-
2013_05_19, 14:25
بالا |
پست 1
عدم علاقه همسرم به رابطه جنسی
با سلام خدمت دوستان
من همسری دارم که از ابتدا با عشق فراوان با او ازدواج کردم ولیکن مدتی است علیرغم اشتیاق زیاد من به رابطه جنسی با او , علاقه ای به این کار نشان ند اده و همیشه باید به او پیشنهاد بدهم و او هم مخالفت می کند به بهانه های مختلف اعم از بچه - خستگی - خواب- سردرد- بی حوصلگی و غیره ..... نمی دانم چگونه به او بفهمانم که مشتاقانه خواهان ارتباط با اویم . . او انگار از مخالفت کردن با این امر خوشحال می شود . انگار می خواهد مرا با این کار تحقیر کند و بگوید تو خیلی حقیری که مرتب بدنبال رابطه جنسی هستی . همیشه می گوید رابطه جنسی نقش چندانی در زندگی ندارد . ضمنا تعداد رابطه های ما در یکماه 2-3 بار است . بگویید من با این مشکل چه کنم؟
-
-
2013_05_19, 14:41
بالا |
پست 2
RE: عدم علاقه همسرم به رابطه جنسی
سلام وقت شما بخیر
شما و همسرتون چند ساله هستین؟
سطح تحصیلاتتون چقدره؟؟؟
چطور با هم آشنا شدین؟؟؟
قبل از ازدواج (یعنی در دوران نامزدی و عقد) رفتار ایشون چگونه بود؟؟؟
-
-
2013_05_19, 14:55
بالا |
پست 3
سلام من 47 و همسرم 44 ساله هستیم
تحصیلات من لیسانس و ایشون دیپلم
از طریق خانوادگی آشنا شدیم
قبل از ازدواج خیلی رفتارشون بهتر از الان بود
-
-
2013_05_19, 15:21
بالا |
پست 4
چند وقت هست ازدواج کردین؟
-
-
2013_05_19, 15:26
بالا |
پست 5
-
-
2013_05_19, 15:28
بالا |
پست 6
چند وقته به صورت جدی با این مشکل روبرو شدین؟ اوایل ازدواج چگونه بودن؟ فرزند دارین؟؟؟اگر بله چند ساله؟
-
-
2013_05_19, 15:35
بالا |
پست 7
از یکسال بعد از ازدواج با این مشکل روبرویم . قبل از ازدواج خوب بود بعد از ازدواج علاقه ای مانند من به رابطه جنسی نشان نمیدهد . یک فرزند دختر داریم 4 ساله
-
-
2013_05_19, 16:12
بالا |
پست 8
سلام
خوش آمدید
شما و همسرتون، هر دو تا حدود چهل سالگی مجرد بودید؟ یا اینکه ازدواجهای ناموفق داشتید؟
به نظر میرسه که سن همسرتون هم بی تاثیر نباشه
اگر امکانش هست درباره کیفیت رابطه خود با همسرتون مقداری توضیح بدید. اینکه حین رابطه جنسی، و پس از آن آیا هر دو طرف ارضا می شوند؟ آیا پیش نوازی های لازم در رابطه رو رعایت می کنید؟ آیا همسرتون در حین رابطه، احساس درد یا مشکلات اینچنینی رو گزارش نمی کنند؟
آیا تو زندگی مشترک تفاهم دارید؟ اختلافات عمیق در زندگیتون مشاهده نمیشه؟
-
-
2013_05_19, 16:33
بالا |
پست 9
با سلام
من و همسرم هردو ازدواجهای ناموفق داشته ایم . در حین رابطه جنسی تمام تلاش من اینه که اول او به اوج لذت برسه بعد من ارضا بشوم. من خیلی دوست دارم که اعضای بدن او را هم نوازش و هم با دهان و زبان تحریک کنم ولیکن او زیاد با این عمل موافق نیست و سریع می خواهد به سراغ عمل اصلی برویم. احساس درد اعلام نمیکنه . در زندگی تفاهم داریم البته در بیشتر مسائل من با او موافقت میکنم تا او با من
-
-
2013_05_19, 23:10
بالا |
پست 10
سلام
خب، اگر به دلیل نزدیک شده به سن یائسگی و کاهش هورمون استروژن باشه، اونوقت ممکنه علتش همین خشکی واژن و احساس درد از مقاربت باشه. با توجه به اینکه گفتید حدودا یکسال هست که این مساله پیش اومده، باید کمک کنید تا تشخیص داده بشه تو این یک ساله چی پیش اومده. اگر مشکل مربوط به مسائل جسمانی باشه، باید برای برطرف کردنش اقدام کنید.
اما اگر علتش روانی باشه، قضیه متفاوت هست.
میشه بگید در چه مواقعی ایشون با رضایت تن به این کار میدن و احساس لذت رو هم تجربه می کنند؟
اگر نگرانی ایشون از بچه هست، با راههای مختلف پیشگیری از بارداری نگرانی ایشون رو به حداقل برسونید.
اگر مشکل از کم خوابی و خستگی هست، زمان آمیزش رو تغییر بدید. در کارهای منزل به همسرتون بیشتر کمک کنید تا خستگی کمتری رو تجربه کنند و بنابراین آمادگیشون برای رابطه بیشتر بشه
ابتدا موارد جسمانی رو مورد بررسی قرار بدید. اگر با برطرف شدن این موارد، رابطه و میل ایشون تغییر کرد که هیچ. اما اگر علل روانی داشته باشه، باید بیشتر مورد بررسی قرار بگیره
-