نمایش نتایج: از 1 تا 9 از 9

موضوع: بالاخره کدوم رشته...؟!

2528
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1805
    سپاس
    7
    16
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

بالاخره کدوم رشته...؟!

سلام.

بنده الان مشغول به تحصیل در رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی هستم. اما از اونایی هستم که متأسفانه به خاطر حرف دیگران از علاقه ی اصلیم زدم و اومدم اینجا. حالا کاریه که شده. مهم اینه که جلو ضرر رو از هر کجا بگیری منفعته...

علاقه ی اصلی من ادبیات فارسی هست. (یعنی اینجوری که اصلا به خاطر ادبیات از رشته ی ریاضی در سال سوم تغییر رشته دادم و پیش دانشگاهی رو انسانی خوندم.) کلا هم آدمی هستم که به مسائل ادبی و تاریخی و فرهنگی و هنری علاقه مندم.

حالا الان موندم. از یک طرف هرکی میرسه میگه ادبیات نریا. آخرش باید بیکار بیای بیرون. و من هنوز هم نمیدونم اینا به خاطر عدم تلاششون این حرفو میزنن یا اینکه واقعیت اینه...؟ من میخوام دوستان نظر بدن که من چه کنم. آیا تغییر رشته بدم برم ادبیات؟ یا رشته ی دیگه ای هست که من ازش خبر ندارم و اونه که به درد من بخوره؟

لطفا کمک کنین.

2. بالا | پست 2
    محیا مودت

RE: بالاخره کدوم رشته...؟!

به نظر من تو هر رشته ای تا تهش بری برات منفعته .برو دنبال علاقت اگه بتونی  دکتراشو بگیری که میشی استاد دانشگاه خیلی هم خوبه من خودم عاشق ادبیاتم ولی تجربی میخونم نه اینکه دوس نداشته باشم دوس دارم یه دکتر شاعر بشم

3. بالا | پست 3
    محیا مودت

یادم رفت بگم منتو تعیین رشتمم  حرف هیشکی گوش ندادم .
    بهترین کار اینکه خودت تصمیم بگیری ببین چی میتونی بخونی

4. بالا | پست 4
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    897
    صلوات
    80
    دلنوشته
    1
    هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید
    سپاس
    1,533
    1,017
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام علی آقا
    شما دانشجوی چه ترمی هستید؟

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1805
    سپاس
    7
    16
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

من الان ترم 6 هستم.

6. بالا | پست 6
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    897
    صلوات
    80
    دلنوشته
    1
    سپاس
    1,533
    1,017
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

پیشنهاد بنده اینه که شما این رشته رو به اتمام برسونید و در آزمون ارشد رشته ادبیات برای سال دیگه ثبت نام کنید.مسلمآ اگر قصد تغییر رشته دارید این بهتر از انصراف از تحصیل در رشته فعلی و از صفر شروع کردن در رشته ادبیات هست.اما یادتون باشه اگر توی رشته ای پا میذارید که بازار کار مناسبی نداره تنها با تلاش و جدیت میتونید به موفقیت برسید

7. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1805
    سپاس
    7
    16
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

من منظورم از تفییر رشته این بود که توی همین دوره کارشناسی تغییر رشته بدم. یعنی از سال آینده برم رشته ی ادبیات بخونم نه اینکه برم دوباره کنکور کارشناسی بدم.

این مطلبی هم که در مورد تلاش و جدیت فرمودید، خب در هر رشته ای اینجوری هست دیگه. یعنی کلا کسی که بخواد در هر رشته ای در دانشگاه مشغول به تدریس بشه، باید تلاش پیگیری داشته باشه. حالا آیا منظور شما چیزی فراتر از تلاشی هست که دانشجوها برای رشته ای غیر از ادبیات دارن؟

8. بالا | پست 8
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام در مورد تغییر رشته اطلاعات زیادی ندارم اما می تونید برای کارشناسی ارشد مشغول به تخصیل در زمینه ادبیات بشید و دنبال حرف دیگران نباشید جدیت تلاش و استعدادتون حرف اولی میزنه هرکسی علاقه و استعدادی داره
    اگر تغیر رشته بدید باید یک سال واحد تطبیقی بخونید که این یک سالو میتونید در دانشگاه کارشناسی ارشد ادبیاتو بخونید پس کمی صبر کنید وازحالا کتب کنکور ارشد ادبیاتو مطالعه کنید درکنار دروس خودتون در رشته فقه ان شااله موفق میشید

9. بالا | پست 9
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    897
    صلوات
    80
    دلنوشته
    1
    سپاس
    1,533
    1,017
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

کاری به باقی رشته ها ندارم.اگر بازار کار رشته ادبیات کمتر از رشته فعلی شما هست باید تلاش بیشتری داشته باشید تا بخاطر مهارتتون بتونید جذب جایی بشید.یه مثال میزنم:
    رشته مکانیک از لحاظ بازار کار وضعیت خوبی نسبت به اغلب رشته های فنی داره و اگر دانشجویی در سطح متوسط یا حتی ضعیف هم باشه میتونه امیدوار به پیدا کردن شغلی تقریبا مناسب باشه.اما اگر مثلا در رشته ای مثل زبان انگلیسی تحصیل کنه مسلمآ باید تلاش بیشتری داشته باشه تا بلکه بخاطر تواناییش بتونه جایی مشغول به کار بشه
    در مورد تغییر رشته هم خانم موج آبی توضیحاتشون بنظر بنده کاملآ صحیحه
    موفق باشید

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد