سلام .
سلام
من به این مطلب به چند دلیل اعتراض دارم
1- حجاب من ( من نوعی) با مانتو کامل هست.
((((((((((اشتباه برداشت نكنيد درسته حجاب با مانتو هم كامل هست كسي نگفته مانتو بي حجابي هست فقط باچادر كامل تر ميشه، مثل اين ميمونه كه از --خوب-- و --خوب تر-- شما --خوب تر-- رو انتخاب كني ،بعضي ها هم دوست دارن --خوب --رو انتخاب كنن اين مشكلي نداره البته بستگي داره تعريف شما از حجاب با مانتو چيه!؟ با مانتو ميشه حجاب داشت ولي نه اون مانتوهايي كه بسيار كوتاه و تنگن،آستين هايي كه تا ارنج بالا ميره،يقه هايي كه تا يك وجب زير گردن هم ميرسه و... چنين پوششي رو نميشه اسمشو حجاب گذاشت،انگشت اشاره به چنين پوشش هاست. )))))))))))
2- جراحی زیبایی پیشرفت علم و تکنولوژی رو نشون میده ؛ تازه اگه یه نفر بینی اش رو رو عمل کنه؛ خیلی هم تعییر صورت نمیگره! فقط یه کم صاف تر میشه و این فقط برای خود شخص قابل درک هست .
((((((((((درمورد جراحي زيبايي به نظر منم هيچ مشكلي نداره، ولي اون افرادي كه باكمك اين تكنولوژي استفاده نادرست ميكنن فقط بخاطره جلب توجه وخودنمايي و به عبارتي دنبال چشمهايي هستن كه به دنبال خودشان بكشانن،اين درست نيست! نگشت اشاره به چنين افرادي هست. )))))))))))
3- بیشتر از اینکه خانم های مانتویی به چادر گیر بدن، چادری ها به مانتویی ها گیر میدن. یا اون چیزی که بیشتر تعجب بر انگیز هست اینه که یه خانم مانتویی که یه کم موهاش بیرون هست ....بره تو نماز خونه. اون وقت همه یه جوری نگاهش می کنن

(((((((((((درمورد گيردادن >چنين موردي خيلي كم پيش مياد البته بستگي داره نوع پوشش چگونه باشه اگه مثل نوع پوششي كه بالا عرض كردم باشه خوب حق دارن كه ايراد بگيرن ،ما تو يه جامعه اسلامي زندگي ميكنيم و نوع پوشش رو هم قانون جامعه مشخص كرده ، وقتي كسي كوتاهي كنه مطمئنا شاكي هم پيدا ميكنه. درمورد نمازخونه> تعجبي نداره! نمازخانه و نماز خواندن يه آدابي داره كه بايد رعايت بشه،اگه فردي كوتاهي كنه مطمئنا همه يه جوري نگاهش ميكنن. )))))))))))
4- همیشه مشکل از خانم های مانتویی نیست! شاید خانم چادر نتونسته به وظایفش عمل کنه که آقاهه نتونسته کنترل کنه نگاهش رو.
(((((((((((((نظرتون محترمه ولي اين دليل قانع كننده اي نيست،از قديم گفتن اموالتو محكم بچسب كسي رو دزد نكن براي مثال :شخصي ماشينشو روشن تو خيابون رها كنه و فردي بياد ماشينو به سرقت ببره اينجا مقصر دزد هست يا صاحب ماشين ؟!؟! در ادامه به صاحب ماشين گفته بشه: مقصر خودتي كه ماشين رو روشن رها كردي و درجواب بگه من مقصر نيستم مقصر پدرومادر اون دزد هستن كه فرزندشونو درست تربيت نكردن ،به نظرت اين جواب منطقي هست؟! تا اخر دنيا دزد وجود داه مهم اينكه ما خودمون رو ايمن كنيم تا آسيبي نبينيم. ))))))))))))
همینا ....
((((((خدارو شكر

))))))