نمایش نتایج: از 1 تا 2 از 2

موضوع: آشنایی از طریق سایت همسریابی

2122
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4768
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

آشنایی از طریق سایت همسریابی

سلام و خسته نباشید
    من 29 سالمه 4 ماه پیش از طریق سایت همسریابی با دختر خانمی آشنا شدم و بعد از چند روز از طریق تلفن و ملافات حضوری با همدیگه بیشتر آشنا شدیم ولی بدون اطلاع خانواده ها تقریبا بیشتر معیارهامون یکی هست ایشون 25 سالشون هست و هر دو لیسانس و شاغل هستیم(ایشون فرهنگی هستن).ما تقریبا از یک خانواده مذهبی هستیم مشکل من این هست که ایشون در خونه پیش فامیل هاشون بدون روسری بودن و باهاشون دست میدادند ولی وقتی دیدن من اینجوری دوست ندارم به گفته خودشون دیگه اینجوری نیستن و رعایت میکنن و لی در بیرون از خونه کاملا رعایت میکنن..الان ما به همدیگه علاقمند هستیم و و اخلاقشون رو بیشتر دوست دارم و قرار هست دو هفته دیگه با خانواده به خاستگاریشون برم ولی چند تا سوال ذهنم رو مشغول کرده 1- طریقه آشنایی ما بعدا مشکل ایجاد میکنه؟ 2 -ما یک اشتباهی کردیم که از اول با همدیگه راحت بودیم و چند بار رابطه در حد معاشقه و بوس رابطه داشتیم آیا این کارمون در آینده مشکل ایجاد میکنه؟3- ایشون میگن دیگه حجابشون رو تو خونه هم رعایت میکنه چه جوری مطمئن بشم؟ از همسایه هاشون تحقیق کردم خودش و خانوادشون رو تایید میکنن.

2. بالا | پست 2
    مدیر کل همیاری

عنوان کاربر
    مدیر کل همیاری
    شماره عضویت
    5
    صلوات
    192
    دلنوشته
    6
    اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد
    سپاس
    2,633
    8,729
    نوشته های وبلاگ
    38
    دریافت
    146
    آپلودها
    5

RE: درخواست کمک

سلام

برای رسیدگی به سوالتون، لازم هست عنوان مناسبی برای موضوع انتخاب کنید.

با ویرایش کردن، عنوانی رو مطرح کنید که متناسب با مساله تون باشه

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد