-
2013_05_12, 16:33
بالا |
پست 1
عذاب وجدان
سلام خسته نباشید تو رو خدا کمکم کنید من دارم دیوونه میشمخواهرم واسه بچه یسومش باردار بود و نمی خواستش بعد یکی از دوستامون بهش پیشنهاد داد که بده به یه خانواده ای که بچه دار نمی شن
اونم قبول کرد دیروز رفتیم بیمارستان و زایمان کرد بچه رو هم داد به اونها اون خانواده 8 سال بچه دار نمی شدن چون شوهرش اسپرمش صفر بود شوهرش هم یه دکتر عمو میه ما راضی شدیم و داد اما از دیروز که تو بیمارستان بچه رو دیدم خیلی ناراحتم بد جور عذاب و جدان گرفتیم هم من وهم خواهرم اما بلاخره مجبور بودیم بهش بدیم و دادیم به اونها اما از دیروز چهره یمعصوم اون بچه جلوی چشممه نمی تونم هم چیزی بگم چون خواهرم بیشتر غصه میخوره تو رو خدا کمکم کنید چه جوری فراموشش کنم بچه شکل خواهرم بود خیلی خوشگل و معصوم من دارم دیوونه میشم ولی نمی تونستم کاری بکنم چون شوهر خواهرم نمی خواستش نگهش داره از دیروز اروم و قرار ندارم
همش مامانم میگه اون خوشبخت شد رفت تو اون خونواده تا بهش خوب رسیدگی میکنن اما من نمی تونم اینو قبول کنم
ازتون خواهش میکنم بهم بگین چی کار کنم تا یکم ارومتر بشم در ضمن من به هیچکی نمی تونم این حرفو بگم حتی به همسرم
چون سرزنشمون میکنن
ممنونم
-
-
2013_05_12, 21:04
بالا |
پست 2
RE: عذاب وجدان
سلام
از ابتدا به چه دلیلی خواهر شما بچه را به این خانواده سپردند؟شوهر خواهر شما چه مشکلی دارند؟خانواده ای که کودک را به آنها دادند می شناختید؟چطور خانواده ای هستند؟ آیا به نظر خودتان اگر بچه را پس بگیرند توانایی بزرگ کردن آن را دارند؟
-
-
2013_05_12, 21:43
بالا |
پست 3
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت شما بیشتر به خاطر مشکلات مالی بود/درامدشان کم بود چون با خانواده خودشان مشکل داشتند و در شهر دیگر مستاجرند/خانواده انها را از نی نی سایت شناختیم البته در حد دیدن کارت ملی و مطابقت عکس و دیدن برگه ای که برای بهزیستی اقدام کرده بودند یعنی نوشته شده بود که اینها بچه دار نمی شوند و همچنین کارت پزشکی شو هرشان را دیدیم اما انها در یک شهر دیگر ساکن هستند/نه نمیتوانند نه از نظر مالی نه از نظر عاطفی چون خواهرم حوصله یبچه بزرگ کردن نداره/با تشکر ممنون
-
-
2013_05_13, 11:46
بالا |
پست 4
سلام
ببخشید من در بالا سوال اخر شما را اشتباه جواب دادم الان که دارم فکر میکنم میبینم به نظر من ونهاا اگه یکم سختی ها رو تحمل کنن میتونن بچشونو خودشون بزرگ کنن البته این نظر منه ون اونها میگن با این تورم و گرو نی و بی حوصله بودن نمی تونن اون بچه رو خوب بزرگ کنن و باید خیلی سختی بکشه
با تشکر
-
-
2013_05_13, 13:41
بالا |
پست 5
دوست عزیز عمل خواهرتون پیامدهای زیادی خواهد داشت اما کاریه که شده شما مقصرنیستید و بهتره برای خوشبختی اون کودک دعا کنید و بجای غصه خوردن به خواهرتون دلداری بدید بخاطر اینکه خواهر و شوهر خواهرتون اون بچه رو نمی خواستند و بالاخره یک طوری اونو از خودشون دور میکردند و اگر به احتمالی نگهش میداشتند به اون کودک طوری دیگر نگاه میکردندبهتره به اینده اون کودک امیدوار باشید
-
-
2013_05_13, 18:52
بالا |
پست 6
با تشکر وممنون از اینکه به سوالم پاسخ دادید ولی من از اینکهگفتید پیامدهای زیادی خواهد شد بدتر نگران شدم یعنی به نظرتون چه پیامدهایی اخه اون خانمه کهبچه رو گرفته همش اینها رو دعا میکنه که بعد از چندین سال به اونها شادی رو هدیه دادند نمیدونم اخه ما قبل از اینکه بچه رو بدیم با دفتر مرجع تقلیدمون صحبت کردیم گفت از نظر شرعی اشکالی نداره یعنی ما الان گنهگاریم ؟خدا ما رو نمی بخشه یا منظورتون چیز دیگه بود تو رو خدا بگید که پیامدهای اون چی میتونه باشه ممنون
-
-
2013_05_13, 19:58
بالا |
پست 7
نه عزیزم منظورم این بود که اگه به بچه بگن پدرمادرش کسای دیگرین تو روحیه اون بچه تاثیرمیذاره همین
-
-
2013_05_13, 21:05
بالا |
پست 8
این تبادل بچه به چه صورتی بوده؟
شناسنامه به اسم چه کسی خواهد بود؟
کودک پدر و مادر واقعی اش را خواهد شناخت؟
حق ملاقات دارند؟
قطعا این مبادله قانونی نبوده، چقدر از صحت قصد خانواده پذیرنده آگاهید؟
-
-
2013_05_13, 22:11
بالا |
پست 9
سلام
تنها کاری که شما میتونید انجام بدید اینه که دوباره به خواهرتون گوشزد کنید که این بچه در آینده اگر متوجه بشه که پدر ومادر دیگری داشته ضربه روحی بزرگی میبینه اگه خواهر وشوهر خواهرتون بخواهند بچه رابگیرند به گفته های شما گوش خواهند داد ولی اگر تصمیمشان قطعی باشد از دست شما هیچ کاری بر نمی آید پس این نگرانی شما بی مورد است،اگر هم به حرف شما توجهی نکردند شما تلاش خود را کرده اید ولازم نیست که عذاب وجدان داشته باشید.
-
-
2013_05_13, 22:54
بالا |
پست 10
با عرض سلام ما شناسنامه رو به اسم اون خانواده گرفتیم تا بعد برای بچه مشکلی ایجاد نکنه چون نه اونها نه ما دوست نداشتیم در اینده بچه بفهمه که فرزند واقعی اون خانواده نیست /اونها تو یه شهر دیگه هستن و نمی خواهند ما بچه رو ببینیم البته گفتند اگه پدر و مادرش بخواهند سالی یکبار میاریم تا از دور بچه رو ببینن اما بهش نگن که پدر و مادر واقعی اون هستن با تشکر
-