صفحه 1 از 3 123
نمایش نتایج: از 1 تا 10 از 25

موضوع: شک به همسر

7195
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5488
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

شک به همسر

سلام من 24 ساله هستم و 4 ماهه باردار هستم در دوران 3 ماهگی به ویار نتونستم اونتور که باید و شاید به همسرم برسم و محبت کنم ولی فقط یک ماه اینطور بود تو ای مدت همسرم دائما تو فیس بوک بود و من هفته ی پیش به طور ناگهانی صفحه ی فیس بوک اونو دیدم و دیدم که با یکی از دخترای دانشگاهش کلی پیام ردو بدل شده که واقعا قلبم شکسته شد. وقتی این موضوع رو بهش گفتم اون کلی قسم خورد و گفت که اون نبوده و رمز فیس بوکشو دوستای دانشگاهش  داشتن و اونا رفتن و به دختره پیام زدن.مدتی بود که گوشی همسرم خراب شده بود و اون میخواست یکی دیگه بخره و من دیدم که این مطلب هم زده شده و اینکه تو یکی از پیامهااسم همسر من رو دختره برده بود حالا جالب اینجاست که همسرم میگه اونی که بهش پیام زده هم اسم منه میگم پس حالا که هم اسم همید با هم گوشی هاتون خراب شده و خاموش بوده و خواستید یه دونه نوشوبخرید ؟همسرم که اصلا زیر بار نمیره ومیگه اون نبوده و دست و پای منو میبوسه و دائما از من طلب بخشش میکنه و میگه که اون نبوده . حتی به اصرار من به همون دوستش زنگ زدو روی آیفون زد تا من بشنوم که چی میگن و دوستش گفت که اون بوده با اون دختره در ارتباط بوده . من برای همسرم کم نذاشتم حتی بهش گفتم اگه کم و کاستی هست به من بگو گفت تو مشکلی نداری که بخوای حلش کنی .من عاشق همسرم هستم و خیلی برام سخته که ببینم بخواد با یکی دیگه دلر تماس باشه خیلی بهش محبت میکنم ولی همش این تو فکرمه اگه اون طرف همسرم باشه چه کار باید تو یکی از پیاما دیدم که گفته بودن به هم زنگ میزنن  و در طول روز با هم صحبت میکنن. حالا به نظر شما من باید چه کارکنم ؟ از این مسئله بگذرم یا کار دیگه ای باید کرد ؟

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5278
    صلوات
    10
    دلنوشته
    2
    برای عاقبت بخیری
    سپاس
    24
    22
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: شک به همسر

سلام عزیزم شبیه این مشکل واسه منم پیش اومده بود اگه فکر میکنی رابطش با اون دختره  در حد اس ام س و صحبت تلفنی بوده و حالا تموم شده فراموشش کن و سعی کن بیشتر بهش محبت کنی خیلی بهش توجه کن  نذار احساس کنه با باردار شدنت بینتون فاصله افتاده

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5488
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

مرسی زهره جان خودمم همین کارو کردم سعی میکنم خیلی بهش محبت کنم و احساس کمبودی نداشته باشه البته همسرم هم خیلی به من محبت میکنه و از اون قضیه به اینور بیشتر هم شده

4. بالا | پست 4
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    دوست عزیز دوران بارداری سخت ترین و حساس ترین دوران است
    سعی کن با این حال به همسرت بیشتر محبت کنید و به خودت برسی و ایشونو ببخش ومطمئن باش اگر در منزل تامین بشه دیگه تکرار نمیکنه

