به او نداده است یا کسی که زن دارد ولی دسترسی به او ممکن نیست حلال است و نامه ای به یارانشون نوشتند که اصراری به متعه گرفتن نورزید و خود را با اشتغال به آن از خانواده و همسر دائمی خود دور نسازید کاری نکنید که همسر دائمی شما به کفر گرایش کند، از حق بیزاری جوید و مارا که فرمان به متعه دادیم لعن و نفرین کند.(من لایحضر فقیه شیخ صدوق  جلد5   .ص125
    کاش به جای دنبال تبصره گشتن در قرآن دنبال مطالب اصلی قران بودیم.

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5130
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: فرق زنی که در ازای پول تن فروشی میکنه با زنی که در ازای پول صیغه ی دیگران میشه!

یعنی خوشم میاد ما مسلمونا هرچیز حرام رو داریم به اسم اسلام حلال میکنیم ! بعد یه سوال دیگه عملا در اسلام عشق معنی نداره دیگه نه؟ طرف 4 زن میگیره 100 تا صیغه هرکدوم هم اعتراض کرد کتک میزنه و 3 طلاقه میکنه! کلا سوال زیاد دارم اگه بخوام واسه هر سوال یه تایپیک بزنم خیلی میشه !

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1140
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    اسلام دین انسان سازی است و در هر شرایطی برای زندگی یک انسان برنامه و راهکار ارائه کرده، حالا اگر بنده با برنامه دین جلو نمیروم  و هرطور دوست دارم و یا بهتر گفته شوم لائیک زندگی میکنم،میتوانم بگویم دین بد است؟
    دین یک چارچوب برای زندگی انسان مشخص کرده و اگر خارج از این چارچوب حرکت کنیم و یا خودمان را از برخی حلال های مجاز دین محروم کنیم به این جریان افراط و تفریط گفته میشود.
    امروز در جامعه مشکلات بی خدایی موج میزند و چشم خیلی ها به آن عادت کرده، و البته همه وظیفه درست کردن آن را دولتی میدانیم و دیگر با امر به معروف و نهی از منکر میانه ای نداریم.
    اگر در برنامه های دین صیغه کردن را یک حلال شمرده و عده ای با افراط و تفریط خود این مهم را آلوده کرده اند، نباید اصل را زیر سوال برد و آن را بد شمرد.
    گذشته از این، حداقل کار آنان که با افراط و تفریط یک اصل اسلامی را در اذهان بدجلوه میدهند، این است که گناه کبیره نمی کنند و قبح گناه را در جامعه نمیریزند.
    حالا اگر یک زن که برای امرار معاش به یک اصل اسلامی توجه میکند کارش از زنی که بدون فکر کردن به اسلام  و انسانیت برای همین هدف مادی در کنار خیابان می ایستد، بدتر است.
    و مطلب دیگر اینکه یک زن خیابانی همراه با این عمل خود گناه را در جامعه ترویج میدهد و زنا را در جامعه ترویج میدهد اما آن خانمی که با صیغه امرار معاش میکند کارش را در خفا و با آبرو انجام میدهد. و من پدر یا مادر وقتی با فرزندم در کوچه و خیابان عبور میکنیم فرزندم با یک ناهنجاری که خلاف آموزش هایی که فرا گرفته مواجه نمیشود حالا خودتان قضاوت کنید کار کدام خانم بهتر است.

البته اعلام کنم که با این حرکت موافق نبوده و مردان گرفتار در این گرداب را که با وجود فراهم بودن امکان ازدواج به این کار مبادرت میورزند را سخت شماتت میکنم.
    و یک استثناء هم وجود دارد مردی که پس از ازدواج نیز با مشکلاتی از طرف مقابل همچون سرد مزاجی مواجه است، این عمل را انجام دهد بهتر است یا نه یک حلال نکوهش شده که می گویند طلاق عرش خداوند را میلرزاند را انجام دهد بهتر است.

5. بالا | پست 5
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام به نظرم هیچ فرقی نداره
    من کلا با صیغه مشکل دارم حتی برای آشنایی دوتا جوون در کل از نظر خودم حرام و خود گول زدنه اگه خواستید دلایلمو مطرح میکنم

6. بالا | پست 6
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام من هم با خانم موج آبی موافق و با آقای سامان مخالف ام
    این همه کار در جامعه ماهست حالا اون خانم از این همه کار فقط باید از طریق صیغه امرار معاش کنه ؟نمیتونه نظافت کار منزل بشه ؟نمیتونه ظرف شور رستوران بشه نمیتونه ....
    نزنید این حرفارو !

خوبه که خودمون را گول نزنیم  و کاش دین امون را بهتر میشناختیم  جالبه بعضی از ماها فقط اون مواردی از دین را که به نفع امون هست را یاد میگیریم و بقیه اشو....

علی ابن  یخطین مامور مخفی امام رضا (ع) در دربار مامون نامه به امام رضا مینویسن  و میگن که من میخام صیغه کنم !امام رضا " صریح" به ایشون گفتن تو که زن داری واسه چی از این حرفا میزنی ؟

مگه میشه یک دختری با یک پسری صیغه کنن و اون خانم از لحاظ روحی اذیت نشه ؟ببخشیدا
    ما که سیب زمینی نسیتیم که !بلاخره اون خانم از لحاظ روحی بهم میریزه و بدتر از اون ،راه برای خطاهای دیگه باز میشه  ایا اینکه اون خانم به عنوان همسر دوم یک آقا صیغه میشه و زندگی اون خانم اول را از هم میپاشه این گناه نیست ؟آیا اینکه اون آقا با این عمل اش خانم اول اش را از دین بیزار میکنه این گناه نیست ؟ آیا اینکه اون آقا با اون خانم صیغه میشه و باعث میشه که اون خانم فقط به دیده ابزاری نگریسته بشه و ارزش وجودیش پیش خودش هم از دست بره و دیگه ذره ای ارزش واسه وجود خودش قائل نباشه این گناه نیست ؟؟آیا اون بچه ای که از این طریق بعمل میاد و  پدر عاریه ای که  هیچ عشق و علاقه ای را به بچه اش نثار نمیکنه و باعث اضافه شدن یک موجود بدبخت دیگه به جامعه میشه این گناه نیست ؟؟!
    یک ضرب المثل هست که میگه از کسی بترس که هیچ چیزی برای از دست دادن نداره !
    اون خانم هم با به حراج گذاشتن عفت و حیاش میشه یک بیمار روحی روانی که در لباس یک انسان سالم در جامعه زندگی میکنه و ممکنه خیلی های دیگر را هم تحت تاثیر مشکل خودش قرار بده
    کاش افق دیدمون را وسیع تر میکردیم!

7. بالا | پست 7
    محیا مودت

به نظر من اشتباه محض .ما ه چه کارایی رو که به اسم اسلام انجام نمیدیم موندم این اسلام چرا همش به نفع اقایون؟

8. بالا | پست 8
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام من یک دختر به فرض مثال چند تا خواستگار برام میاد یکیشو مثلا شک دارم پسره سمجه خانواده هامیگن یه مدت صیغه باشن تا بهتر تصمیم بگیرن خب سه میگذره من هنوز شک دارم و صیغرو پس میدم حالا چند ماه بعد یکی دیگه و صیغه دیگه و تا بالاخره با یکی ازدواج کنم
    دوستان این چه رسمیه اگر واقعا اسلام اینو گفته من یکی معترضم
    یه چیز دیگه خانمی تا شوهرش فوت میکنه همه هجوم میارن به زنای همسایه میگن ببین فلانی صیغه نمیشه/
    انقد پول میدم

یکم فکر کنیم خداوند منان قبل از دین عقل رو به انسان عطا نمود

9. بالا | پست 9
    محیا مودت

والا به خدا این چه رسمیه همین کارارو میکنن که ادم به یه سری چیزا شک میکنه به نظر من که باید بساط این چنین چیز ها بر چیده بشه.
    بعد میگن چرا این همه فساد هست و این چیزا

10. بالا | پست 10
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5130
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

مرسی از جواباتون ولی انگار هیچ جوابی نداره سوالم که منو قانع کنه! این سوال رو از خیلیا کردم تقریبا همشون گفتن که اون موقع مرد ها توی جنگ می مردن و زناشون بیوه میموندن و به خاطر اینکه کسی مزاحمشون نشه و هزار تا چیز دیگه صیغه ی بقیه میشدن! خب حالا یه سوال دیگه تو این دوره زمونه دیگه این حرف خنده داره چرا فتوا نمیدن مراجع که این کار حرام؟ ؟ البته تقریبا همشون کلی حاج خانوم صیغه کردن و دلشون نمیاد حرامش کنن!! جواب سوالمو بدین سریع!

صفحه 1 از 7 123 ...

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد