-
2013_05_14, 21:35
بالا |
پست 1
انتخاب همسر
سلام
من یه دختر 22 ساله هستم که حدود 7 ساله از یه پسر که همسایه و فامیل دور ماست خوشم میاد ، اون پسر 1 سال از من بزرگتره و از نظر موقعیت خانوادگی شرایط مناسبی داره، مهندسه و مطمئنا بعد از تموم شدن سربازیش یه شغل مناسب پیدا می کنه. ولی ما با هم هیچ نوع رابطه ای نداشتیم. ولی بعد از مدتی که تقریبا مطمئن شدم اون پسر فعلا قصد ازدواج نداره به جواب خواستگاری محمد که چندین بار هم به خواستگاری من اومده بود بالاخره جواب مثبت دادم.و حدود 20 روزه که با هم نامزد کردیم.محمد 26 سالشه، دیپلم داره و فعلا مغازه داره . من محمد رو دوست دارم و اونم خیلی خیلی به من علاقه منده و به خاطره علاقه ای که به من داره تا حالا هر شرطی که گذاشتم قبول کرده حتی به خاطر من قبول کرده شغلش رو عوض کنه و تحصیلاتش رو ادامه بده. اخلاقش هم خیلی عالیه.ولی دیروز تازه متوجه شدم که پسر همسایه مون که فهمیده من نامزد کردم به یکی از فامیل ها گفته اگه می دونستم من هم به خواستگاری می رفتم.منم بعد از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم به طوریکه از دیروز تاحالا معده درد شدید گرفتم و حالم خیلی بده .نمی دونم باید چیکارکنم؟ نامزدیمو به هم بزنم یا اینکه همه چیو فراموش کنم و....
ولی واقعا از اینکه بخوام نامزدیمو به هم بزنم از عاقبتش می ترسم و می ترسم دل محمد بشکنه، از اونطرف هم دل خودم بد جور گیره
ولی واقعا نمی تونم این قضیه رو فراموش کنم .لطفا راهنماییم کنید
-
-
2013_05_14, 22:17
بالا |
پست 2
RE: انتخاب همسر
سلام سیمین عزیز
به همیاری خوش آمدید.
چه خوب بود اول تکلیف خودتون رو با این عشق مشخص کرده بودید بعد نامزد می کردید. اما الان باید چیکار کرد؟
اول اینکه ممکنه این حرفی رو که شما شنیدید اصلا صحت نداشته باشه و فردیکه اینو به شما گفته نیت خیری نداشته باشه ایشون اگر فرد فهمیده ایی بودند این موضوعو با شما در میون نمی گذاشتند و اون آقا هم نباید اینو میگفتن اگر واقعا قصدشون این بود چرا زودتر اقدام نکردند 
خب بر فرض که شما اینکارو هم کردید و اون آقا به خواستگاری شما اومدند آیا میتونید مطمان باشید که ایشون از نظر خصوصیات اخلاقی هم همونی باشند که فکر میکردید؟
احتمال این هست که بعد از شناخت بیشتر متوجه این نکته بشید که اصلا اون آدمی نیست که فکرشو میکردید اصولا این عشق های دورادور و بدون شناخت به احتمال زیاد ناشی از فعالیت هورمون های بدن ماست و صرفا جذابیت های ظاهریه که مارو جذب کرده نه یه عشق واقعی ناشی از شناخت
بهتون پیشنهاد میکنم که سعی کنید به نامزدتون که ازش شناخت دارید وفادار بمونید و با هم یه زندگی خوب رو شروع کنید و این عشق نامطمان رو فراموش کنید اگرنیاز به کمک بیشتری برای فراموش کردن دارید ما اینجا سعی میکنیم کمکتون کنیم
-
-
2013_05_17, 12:47
بالا |
پست 3
RE: انتخاب همسر
سلام
ممنون از پاسختون
میشه کمکم کنید تا هرچه زودتر این قضیه رو فراموش کنم؟میشه یه راهی پیش روم بذارید
ممنون میشم
-