-
2013_05_10, 19:36
بالا |
پست 1
همسرم تازگي ها بداخلاق شده
سلام
من فوق ليسانس دارم و همسرم دنبال كار بوده و بعدا به اصرار من ادامه تحصيل داده اكنون دانشجو است. سر مسائل كاري با او اشنا شدم اما متوجه شدم او مدت 3 سال به من علاقه مند بوده من ذره اي علاقه نداشتم اما با شگرد هايش من را راضي به ازدواج كرد يك سال عقد بوديم و هفت ماه است كه ازدواج كرده ايم از زندگي ام بسيار راضي هستم و همسرم بسيار خوب و مهربان است. اما اخيرا تندخو شده. مثلا وقتي با او درد و دل مي كنم به جاي دلداري دنبال متهم كردن من است كه اشكال از من است. در مسائل خصوصي من دخالت مي كند كه چرا اين كار را كردي چرا ان كار را نكردي، طوري كه براي مطرح كردن هر موضوعي ترس دارم كه الان تنبيه مي شوم !
-
-
2013_05_10, 19:48
بالا |
پست 2
RE: همسرم تازگي ها بداخلاق شده
سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين:
شما و ايشون چند سالتونه؟ از كي ايشون تند خو شدن؟ تازگيا فشار كاريشون زياد نشده؟ از نظر اقتصادي مشكلي پيدا نكردين؟ در اين مورد با خود ايشون حرف زدين؟ اگر بله چه جوابي دادن؟ در همه مسائل وقتي باهاشون حرف ميزنيد تند برخورد ميكنند يا رو مسائل خاصي حساس ميشن؟
-
-
2013_05_10, 20:26
بالا |
پست 3
سلام من 27 سالمه و همسرم 28 سالشونه. حدودا 2 ماهي ميشه كه تندخو شده. تازگي ها مسئوليتش تو محيط كار سنگين شده و درامدمون از اول ازدواج خيلي كم بوده طوري كه خانواده ها كمكمون مي كنن. هر موقع با همسرم سر اين موضوع صحبت مي كنم انكار مي كنه. من تازگي ها سعي ميكنم بيشتر تحمل كنم و رابطه مو بهتر كنم اما كوچكترين مسائل را بزرگ مي كند طوري كه صبح تا شب در خانه هر روز به يك دليل من مشغوليت فكري دارم و ناراحتم
-
-
2013_05_11, 16:47
بالا |
پست 4
سلام
خب محیط کار همسرتونو اذیت کرده از طرفی هم ایشون علاقه ی شدیدی به شما داشتن و حالا که به شما رسیدن انتظار بیشتری دارن که به عشقشون رسیدن و باید بهتر از این باشه اما خستگی و تحملش سخته براشون شما بیشتر محبت کنید و سعی کنید سورپرایزش کنید بهش نشون بدیدکه شما هم به اون اندازه بهش علاقه دارید و احساس باختنو البته بخاطر خستگیو ازش دور کنید و به روش نیارید که فقط خسته از کاره حتی تحسینشم کنید تا انگیزشو بهش برگردونید
-