-
2013_05_19, 16:36
بالا |
پست 1
مشکل بزرگ با خواهر
To
سلام و خسته نباشید....خواهشا کمکم کنید...من 24سالمه و خواهری دارم 22 ساله.....در واقع همه مشکلم از اونه....خواهرم فوق العاده پرخاشگر،عصبی و نسبت به مادرم بی ادبی میکنه....هیچ دوستی براش نمونده ....و همه ی توهمش اینه که پدر مادرم من و دوست دارن وبرای اون اهمیتی قائل نیستن و با حرف ها و کنایه هاش هر روز نابودم میکنه....وقتی رفتارشو با مادرم که کلی برای ما زحمت کشیدرو میبینم ناخود آگاه گریه می کنم و از خدا می خوام یا اون نباشه یا من....همین دیشب سر یه بستنی که مامان گرفته بود و اون دوست نداشت یه حرفایی زد که شرم داره بگم....به خاطر خواهرم و کاراش از زندگی بیزار شدم.و دلم برای مادر مهربونم میسوزه...هر چی بهش میگیم پیش مشاور برو قبول نمیکنه.....من واقعا نمیدونم چی کار کنم دیگه.....ممنون می شم راهنماییم کنید..
-
-
2013_05_19, 22:42
بالا |
پست 2
RE: مشکل بزرگ با خواهر
سلام
خوش آمدید
چند خواهر و برادر هستید؟
مساله ای که بیان کردید، به نحو خفیفتر در مواردی مشابه دیده میشه. بعضا بین دو خواهر، یا دو برادر یا یک خواهر و یک برادر و اگر فاصله سنی نزدیک باشه، شاید بیشتر هم دیده بشه
احتمالا این مساله به این خاطر به وجود اومده که خواهرتون احساس ناعدالتی در نوع رفتار مادرتون با خواهرها میکنه.
لطفا درباره رابطه خواهرتون با مادر و پدرتون، رابطه خودتون با پدر و مادر، رابطه شما و خواهرتون و رابطه شما و خواهرتون با فامیل مقداری توضیح بدید.
درباره شیوه تربیتی والدین و به خصوص مادرتون و نوع رفتارشون با شما دو خواهر هم توضیح بدید.
-
-
2013_05_20, 01:50
بالا |
پست 3
RE: مشکل بزرگ با خواهر
سلام
همون طور که آقای دکتر هم اشاره کردند علت در بین رابطه ی خواهرتون با پدر و مادرتون هست
میشه بفرمایید که چرا خواهرتون به همچین احساسی رسیدن؟
آیا پدر و مادرتون چه رفتارهایی انجام دادن که ایشون اینطور فکر می کنند که شما برتر هستید یا شمارو بیشتر دوست دارن؟
چند وقته که خواهرتون دچار مشکل شدند؟ از کجا شروع شد؟
آیا با هم دعوایی داشتید که پدر و مادرتون طرف شما رو گرفته باشن و ایشون رو مقصر دونسته باشن؟
-