-
2013_05_19, 19:01
بالا |
پست 1
-
-
2013_05_20, 09:03
بالا |
پست 2
RE: درباره من
سلام رها خانم
خوش اومدین
اینجا جاییه که میتونی به راحتی مشکلاتتو بگی حرف دلتو بزنی وهمیاریها باهات همراهی میکنن وکمکت میکنن
مشکلاتتو به صورت کلی عنوان کردی
منظورت از این تاپیک نفهمیدم
مجهول بودن یعنی چی ؟
خیلی خوبه که پرشور هستی و با وجود مشکلاتی که داری لبخند میزنی
اگهمیخوای بچه ها تو حل مشکلاتت بهت کمک کنن مشکلتو شرح بده
-
-
2013_05_21, 20:06
بالا |
پست 3
سلام ممنون كه جوابمو دادين اون روزي كه اومدم برخورد بدي داشتن باهام وقتي گفتم چرا گفتن مجهولي هنوز
بايد تاپيك بزني
حتي بهم ميگفتن تو اقايي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون به يكيشون گفتم بانو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا مهمم نيست
مشكلاي من حل نشدنين
-
-
2013_05_22, 07:43
بالا |
پست 4
سلام
نمیدونم من درجریان نیستم
که چه کسی باشما برخورد بد داشته
به هرحال اینجا جاییه که به افراد کمک میشه به مشکلاتشون فائق بشن وبتونن راه خودشونو پیداکنن
-
-
2013_11_05, 23:03
بالا |
پست 5
خوب ميدوني
ئنيا بهم سخت ميگيره
ديگه نميخندم
خسته ام
از بابايي كه ياد گرفته زور بگه ياد گرفته كه هرچي اون بگه همونه
ياد گرفته روت دست بلند كنه ياد گرفته شك كنه
طعنه بزنه؟؟
بسوزونه
جلو استعدادتو بگيره؟؟؟
جلو زندگيتو بگيره؟؟
خندهام محو شدن
دقيقا مثل خودم...
-
-
2013_11_06, 00:11
بالا |
پست 6
سلام
رها جان ایا پدرتون به طور معمول و روتین عادت دارن دست روی شما بلند کنن یا اینکه در مواقع خاص و هنگام عصبانیت شدید؟
اگه برا ایشون کتک زدن فرزندان شون تبدیل به یک عادت شده و سر بهانه های کوچیک و بزرگ و گاهی حتی بدون دلیل خاصی، شما رو کتک میزنن، پس مشکل ایشون واقعا جدی هست و شما حق دارین از ایشون به مراجع قضایی شکایت کنین.
اما اگه در مواقع خاص و تحت شرایط عصبی شدید دست به اینکار میزنن( صد البته تحت هیچ شرایطی چنین اجازه ای رو ندارن)، میتونین برنامه ای برا زندگی تون اتخاذ کنین که با ایشون کمترین اصطکاک رو داشته باشین. مثلا جزییات برنامه روزانه تونو برا پدر تعریف نکنین، در مواقعی که بهردلیل عصبی هست سمتش نرین، سعی کنین وقتی با پدرتون هم کلام میشین واژه هایی رو که ایشون بر اونها حساس هستن به کار نبرین، برنامه ای داشته باشین که روزها رو تا غروب از منزل بیرون باشین مثلا کلاس زبان، ورزش، موسیقی و....
شب ها هم بیشتر وقت تونو با مادر بگذرونین و باهاش گپ بزنین و درددل کنین. با پدرتون فقط سلام و احوال پرسی کنین و فقط در مواقعی که ضرورت ایجاب میکنه با ایشون حرف بزنین.
-
-
2013_11_07, 12:54
بالا |
پست 7
-
-
2013_11_07, 23:48
بالا |
پست 8
سلااااااااااااااااااااام مرسي بابت توجه تون.بايد بگم:
شما دانشجویی یا دانش آموز؟من پشت كنكوريم.البته سراسري آمل قبول شدم بابام نذاشت برم.ميگه اگه تهران سراسري قبول بشي شايد بزارم بري...
چند خواهر و برادر داری ؟ي داداش11ساله و ي خواهر25 ساله و رابطه ات با اونا ها چه طوری هست؟خوب نيس من دنبال كار خودمم هركدوممون ي جور متفاوتيم
با پدرتون بیشتر سر چه مسائلی مشکل دارید و بحثتون میشه؟من كه اصلا دور و ورش نيستم
بيشتر وقتي مامانم دعواشون ميشه دخالت ميكنم چون دوس ندارم دست روش بلند كنه يا...
چند نمونه اش رو بیان کنید؟سر لباس .اجبار ميكنه چادر بپوشمو....
یه کم از علاقه مندی هاتون بگید . خواسته اتون از پدرتون چی هست؟ يكم ازادي.دانشگاه
شادي تفريح محبتش....
تا حالا به ایشون در مورد خواسته هاتون چیزی گفتید؟نه اون عاشق داداشمه من هيچوقت نميتونم باهاش حرف بزنم چون نميزاره سري دعوا ميكنه
چه واکنشی داشتند؟داد.امروز گفتم با دوستام ميخوام برم استخر اگه اجازه بدي انقدر داد زد كه نگو
رابطه ات با مادرت چه طور هست؟اونم شده مثل بابام...
-
-
2013_11_08, 01:16
بالا |
پست 9
-
-
2013_11_08, 23:44
بالا |
پست 10
-