نمایش نتایج: از 1 تا 4 از 4

موضوع: زندگي بدون عشق

1625
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5509
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

زندگي بدون عشق

با سلام من حدود 2 سال است كه ازدواج كردم از همان ابتدا علاقه ايي به همسرم نداشتم اما اصرار خانواده ها منجر به اين ازدواج شد و با اين اميد كه وابستگي و علاقه به وجود مياد وارد زندكي شدم اما متاسفانه علاقه ايي به وجود نيامد از طرف همسرمم همين طور هست ايشان 10 سال از من بزرگتر هستن و به قول خودشون تنها دليل ازدواجش با من اين بود كه سنش داشت زياد ميشد و يه جورايي مجبور بوده ازدواج كنه البته اين دليل رو بعد از ازدواج گفتن.الان جوري شده كه من از قيافه-حرف زدن-طرز فكر و همه رفتار همسرم بدم مياد .همسرم در سن 33 سالگي بود كه عقد كرديم و كلا خيلي به مادرش وابسته اس جوري كه تمام جزييات و حتي مسايل خيلي خصوصي زندگيمونو واسه مادرش تعريف ميكنه همين موضوع باعث شده اختلاف بينمون بيشتر بشه و منجر به دعواهاي زيادي شده حتي سر اعتراض من به اين موضوع بارها همسرم دست روي من بلند كرده و اقدام به كتك كاري نموده و كلا طي اين 2سال من حتي يك لحظه خوش كنار همسرم نداشتم .الان خانواده ها اصرار دارن كه بچه دار بشيم حتي همسرم هم خيلي اصرار دارد و تنها دليلش همان است كه سنم كم كم داره بالا ميره و از وقت بچه دار شدنم ‌گذشته و ازين حرفا اما من واقعا هيج اماده ‌گی و انگیزه ايي در خودم براي بجه دار شدن نميبينم خيلي وقتا به فكر طلاق ميوفتم ولي ترس از واكنش خانواده ام به اين موضوع باعث ميشه سريع از فكرش بيام بيرون حتي همسرم بارها ‌گفته من ا‌گر توانايي برداخت مهريه داشتم باهات زند‌گی نميكردم الان من واقعا درمونده شدم ايا ادامه به اين زند‌گی عاقلانه هست؟طلاق‌گرفتن بهتره؟اينم بگم كه ما از نظر روابط زناشويي هم مشكل داريم-با خانواده همسرم مشكل دارم-در همه زمينه ها با هم اختلاف نطر داريم و اصلا عقايدمون يكي نيست و خيلي مسايل د‌‌يگه كه من از توضيح دادنش صرف نطر ميكنم و صرفا به مشكل اصليم كه نميتونم باهاش كنار بيام تاكيد ميكنم و همون علاقه نداشتن به ايشون هست.
    لطفا راهنماييم كنين با تشكر

2. بالا | پست 2
    مشاور همیاریناظم همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    3511
    صلوات
    28
    دلنوشته
    2
    ثوابش هدیه روح عزیزترین هدیه زندگیم
    سپاس
    664
    881
    دریافت
    6
    آپلودها
    5

RE: زندگي بدون عشق

سلام .. خوش اومدید
    نحوه آشناییتون چطور بود ؟
    آیا مادر شوهرتون با شما زندگی میکنن؟
    شغل ومیزان تحصیلات همسرتون چیه؟ آیا خودتون هم شاغلین ؟
    از کی این مشکلات بیشتر شده؟
    خانواده تون نظرشون راجع به همسرتون چیه ؟
    شاد کام باشید

3. بالا | پست 3
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5262
    سپاس
    153
    492
    دریافت
    4
    آپلودها
    0

سلام .

دوست عزیز شما در ابتدا با این عقیده به زندگی وارد شده اید که دلبستگی ایجاد میشه در حالی که هیچ تمایلی با ازدواج با ایشان نداشته ایدو حتی همسرتان هم با بی میلی به خواستگاری شما آمده است این اولین اشتباه شما بوده است. شما فرض کنید ازسرکار برمیگردید خانه و در ذهن خود درباره ناهار خیلی میاندیشید که مثلا فلان غذا که مورد علاقه شما هست دارید اما وقتی به خانه میاید و ناهار را برای شما می آورند غذا آن چیزی نیست که شما انتظارش را داشته اید پس با بی میلی میخورید یا اصلا غذا را نمیخورید ، زندگی هم همین جوری هست شما ابتدا تفکراتی داشته اید که میروم سر زندگی و دلبسته میشوم اما چنین نشده است . پس این که شما نسبت به طرف مقابلتان هیچ احساس و تمایلی ندارید باعث خیلی از مشکلات دیگر از کوچکترین تا بزرگترین مسائل میشود . (از ابراز محبت به صورت کلامی تا ارتباط جنسی)پس عقلانه است که دست به اشتباه دیگری نزنید (بچه دار شدن )، قبل از این مشکلات و مسائل خود را با یک مشاور به صورت حضوری (هر دو نفرتان)در میان بگذارید و سعی نکنید به دلیل ترس از خانواده و دیگران با زندگی خود بازی کنید.
    امضای ایشان
    آنکه با زندگی میسازد، میبازد

با زندگی نساز ، آن را بساز

4. بالا | پست 4
    مشاور همیاریناظم همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    3511
    صلوات
    28
    دلنوشته
    2
    ثوابش هدیه روح عزیزترین هدیه زندگیم
    سپاس
    664
    881
    دریافت
    6
    آپلودها
    5

سلام ...
    همیار عزیز! در صورت تمایل پاسخها رو به صورت عمومی در تاپیکی که باز کردید بنویسین تا دوستان و مشاوران دیگه هم بتونن در مورد مشکلتون با شما هم فکری داشته باشن ....
    در ضمن شرمنده نتونستم جواب پیامتون رو بدم ....علتش هم این بود که دریافت پیامهای خصوصی تون رو غیر فعال کرده بودید ....
    با تشکر

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد