صفحه 1 از 5 123 ...
نمایش نتایج: از 1 تا 10 از 48

موضوع: ملاکهای شما برای ازدواج چیست؟

20864
  1. بالا | پست 1
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5262
    سپاس
    153
    492
    دریافت
    4
    آپلودها
    0

ملاکهای شما برای ازدواج چیست؟

سلام.
    از شما دوست عزیز خواهشمندیم به سوالات زیر با دقت و صداقت پاسخ دهید.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------

میزان تحصیلات:
    مجرد یا متاهل:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

1- کدام نوع ازدواج را ترجیح میدهید؟

سنتی : مدرن:

2- هدف شما از ازدواج چیست؟

3- چه ویژگیهای فرد مورد علاقه شما باید داشته باشد؟

3- چقدر در ازواجتان به زیبایی ظاهری اهمیت میدهید؟

4- چقدر در ازدواج به شغل طرف مقابل اهمیت میدهید ؟

5- پول و ثروت در ازدواج برایتان مهم هست یا تعهد ؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------
    ضمن تشکر از همراهیتان ،در آخر از شما دوستان خواهشمندم به تست زیر پاسخ دهید؟

فرض کنید یک روز در منزل تنها هستید همزمان پنج اتفاق روی میدهد شما ببه ترتیب کدامیک را انجام میدهید ؟
    1- بچه کف اتق شروع به گریه کردن میکند.

2- زنگ تلفن به صدا در می آید.

3- شیر آب باز است و از سینک ظرفشویی آشپزخانه سرازیر شده است

4- زنگ تلفن منزل به صدا در می آید .

5- لباسها که قصد مهمانی رفتن با آن را دارید بیرون روی طناب پهن است و باران باریدن گرفته است.

با تشکر از همراهی شما دوستان
    امضای ایشان
    آنکه با زندگی میسازد، میبازد

با زندگی نساز ، آن را بساز

2. بالا | پست 2
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: ملاکهای شما برای ازدواج چیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط 'ESMAILBARZEGAR' pid='7586' dateline='1368960737'
    سلام.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------

جنس :مونث
    میزان تحصیلات:لیسانس روانشناسی عمومی
    مجرد یا متاهل:نامزد

-------------------------------------------------------------------------------------------------

سنتی : مدرن:سنتی

رسیدن به کمال پیشرفت علمی فرهنگی و عشق و علاقه

مذهبی مهربان صادق خوش اخلاق مودب شوخ طبع تحصیل کرده

حداقل هم سطح خودم

اصلا اهمیت نمیدم اما مرتب بودن برام مهمه

روزی حلال باشه شغلش چندان مهم نیست

پول چرک کف دسته یه رز هست یه روز نیست اما تعهد به درون فرد بستگی داره و وجدانش اگه پولشو از دست بده دوباره به دست میاره اما وجدانشو بفروشه هیچی نداره
    -----------------------------------------------------------------------------------------------

فرض کنید یک روز در منزل تنها هستید همزمان پنج اتفاق روی میدهد شما ببه ترتیب کدامیک را انجام میدهید ؟ یک ،سه،چهار،پنج،دو اگه قطع شد خودم زنگ میزنم

5- لباسها که قصد مهمانی رفتن با آن را دارید بیرون روی طناب پهن است و باران باریدن گرفته است.

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    288
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام....تو این تست اخر چرا گزینه زنگ تلفن دوبار تکرار شده؟؟؟؟؟؟؟

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5521
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

جنس :----
    میزان تحصیلات: کارشناسی
    مجرد یا متاهل: مجرد

1- کدام نوع ازدواج را ترجیح میدهید؟مدرن

سنتی : مدرن:

وقتشه

پراید داشته باشه، تو جیبش پسته داشته باشه ، گوشی GLX داشته باشه که راحت از جیبش دربیاد، دیگه منواین همه خوشبختی بسه

خود پراید و پسته و گوشی زیبایی میاره

یک عالمه

5- پول و ثروت در ازدواج برایتان مهم هست یا تعهد ؟ گفتم که پسته

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4294
    سپاس
    4
    27
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

ملاکهای شما برای ازدواج چیست؟
    سلام.

جنس : مونث
    میزان تحصیلات:  لیسانس روانشناسی بالینی
    مجرد یا متاهل: مجرد( متارکه کرده)

سنتی : مدرن:  هم سنتی هم مدرن یعنی هم انتخاب خانوادم باشه درکنارش خودمم از ته دل بتونم بپذیرمش

2- هدف شما از ازدواج چیست؟  من در وهله اول دنبال یک رفیقم ...یک رفیق واقعی و صمیمی که تا آخر هرخطی بریم باهم (خط های خوب البته)

بعدش دنبال یه تکیه گاه عاطفی و عقلی میگردم ... یکی که منو حقیقتا دوست داشته باشه .... و من هم دوست دارم همه این وظایفو در قبالش انجام بدم و تا پای جون واسش مایه بذارم

دنبال یه همراه همیشگی که همیشه و تو هر شرایطی بشه روش حساب کرد.... ازش توقع کاری ندارم فقط همین که بدونم قلبش با منه کافیه واسم

دنبال کسی میگردم که همه لحظه های زندگیمونو شریک باشیم باهم

کسی که طرز فکر و باورها و اعتقاداتمون مشترک باشه و واسه یه هدف متعالی پیش بریم باهم ... و تو راه رسیدن این هدف بزرگ هم اهداف کوچیک کوچیک تعریف کنیم تا پله پله بریم تا بینهایت ....قبلا ها یادمه میگفتم من کسی رو میخوام که تا ابد( یعنی بعد مرگم تو بهشت)هم باش باشم

کسی که منو ببره سمت خدا ...

اگر نقصی توی من هست اونو بپوشونه و مکملم باشه ... هرجا من کم /اوردم اون بهم روحیه و امید بده ... و همه این موارد برعکسش از طرف من

اگر نیازی توی هرکدوممون هست تاجایی که از دستمون برمیاد تلاش کنیم برای رفع نیازهای هم

دوتاییمون مایه رشد و تعالی باشیم برای هم و همدیگرو هل بدیم جلو

محرم اسرارم باشه و بشینیم درد و دل کنیم باهم ... سنگ صبور هم باشیم و همیشه پشت هم

اگر واسه هیچکس دیگه نتونستم تو زندگی گذشت یا از خودگذشتگی داشته باشم واسه اون اینکارو بکنم که شاید اینطوری هم خودم بزرگتر بشم هم محبت های طرفم رو تو اینجور جاها که خیلی لازمه و یکی باید کوتاه بیاد جبران کنم

3- چه ویژگیهای فرد مورد علاقه شما باید داشته باشد؟  مومن باشد.آقای کامل باشد.پخته و باتجربه باشد.تیپ مردانه داشته باشد.مهربان وبامحبت باشد.صداقت داشته باشد

3- چقدر در ازواجتان به زیبایی ظاهری اهمیت میدهید؟  ازنظرمن زیبایی ظاهری در پایداری یک زندگی مشترک اثری نداره آنچه که مهمه اینکه طرفین از نظر زیبایی ظاهری دریک سطح باشند بهتره.زیبایی باید در کنار دیگر صفات و معیارها مورد توجه قرار گیرد نه بطور مستقل، چراکه زیبایی بدون در نظر گرفتن معیارهای مهم برای تداوم ازدواج مثل اخلاق، عفت و غیره می تواند آسیب زا باشد

4- چقدر در ازدواج به شغل طرف مقابل اهمیت میدهید ؟ ازنظرمن مهم نیست که طرف مقابلم باید شغل باکلاس پردرآمد داشته باشد.مثلا حتما باید دکتر یا مهندس یا میلیادر باشد.نه. چون شغل آنچنانی داشتن درسته برای رفاه کامل زندگی دارای اهمیته ولی خوشبختی کامل نمیاره.چه بسا افرادی بودن وهستن که با مردانی ازدواج کردن که شغل پردرآمد داشتن دکتربودن جراح یا مهندس بودن ولی به دلیل عدم تفاهم و نادیده گرفتن  معیارهای مهم زندگی نتونستن همدیگه رو زیر یک سقف تحمل کنن و جداشدن. کاش  همه به این قانع باشن که همسرشون درآمدی ساده داشته باشدولی با همین درآمد ساده یک عمر توخوشی و محبت با هم زندگی کنن و توزندگی شانه به شانه هم باشن نه سایه به سایه هم.درک کنن همدیگه رو.  

5- پول و ثروت در ازدواج برایتان مهم هست یا تعهد ؟  تعهد در درجه اول. چون ممکن است کسی که باهاش ازدواج میکنم خیلی پولدارباشد ولی اگر خدا نخواد که از اون پول وثروت استفاده ای بکنیم ازما میگیره و زندگی رو از صفر باید بسازیم ولی  شاید دونفری که باهم ازدواج میکنن درکمال سادگی زندگیشونو آغاز کنن و خداوند نظرشو به اونا بیشتر کنه که از فرش به عرش برسن. پس پول و دارایی خوشبختی کامل نمیاره.

آقای برزگر درکل نظرمن اینکه همه این مواردی که شما به عنوان سوال مطرح کردید به تنهایی خوشبختی نمیارن بلکه باید  درکنا معیارهای مهم دیگر زندگی باشن.

فرض کنید یک روز در منزل تنها هستید همزمان پنج اتفاق روی میدهد شما ببه ترتیب کدامیک را انجام میدهید ؟ 
    یک .سه. چهار.پنج . دو

5- لباسها که قصد مهمانی رفتن با آن را دارید بیرون روی طناب پهن است و باران باریدن گرفته است

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    3895
    سپاس
    0
    13
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

نتیجه رو بگین حالا.

7. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2911
    سپاس
    0
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط 'ESMAILBARZEGAR' pid='7586' dateline='1368960737'
    سلام.

جنس :زن
    میزان تحصیلات: دانشجو کارشناسی
    مجرد یا متاهل:مجرد

سنتی : مدرن:  سنتی

عشق ورزیدن

صادق. محکم. اجتماعی. شوخ.مهربون.تحصیلکرده. خانواده دار. باشعور

3- چقدر در ازواجتان به زیبایی ظاهری اهمیت میدهید؟ زیاد

4- چقدر در ازدواج به شغل طرف مقابل اهمیت میدهید ؟ زیاد

5- پول و ثروت در ازدواج برایتان مهم هست یا تعهد ؟همش مهمه

به ترتیب 1.بعد3 بعد4بعد5 بعد2

8. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    3780
    سپاس
    332
    439
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سن : 29جنس : زنمیزان تحصیلات: کارشناسیمجرد یا متاهل: مجرد-------------------------------------------------------------------------------------------------1- کدام نوع ازدواج را ترجیح میدهید؟سنتی : مدرن: کاملا مدرن2- هدف شما از ازدواج چیست؟ همزبانی و همدلی. عشقم رو به طرف مقابلم عرضه کنم.3- چه ویژگیهای فرد مورد علاقه شما باید داشته باشد؟ سواد و تحصیلات. پول در حد قابل قبول. لوس و منت کش نباشد. منظم. با تربیت. مخالف با اعتیاد و مواد مخدر. وفادار. روشنفکر3- چقدر در ازواجتان به زیبایی ظاهری اهمیت میدهید؟

هیچی
    تا حد زیادی اهمیت دارد.5- پول و ثروت در ازدواج برایتان مهم هست یا تعهد ؟
    هر دو. پول و ثروت در حد قابل قبول باید باشد. تعهد به معنای پایبندی به زندگی مشترک هم باید باشد.-----------------------------------------------------------------------------------------------ضمن تشکر از همراهیتان ،در آخر از شما دوستان خواهشمندم به تست زیر پاسخ دهید؟فرض کنید یک روز در منزل تنها هستید همزمان پنج اتفاق روی میدهد شما ببه ترتیب کدامیک را انجام میدهید ؟1- بچه کف اتق شروع به گریه کردن میکند.2- زنگ تلفن به صدا در می آید.3- شیر آب باز است و از سینک ظرفشویی آشپزخانه سرازیر شده است4- زنگ تلفن منزل به صدا در می آید .5- لباسها که قصد مهمانی رفتن با آن را دارید بیرون روی طناب پهن است و باران باریدن گرفته است.

اول شیر آب رو میبندم. گوشی رو برمیدارم میگم لطفا 5 دقیقه دیگه زنگ بزنین. اف اف رو برمیدارم میگم چند لحظه منتظر باشین. میرم لباس ها رو برمیدارم. در رو به روی کسی که زنگ زده باز میکنم و بعدش میرم سراغ بچه.

9. بالا | پست 9
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5035
    سپاس
    0
    11
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام. 

جنس : خانونم محترم
    میزان تحصیلات: ارشد
    مجرد یا متاهل:مجرد

سنتی :بدم میاد دو تا زن میان خونه آدم و هی بهت زول میزنن
    مدرن: بدم میاد چون معلوم نیست آخرش چی میشه و امکان گول زدن هست
    ما بین میخوام مثلا یه پسر منو ببینه ازم خوشش بیاد بعد بره به خانوادش بگه بیان:)

2- هدف شما از ازدواج چیست؟ از تنهایی در بیام
    فامیل دست از سرم برداره هی میگن شوهر کنو کی شوهر میکنی....
    خوش گذرانی بریم تفریح

3- چه ویژگیهای فرد مورد علاقه شما باید داشته باشد؟ تحصیلات حداقل لیسانس اونم نه هر مدرکیا
    کار کارمند باشه آزاد نباشه
    مهربون باشه
    باشخصیت باشه بی کلاس بازی در نیاره

متوسط
     قیافش قابل تحمل باشه به دلم بشین

فقط کارمند باشه حقوق بگیر

خودش خوب باشه بهتره

1- بچه کف اتق شروع به گریه کردن میکند. 3

2- زنگ تلفن به صدا در می آید.5

3- شیر آب باز است و از سینک ظرفشویی آشپزخانه سرازیر شده است 2

4- زنگ تلفن منزل به صدا در می آید .4

5- لباسها که قصد مهمانی رفتن با آن را دارید بیرون روی طناب پهن است و باران باریدن گرفته است.1

10. بالا | پست 10
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4500
    سپاس
    49
    62
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

جنس : دختر کوچولو مامانش
    میزان تحصیلات: لیسانس بیکار البته یک کار بی ربط به رشته ام دارم باحقوقه پایین
    مجرد یا متاهل: مجرد

سنتی : مدرن:  ازدواج مدرن رادوست ندارم و ترجیح میدهم که یک آقا من را بپسنده و خانوادش را برای خاستگاری بفرسته

بعد از اینکه چند ماه پیش احساسه دلبستگی به یک نفر (پسر)در  من شکل گرفت و عقایدم راجع به بی احساس و خشن بودن آقایون عوض شد و فهمیدم که آقایون همسرانشون را دوست دارند تمایل به ازدواج در من شکل گرفت

درحاله حاضر هم هدفم از ازدواج اینه که مورد عشق و علاقه همسرم باشم و هم چنین بتونم به همسرم عشق و اعتمادی را که یک مرد نیاز داره ،هدیه کنم و
    احساس مادر بودن را تجربه کنم

اول از همه چیز خوب بودن یعنی در نظرم خوب بودن همه چیزه
    منظورم از خوب بودن یعنی یک انسان بافهم و کمال با دلی پاک و چشم پاک
    خداترس و بانماز( اصلا هم دوست ندارم که دوست دختر داشته باشه در مجردیش، یعنی آدمی باشه که به دختر جماعت رو نده، البته فکر نکنم پیدا کنم اگر هم باشه خیلی تعدادش کمی)

و اینکه به خانواده
    خودش احترام بزاره و دوستشون داشته باشه 

زیبایی ملاکم نیست ولی دوست ندارم از من خوشتیپ تر باشه ، نباید از من سرتر باشه چون بعد ها طعنه و کنایه مردم من را زجر میده (چون نمیتونم در برار بی ادبی دیگران دفاع کنم و زود ناراحت میشم)
    البته قبلها دوست داشتم که زیبا باشه ولی الان که تو موقعیت قرار گرفتم و اون آقا که دلبستش شدم از من زیباتره فهمیدم که خانم ها باید از آقایون سرتر باشن ، اصلا مرد خوش تیپ تو چشم دختراس و من دوست دارم همسر آیندم فقط ماله خودم باشه

قبلها فقط به خوب بودن طرف فکر میکردم و اینکه آدمه کاری باشه ولی الان میگم باید شغله آبرومند داشته باشه برای اینکه بتونم به خودم ثابت کنم که اون آقا که دلبستش شدم برای من مناسب نبوده ولی درکل آدمه کاری بودن را ترجیح میدم به یک کاره پرزرق و برق

فقط و فقط و فقط تعهد
    پول وثروت  را میشه درزندگی مشترک بدست( من به شخصه به مادیات و زرق و برق اهمیت نمیدم و همه چیز را ساده ترجیح میدم و اهله بریزوبپاش نیستم)

اول از همه میرم آب را میبندم تا تمام زندگیم را نابود نکردو بچه لج باز و بغل میگیرم به شماره تلفن نگاه میکنم که اگه مهم نبود جواب ندم و بعدم زنگ بزنم و بعد فقط فقط  دکمه آیفون میزنم تا بنده خدا بیاد تو حیاط و منم میرم تو حیاط لباسارو جمع میکنم وبا اون بنده خدا سلام و احوال پرسی میبرمش تو خونه و اون بچه لجباز را که بدموقع شروع به گریه کرده و شایدم هنوز ساکت نشده را آروم میکنم 

صفحه 1 از 5 123 ...

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد