-
2013_05_08, 16:41
بالا |
پست 1
فرق زنی که در ازای پول تن فروشی میکنه با زنی که در ازای پول صیغه ی دیگران میشه!
سلام به همه ی اعضا و مدیرا و ناظم و کلا هرکی که این پست رو میخونه!
قصدم بی احترامی نیست ولی با چشم خودم هم دیدم که زنانی هستن که در ازای پول حاضرن صیغه ی 1 ساعته بکنن!
این گناه نیست؟ چه فرقی با کسی داره که تن فروشی میکنه؟ اگه این گناه باشه پس کسی که روزانه صیغه ی 20 نفر میشه
هم گناه میکنه و کسایی که این زن صیغه میکنن هم گناهشون بیشتره !
-
-
2013_05_08, 19:01
بالا |
پست 2
-
-
2013_05_08, 19:46
بالا |
پست 3
RE: فرق زنی که در ازای پول تن فروشی میکنه با زنی که در ازای پول صیغه ی دیگران میشه!
یعنی خوشم میاد ما مسلمونا هرچیز حرام رو داریم به اسم اسلام حلال میکنیم ! بعد یه سوال دیگه عملا در اسلام عشق معنی نداره دیگه نه؟ طرف 4 زن میگیره 100 تا صیغه هرکدوم هم اعتراض کرد کتک میزنه و 3 طلاقه میکنه! کلا سوال زیاد دارم اگه بخوام واسه هر سوال یه تایپیک بزنم خیلی میشه !
-
-
2013_05_08, 22:58
بالا |
پست 4
RE: فرق زنی که در ازای پول تن فروشی میکنه با زنی که در ازای پول صیغه ی دیگران میشه!
سلام
اسلام دین انسان سازی است و در هر شرایطی برای زندگی یک انسان برنامه و راهکار ارائه کرده، حالا اگر بنده با برنامه دین جلو نمیروم و هرطور دوست دارم و یا بهتر گفته شوم لائیک زندگی میکنم،میتوانم بگویم دین بد است؟
دین یک چارچوب برای زندگی انسان مشخص کرده و اگر خارج از این چارچوب حرکت کنیم و یا خودمان را از برخی حلال های مجاز دین محروم کنیم به این جریان افراط و تفریط گفته میشود.
امروز در جامعه مشکلات بی خدایی موج میزند و چشم خیلی ها به آن عادت کرده، و البته همه وظیفه درست کردن آن را دولتی میدانیم و دیگر با امر به معروف و نهی از منکر میانه ای نداریم.
اگر در برنامه های دین صیغه کردن را یک حلال شمرده و عده ای با افراط و تفریط خود این مهم را آلوده کرده اند، نباید اصل را زیر سوال برد و آن را بد شمرد.
گذشته از این، حداقل کار آنان که با افراط و تفریط یک اصل اسلامی را در اذهان بدجلوه میدهند، این است که گناه کبیره نمی کنند و قبح گناه را در جامعه نمیریزند.
حالا اگر یک زن که برای امرار معاش به یک اصل اسلامی توجه میکند کارش از زنی که بدون فکر کردن به اسلام و انسانیت برای همین هدف مادی در کنار خیابان می ایستد، بدتر است.
و مطلب دیگر اینکه یک زن خیابانی همراه با این عمل خود گناه را در جامعه ترویج میدهد و زنا را در جامعه ترویج میدهد اما آن خانمی که با صیغه امرار معاش میکند کارش را در خفا و با آبرو انجام میدهد. و من پدر یا مادر وقتی با فرزندم در کوچه و خیابان عبور میکنیم فرزندم با یک ناهنجاری که خلاف آموزش هایی که فرا گرفته مواجه نمیشود حالا خودتان قضاوت کنید کار کدام خانم بهتر است.
البته اعلام کنم که با این حرکت موافق نبوده و مردان گرفتار در این گرداب را که با وجود فراهم بودن امکان ازدواج به این کار مبادرت میورزند را سخت شماتت میکنم.
و یک استثناء هم وجود دارد مردی که پس از ازدواج نیز با مشکلاتی از طرف مقابل همچون سرد مزاجی مواجه است، این عمل را انجام دهد بهتر است یا نه یک حلال نکوهش شده که می گویند طلاق عرش خداوند را میلرزاند را انجام دهد بهتر است.
-
-
2013_05_09, 14:25
بالا |
پست 5
سلام به نظرم هیچ فرقی نداره
من کلا با صیغه مشکل دارم حتی برای آشنایی دوتا جوون در کل از نظر خودم حرام و خود گول زدنه اگه خواستید دلایلمو مطرح میکنم
-
-
2013_05_09, 23:11
بالا |
پست 6
-
-
2013_05_10, 08:42
بالا |
پست 7
به نظر من اشتباه محض .ما ه چه کارایی رو که به اسم اسلام انجام نمیدیم موندم این اسلام چرا همش به نفع اقایون؟
-
-
2013_05_10, 10:58
بالا |
پست 8
-
-
2013_05_10, 11:08
بالا |
پست 9
والا به خدا این چه رسمیه همین کارارو میکنن که ادم به یه سری چیزا شک میکنه به نظر من که باید بساط این چنین چیز ها بر چیده بشه.
بعد میگن چرا این همه فساد هست و این چیزا
-
-
2013_05_10, 12:58
بالا |
پست 10
-