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5488
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوستان میخوام اتفاقی که دیروز برام افتاد رو براتون تعریف کنم که کلی منو دگرگون کرده
    دیروز همسرم و همکاراش دور هم جمع شده بودن و زمانیکه همسرم از سرکار اومد گفت همکاراش بهش گفتن حالا که همسرت بارداره اگه نمیتونه نیازتو برطرف بکنه با زن دیگه ای در  تماس باش و اگه شماره هم بخوای بهت میدیم که زنگ بزنی ؟؟؟؟؟
    وقتی همسرم این حرف رو به من زد من از شدت ناراحتی زبونم بند اومده بود همسرم گفت نمیخاستم ناراختتت کنم بهت بگم نوببخش که بهت گفتم . من هم گفتم من برای خودم نار حت نیستم من برای قشر زن متاسف شدم که زمانی که بارداره باید منتظر خیانت از طرف همسرش باشه ؟؟؟؟؟؟ از همسرم پرسیدم حالا یعنی همه ی همکارات تو زمان بارداری خانماشون با زن دیگه ای رابطه داشتن گفت آره همشون رابطه داشتن تازه منم تشویق میکردن . گفتم یعنی عذاب وجدان ندارن که این کارو کردن گفت اگه داشتن منو تشویق نمیکردن. من خانمای همکاراشو میشناسم و دلم میسوزه وقتی یاد حرفای یکشون میفتم که میگفت من از همسرم خیلی راضیم تو دوران بارداری منو خیلی درک میکرد و هوامو داشت ....
    ن تا اونجا که میتونم به خودم میرسم وبه همسرم محبت میکنم حتی همسرم بارها به من گفته تو از هر نظر زن کاملی هستی نذاشتم همسرم کمبودی داشته باشه ولی باور کنید نگرانم خیلی میترسم من زندگیممو خیلی دوست دارم ولی خیلی میترسم ممنو راهنمایی کنید همش میترسم نکنه همسرم داره نقش یک فرد بیگناه رو برای من بازی میکنه وزیر زیرکی کاری انجام میده خیلی فکرهای منفی و ناامید کننده ی به ذهنم خطور میکنه من به شدت به همفکری نیاز دارم

6. بالا | پست 6
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5262
    سپاس
    153
    492
    دریافت
    4
    آپلودها
    0

سلام.

دوست عزیز سعی کنید در زندگی از این قانون استفاده کنید گفتن هر چیزی که به ذهن شما در قبال همسرتان به ذهنتان میرسد و نگذارید مسائل مثل درخت تنومند شوند و آنگاه با تبر هم نیفتد .

به همسرتان اطمینان کنید و از جملات عاشقانه بیشتر استفاده کنید. سعی کنید بیشتر به ایشان پیامکهای عاشقانه بفرستید.
    تا میتوانید محبت کنید .
    امضای ایشان
    آنکه با زندگی میسازد، میبازد

با زندگی نساز ، آن را بساز

7. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5488
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

یعنی منظور شما اینه که من به همسرم بگم که من در موردش چه فکری میکنم ؟ من قبلا بهش گفتم که این مسائل که پیش اومده باعث شده من حس بدی پیدا کنم و کمی به اطرافیانم بدبین بشم و همسرم هم جواب داده که من کاری میکنم که تو مثبت فکر کنی و دیگه بدبین نباشی . من به همسرم خیلی محبت میکنم و اون هم همینطور تا به حال ازش کم محبتی یا کم توجهی ندیدم . مرسی از راهنماییتون

8. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1250
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام وقت شما بخیر

یه سوال آیا تا به حال باز هم نشونه ای دیدین که همسرتون رو در ارتباط با خانم دیگری نشون بده؟؟؟

من گمان نمیکنم این داستانی که از زبان همسرتون شنیدین حقیقت داشته باشه ، این یه بازی مردانه هست که شما رو به عنوان همسرش محرم خودش بدونه و اعتماد شما رو به خودش جلب کنه.
    میخواد بگه هر اتفاقی بیوفته من به تو میگم ، اگر بخوام خیانت کنم که نمیگم!!!

از طرفی هم امکان داره ای برنامه ی فیس بوک هم یه بازی باشه که توجه شما رو به خودش جلب کنه ، یه جور اعتراض به کم بود محبتش توی اون یک ماه.

برداشت شخصیم هست ، اینطوری احساس میکنم.

خیلی بعیده که یه مرد همسرش باردار باشه و بخواد بهش خیانت کنه ؛ چون خانم ها که باردار میشن تمام تن و بدن مرد سر خانمشون میلرزه که نکنه یه بار ناراحت بشن.

یه مثلی هست که میگه : «بشنو و باور نکن»
    اما توجهت رو به همسرت زیاد کن.

9. بالا | پست 9
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5488
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

نه تا به حال ندیدم ولی اوایل ازدواجمون بود دیدم همسرم میگهدقراره یکی از همکارای خانم بیاد دم خونه و به من پول بده تا عینکی رو که از  سمت محل کارم خریده براش بگیرم که سر همین کلی بحث  داشتیم بعد زمانی که خانم اومده بود پول رو بده ناخوداگاه من بلند شدم تا از پنجره ببینم که زنه کیه و ... دیدم تا خانم با ماشینش رسید همسرم رفت جلو سوار شد و بعد از چند دقیقه پیاده شد. به قدری عصبی شده بودم که خدا میدونه وقتی اومد بهش گفتم تو با این خانم چقدر راحتی که رفتی تو ماشینش اونم جلو نشستی آخرش هم گفت من اشتباه کردم ...   به نظر خودرمور همکاراش شاید همکاراش بهشون گفته باشن ولی همسرم با گفتن این موضوع شاید به قول شما خواسته به من بگه که من به تو خیانت نمیکنم و حتی این حرف شمارو هم زد که من تمام سعیم اینه که تو دوران بارداریتع  به هیچ عنوان ناراحت نشی .در مورد اول هم میتونم بگم پیام هایی که من دیدم برای مدت 2 3 ماه بود و  حتی طوری بود که شبهایی که من حالم خوب نبود توی پیامها دیدم که زده بود گوشیم خرابه از خونه بهت زنگ میزنم و اون شبها من زود خوابیده بودم و حتی در طول روز هم با هم در تماس بودن و اس البته اینطور که من  توی پیامها خوندم. من هر طور فکر میکنم میبینم من تو سه ماهگی درسته حالم بد بود ولی بهش محبت میکردم و به خاطر حالم ازش  معذرت میخواستم و ازش میخواستم منو درک کنه. و وقتی که گفتم که من از پیام ها مطلع هستم انکار میکرد و به سختی گریه میکرد . من اون موضوع رو فراموش کردم چون به من قول داد دیگه سمت فیس بوک نره و اینکه دیگه گوشیش رو سایلنت نکنه و تا به حال مورد دیگه ای هم پیش نیومده

10. بالا | پست 10
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5488
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوستان
    من دوباره با مشکل جدیدی روبه رو شدم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
    تازگی ها متوجه شدم همسرم به سایت های س ک س ی میره و داستانهای سام ک س ی فامیلی میخونه نمیدونم ا ز کی این کارو انجام میداده ولی من به تازگی به این موضوع پی بردم و هنوز چیزی به روش نیوردم و اصلا نمیدونم درست هست که به روش بیارم یا نه ؟ از نظر رابطه جنسی هم به هیچ عنوان با هم مشکلی نداریم با اینکه من باردار هستم ولی نذاشتم کمبودی داشته باشه . ولی نمیدونم چرا دائما تو اینجور سایت ها میچرخه و داستانهای مبتذل میخونه. چند شب پیش برادرم به همراه خانم و پسرش اومدن خونمون وقتی که رفتن همسرم به همین سایت ها رفته بود و مطالبی با عنوان  س ک س با زن برادر خانم را خونده بود و تا یه مدت در مورد زن داداشم از من سوال میپرسید و من با کمال خونسردی بهشه میگفتم که دوست ندارم در مورد زن برادرم صحبت کنیم بیا در مورد خودمون حرف بزنیم .البته ما با برادرم زیاد رفت و آمدی نداریم و چند ماه یکبار همدیگرو میبینیم و رفتار مشکوکی از زن برادرم ندیدم چون زیر نظر گرفته بودمش . به نظر شما من باید چه رفتاری با همسرم داشته باشم البته همسرم نه به من کم محبتی نه کم  توجهی میکنه  و همیشه سعی میکنه منو را

صفحه 1 از 3 123

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد