نمایش نتایج: از 1 تا 4 از 4

موضوع: :سلام

1574
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5467
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

:سلام

سلام من الان حدود 2ساله که باهمسرم ازدواج کردم من سعی کردم که به همسرم یاد بدم که تو زندگی همیشه صداقت داشته باشه واز گفتن دروغ خودداری بکنه ولی ایشون همیشه ترس از گفتن حقیقت داره واونقدر این ناصداقتی در وجودشون هست که حتی به حرفهای من هم اعتمادی نداره وهمیشه خیال میکنه کمن وخونواده ام داریم بهش دروغ میگیم یا اینکه داریم سرش کلاه میذارین ایشون چون با خودشون جهیزیه نیاوردن همش احساس حقارت میکنن واونقدر این بازی مسخره رو ادامه دادن که من دیگه رفتارش واسم غیر قابل تحمل شده نمیدونم چیکار کنم دست بزن پیدا کردم هرچی محبت میکنم باز نتیجه نمیگیرم البته ایشون خیلی من رو دوس داره ولی به من محبت میکنه ولی متاسفانه این رفتار شک وبدبینی در ایشون ذاتی شده اگه ممکنه راهنماییم کنید

2. بالا | پست 2
    محیا مودت

RE: :سلام

برای تاپیکتون نام مناسب انتخاب کنید
    شما و همسرتون چند سالتونه ؟
    میزان تحصیلات هر دو؟
    چجور ازدواجی داشتید/؟
    اوضاع مالیتون ؟
    ارطباتتون باهم در چه حد؟
    میزان علاقه طرفین؟
    ایا بعد از زدنشون  عذاب وجدان میگیرید؟
    فرهنگ های خانوادگیتون؟
    ایا باهم اختلافات دی گه ای هم دارید؟

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5467
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام من 27 وهمسرم25 ساله هستن من دیپلمم وایشون فوق دیپلم وبعد از دعوا معمولا خیلی عذاب وجدان میگیرم  از دواجمون با رضایت دو طرف بود  وما از لحاظ مالی زیاد مشکل نداریم فقط ایشون کلا نسبت به خرج کردن پول حساسن (خسیسن)ولی من خیلی منطقی ام هروقت که نیاز باشه از خرج کردن هراسی ندارم متاسفانه ما از لحاظ فرهنگی خیلی باهم تفاوت داریم من از یه خونواده خیلی اصیل وپر از آداب ورسوم ولی ایشون برعکس من از یه خونواده خیلی معمولی وشلوغ هستن ولی تاکید میکنم من همسرم رو خیلی دوست دارم وایشون هم همینطور ولی متاسفانه مسایل وتفاوتهایی که به لحاظ تربیت خونوادگی وشخصیت هامون داریم مانع میشه تا همیشه بتونیم این محبت رو حفظ کنیم

4. بالا | پست 4
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين:

ايشون در چه زمينه هايي دروغ ميگن؟ كلا به همه دروغ ميگن يا فقط به شما جرات گفتن حقيقت رو ندارن؟ از كي رو ايشون دست بلند كردين؟ در دوران نامزدي هم به شما دروغ ميگفتند؟ فرزند دارين؟ رابطه تون چطوره؟ تا حالا بهشون در مورد نياوردن جهيزيه چيزي گفتين؟ چقدر سعي كردين بهشون كمك كنيد تا ديگه دروغ نگن ؟ وقتي متوجه ميشين كه ايشون دروغ گفتن و حقيقت چي بوده چه عكس العملي نشون ميدين؟

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد