نمایش نتایج: از 1 تا 3 از 3

موضوع: شوهرم دست بزن دارد

1910
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5518
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

شوهرم دست بزن دارد

سلام  مشاور عزیر 
    زنی 24 ساله هستم که 3 ساله ازدواج کردم.ولی متاسفانه در بعضی از مسایل با همسرم مشکل دارم.  مشکل این است که همسرم فردی انحصار طلب است سلطه گر و عدم کنترل خشم  و دست بزن دارد.بطوریکه باعث افسردگی و درماندگی در من شده.او تحمل شنیدن انتقاد را ندارد ودر صورت مخالفت پرخاشگری میکند و این روش را سلاحی برای کنترل دیگران مخصوصا می قرار داده. راستش همسرم فوق حقوق و  من هم لیسانش روانشناسی و دانشجوی فوق مشاوره خانواده ام و دونستن این اطلاعات اضطراب منو بیشتر کرده زیراکه جند ین بار سعی کردم با استفاده از روش هایی که بلدم شیوه رفتاری وی و راههای ارتباطیمان را تغییر دهم ولی متاسفانه مواثر واقع نشده فقط اینکه همسرم بعد از هر بار زدن من عذرخاهی میکنه.این امر باعث شده از طرف دیگر نسبت به قابلیت خودم در رشتم شک کنم و افسوس بخورم و ترس از رفتن حضوری پیش مشاور داشته باشم.
    البته نکته دیگر این است که همسرم  پدری داشته که اورا در کودکی به شدت تنبیه میکرده. که رفتار کنونی وی می تواند ناشی از ان باشد و شاید من هم در بعضی مواقع ایراداتی داشته باشم ولی این ششیوه رفتاری همسرم فحاشی و کتک زدنش دیگر برایم طاقت فرسا شده.
    لذا ملتمسانه از شما خواشمندم که شمایی که از بیرون نظاره گر  این مشگل من هستید چه روشی را پیشنهاد میدهید ضمن انکه همسرم هرگز به رفتن پیش مشاور مایل نیست نمیدانم شاید ترس از عدم تایید کارهایش را دارد

با تشکر.فقط لطفا مشکلم در سایت با ذکر مشخصاتم و تحصیلاتم عنوان نشود.

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5222
    سپاس
    0
    11
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: شوهرم دست بزن دارد

واقعا متاسفم واسه خودمون که هنوز به زن به چشم شیئ نگاه می کنن و بخودشون اجازه می دن هر کاری باهاش بکنن.
    من روانشناس نیستم اما فکر می کنم وقتی همسرت عصبانی می شه بهتره تو هیچی نگی و موقعیتو ترک کنی.
    شوهرت کنترل روی عصبانیتش نداره  و اگر آدم بدی بود ازت معذرت نمی خواست.
    پس سعی کن تو اون شرایط باهاش بحث نکنی تا عصبانیتش بخوابه و بعد با زبان خوش بهش بگی که کجاهارو اشتباه می کرده.

3. بالا | پست 3
    مدیر کل همیاری

عنوان کاربر
    مدیر کل همیاری
    شماره عضویت
    5
    صلوات
    192
    دلنوشته
    6
    اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد
    سپاس
    2,633
    8,728
    نوشته های وبلاگ
    38
    دریافت
    146
    آپلودها
    5

RE: شوهرم دست بزن دارد

سلام

خوش آمدید

مردها معمولا روی خوشی به انتقاد نشون نمیدن. حالا واکنشهاشون بسته به شخصیتشون متفاوته: یکی پرخاشگری میکنه، دیگری قهر، دیگری سکوت، دیگری خودخوری، دیگری پذیرش! و ...

خب به احتمال فراوان نوع تربیت ایشون روی خود ایشون هم تاثیرگذار بوده، به گونه ای که شاید شیوه تربیتی پدر خود رو دارند اجرا می کنند.

از این که بگذریم، باید بدونیم چه عواملی زمینه ساز خشم ایشون هستند؟

در چه مواقعی پرخاشگری ایشون تبدیل به زدن میشه؟

نحوه انتقاد کردن شما چگونه هست؟

نوع رفتار شما و مخالفتهای شما چگونه هست؟

در چه مواردی نظر ایشون رو جویا میشید؟ آیا بهش عمل می کنید؟

پس از خشم ایشون، شما چه واکنشی نشون می دهید؟

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد