نمایش نتایج: از 1 تا 3 از 3

موضوع: تردید در انتخاب

1476
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5548
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

تردید در انتخاب

باسلام - خانمی هستم که در رشته جغرافیا وبرنامه ریزی شهری در سال 87 فارغ التحصیل شده ام و به مدت دو سال نیز در حوزه دانشجویی تحصیل کرده ام ولی متاسفانه به رغم تلاش زیاد نتوانسته ام وارد بازار کار بشوم وتصمیم گرفته ام که دوباره ادامه تحصیل بدهم ولی یک تردید بزرگ سد راهم است و آن اینکه رشته دانشگاهی ام را برای ادامه تحصیل انتخاب کنم یا اینکه وارد حوزه علمیه شوم ؟واینکه نمیدانم بازار کار این دو در اینده چگونه است ؟لطفا راهنمایی کنید؟باتشکر ممنون

2. بالا | پست 2
    مدیر کل همیاری

عنوان کاربر
    مدیر کل همیاری
    شماره عضویت
    5
    صلوات
    192
    دلنوشته
    6
    اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد
    سپاس
    2,633
    8,729
    نوشته های وبلاگ
    38
    دریافت
    146
    آپلودها
    5

RE: تردید در انتخاب

سلام

انتخاب رشته شما باید به گونه ای باشه که شغل آینده تون با روحیاتتون سازگار باشه. اگر تو هر دو رشته با ادامه تحصیل براتون کار پیش بیاد، کدامیک رو ترجیح میدید؟

چه کارهایی رو با ادامه تحصیل هر یک از این رشته ها میتونید انجام بدید؟ علاقه و توانایی انجام این کارها رو در کدامیک از رشته ها در خود بیش از دیگری می دونید؟ درباره احتمال ورودتون به بازار کار در هر یک از رشته ها کسب اطلاع کردید؟(از کسانی که این رشته ها رو ادامه دادند)

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5548
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: تردید در انتخاب

باسلام ممنون از راهنمایی شما
    تاحال به این مسئله اینجور نگاه نکرده بودم - پس میرم یه کم بیشتر فکر کنم و بعدا پاسخ سوالها رو براتون میفرستم
    بازم ممنون

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد