نمایش نتایج: از 1 تا 5 از 5

موضوع: مشکل با همسرم

1921
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5514
    سپاس
    11
    3
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

مشکل با همسرم

با سلام . من با شوهرم مشکل دارم لطفاً مرا راهنمایی کنید
    نسبت به خانواده ام حساس شده چه کنم این حساسیت آن کم بشه ؟ مثلاً ب خانواده من یک دستبند طلا برایم هدیه آوردند و گفتند که خیلی گران میشد وگر نه یه جفت برایت می آوردیم گفتم اشکال ندارد خودم آن یه لنگه دیگرش را می خرم من سر کار می روم و حقوقم مال خودم است و بیشتر باهاش طلا میخرم این هم گفتم با حقوق خودم می خرم شوهرم هم در جریان هست و کاملاً میداند و حتی می دانست که می خواهم بروم و لنگه آن را بخرم حالا که خریدم با من دعوا که چرا خریدی؟ چرا به من نگفتی ؟ قرار بود بری انگشتر بخری چرا خانوادت برای ما تصمیم می گیرند ومی گویند چه بخر . هرچی بهش میگم که این ربطی به خانوادم نداره و خودم این کار را کردم قبول نمی کنه در صورتی که این پول مال خودمه و هیچ ربطی هم به اون نداره چه کنم که هم بهش بگم با پول خودم خریدم و هم این حساسیت را کم کنم لطفاً سریع مرا راهنمایی کنید در بد منجلابی گیر کردم . خواهش می کنم

2. بالا | پست 2
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: مشکل با همسرم

سلام
    دوست عزیز یه مقدار باشید
    اتفاق خاصی نیفتاده که همسرتون فقط میخواد یه کم باهاش مشورت کنیدیا حداقل با هم میرفتید خرید دوس داره کاراتونو با هم انجام بدید هرچند حقوق خودتون باشه باهاش صحبت کنید آروم و بااحترام و بهش بگید میدونید باید با هم می رفتم خرید کاری که شده و حتی خانوادم هم درجریان نبودن ازاین به بعد همه کارها باهم خواهد بود همین و تمام
    موفق باشد

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5514
    سپاس
    11
    3
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

میدونم قبول نمی کنه و آخرش با هم دعوامون می شه .بهش کفتم با هم بریم خرید ولی هر بار به عناوین مختلف نمی یاد .

4. بالا | پست 4
    مدیر کل همیاری

عنوان کاربر
    مدیر کل همیاری
    شماره عضویت
    5
    صلوات
    192
    دلنوشته
    6
    اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد
    سپاس
    2,633
    8,729
    نوشته های وبلاگ
    38
    دریافت
    146
    آپلودها
    5

سلام

خوش آمدید

از نیازهای اساسی مردها اینه که حس کنند حرف اونها مهم تلقی میشه و اعضای خانواده و به خصوص همسرشون پیش از هر کسی با اونها درباره تصمیماتش مشورت میکنه. زمانی که مردی حس کنه به حساب آورده نمیشه، بدترین عذابها رو میکشه و ممکنه به خاطرش پرخاشگری، قهر یا کارهای دیگری انجام بده و احساس سرخوردگی بهش دست بده

شاید برداشت همسر شما از خریدن النگو توسط خانواده تون این بوده که حس کرده خانواده شما میخوان با این کار بهش نشون بدن که مثلا چرا او برای شما چنین هدیه ای رو نخریده. اگر چنین برداشتی کرده باشه واقعا براش دردآور هست. اینکه خود شما حقوق دارید و نحوه خرجش هم با خودتونه، به لحاظ حقوقی بحثی درش نیست؛ اما به لحاظ روانشناختی بهتره که در چنین مواردی پیش از اقدام، با همسر صحبت کنید. مثلا میتونستید به همسر خود بگید که من جفت این النگو رو هم دوست دارم؛ به نظرت میتونیم بخریمش؟ یا بهش بگین نظرت چیه بخشی از حقوقم رو کنار بگذارم برای جفت این النگو؟ یا می گفتید خودت کی میتونی برام بخریش؟ یا می گفتید نظر تو چیه؟(اگر نظرت اینه که پولمو خرجش نکنم، من نخرمش) و ...

اینگونه صحبت کردنها میتونه این حس رو به همسرتون القا کنه که نظر او برای شما مهمتر هست و احساس خوبی بهش دست بده. خب طبیعتا وقتی خانواده کاری می کنند و بعد هم شما تداومش میدید، هرچند قصد هیچکدومتون بد نیست، اما این حس بد رو به همسرتون میده که انگار او غریبه هست و به حساب نیومده یا توان خرید هدیه برای همسرش رو نداره... خب این خیلی برای یک مرد آزاردهنده هست.

بنابراین بهتره در دفعات بعدی با دقت بیشتری عمل کنید. همچنین این دفعه رو به همسرتون بگید که حق با تو بود و من باید باهات مشورت می کردم. الان هم هرچی تو بگی، اگر بگی برم پسش بدم، میرم اینکارو میکنم... خب طبیعتا همسرش نمیگه برو پسش بده، و احتمالا این حرفها بتونه آتش خشمشون رو مقداری سرد کنه

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4146
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز در مورد مشکلتون به گفته دوست عزیزمان در مورد گرفتن النگو باید یک سیاست زنانه به کار ببری و دل همسرتونو بدست اوری مثلا باهاش با هاش مطرح میکردی ا هم بریم لنگه النگو را بگیریم یا انگشتر که می گفتی بگیریم کمی من پول بزارم و بقیه رو تو کمکم کن تا بخریم در این موقع همسرتون احساس غرور بهش دست میده که من هم پول دادم و النگو یا انگشتر خریدم برای خانمم این راه حل هم امتحان کنید در کل باید خیلی سیاستها به کار برد

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد