سلام من 24 ساله هستم و 4 ماهه باردار هستم در دوران 3 ماهگی به ویار نتونستم اونتور که باید و شاید به همسرم برسم و محبت کنم ولی فقط یک ماه اینطور بود تو ای مدت همسرم دائما تو فیس بوک بود و من هفته ی پیش به طور ناگهانی صفحه ی فیس بوک اونو دیدم و دیدم که با یکی از دخترای دانشگاهش کلی پیام ردو بدل شده که واقعا قلبم شکسته شد. وقتی این موضوع رو بهش گفتم اون کلی قسم خورد و گفت که اون نبوده و رمز فیس بوکشو دوستای دانشگاهش داشتن و اونا رفتن و به دختره پیام زدن.مدتی بود که گوشی همسرم خراب شده بود و اون میخواست یکی دیگه بخره و من دیدم که این مطلب هم زده شده و اینکه تو یکی از پیامهااسم همسر من رو دختره برده بود حالا جالب اینجاست که همسرم میگه اونی که بهش پیام زده هم اسم منه میگم پس حالا که هم اسم همید با هم گوشی هاتون خراب شده و خاموش بوده و خواستید یه دونه نوشوبخرید ؟همسرم که اصلا زیر بار نمیره ومیگه اون نبوده و دست و پای منو میبوسه و دائما از من طلب بخشش میکنه و میگه که اون نبوده . حتی به اصرار من به همون دوستش زنگ زدو روی آیفون زد تا من بشنوم که چی میگن و دوستش گفت که اون بوده با اون دختره در ارتباط بوده . من برای همسرم کم نذاشتم حتی بهش گفتم اگه کم و کاستی هست به من بگو گفت تو مشکلی نداری که بخوای حلش کنی .من عاشق همسرم هستم و خیلی برام سخته که ببینم بخواد با یکی دیگه دلر تماس باشه خیلی بهش محبت میکنم ولی همش این تو فکرمه اگه اون طرف همسرم باشه چه کار باید تو یکی از پیاما دیدم که گفته بودن به هم زنگ میزنن و در طول روز با هم صحبت میکنن. حالا به نظر شما من باید چه کارکنم ؟ از این مسئله بگذرم یا کار دیگه ای باید کرد ؟