نمایش نتایج: از 1 تا 8 از 8

موضوع: من نیاز شدید به ارضای جنسی دارم

14168
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5564
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

من نیاز شدید به ارضای جنسی دارم

باسلام.من یه جوون 14سالم که نیاز شدیدی به ارضای جنسی خودم دارم. این جا تو ایران که مثل بعضی جاها نمی تونی راحت بایه دختر آشنا بشی و با اون رابطه داشته باشی.آخه خیلی ها  تعصباتی دارن که حق هم دارن.از طرف دیگه استمنا و خودارضایی ضررهای خودشوداره.بحث من با دیگران یه کم فرغ داره   یعنی منظورم اینه که مشکل بعضیا دل بستن به دیگران و عاشق شدن.اما من عشق هیچ کسی نیستم.مشکلم اینه که شهوتم خیلی بالاست.تقریبا کنترولش غیر ممکنه.البته فقط من نیستم که به این عارضه مبتلا هستم.خیلیارو میشناسم که با خود ارضایی مشکلشونو حل می کنن.من هم گاهی اوقات مجبور می شم که دست با استمنا بزنم.لطفا کمکم کنید.من احساس میکننم که به مشاوره نیاز دارم.

2. بالا | پست 2
    محیا مودت

RE: من نیاز شدید به ارضای جنسی دارم

بهتره شما از عواملی که باعث شهوتتون میشه دوری کنید
    مخصوصا دیدن فیلم های ماهواره ای یا خارجی که بدون سانسور هستند.
    یا هر چیز دیگه که حس میکنید تحریکتون میکنه.

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5566
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام میخام بدونم تا حالا چند بار در جهت کنترلش تلاش کردی؟راه های کنترل اون رو تا به حال چند بار خوندی و مصممانه تلاش کردی اجراش کنی؟اینکه اینجا ایرانه همش بهونس دیدی کسایی که پولدارن نسبت به پول حریصترن و در دید عوام خسیسترن بخاطر همینه هرچی تو بیشتر بری تو دریای روابط جنسی غرق بشی هر روز تنوع بیشتری میخای شاید الان کنترلش دشوار باشه اما اونموقع دشوارتر هست همیشه به خودت بگو سخته ولی ممکنه پیش برو تا جایی که میتونی از کم شروع کن یه روز فکر بد نکن و یواش یواش مدتش رو زیاد کن آسون نیست مسلما شکست میخوری اما نکته مهم اینه که باید برگردی....

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1250
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام وقت شما بخیر

شما تازه به سن بلوغ رسیدین ، یعنی شهوت رو تازه بدست آوردین ، خب طبیعی هم هست که کسی از چیزی که تازه بدست آورده بخواد استفاده کنه، اما عواملی این معقوله رو تشدید میکنه و عواملی هم از شدت شهوت میکاهد.
    با توجه به شرایط سنی شما ، ارتباط جنسی و در کل ارضا شدن مضراتی رو برای شما داره ، پس در حال حاضر بهترین راه این هست که این فشار رو تا حد زیادی کاهش بدین.

چطور؟؟؟
    مصرف کافئین تا حد زیادی این نیاز رو در بدن کم میکنه ،روزانه قهوه و نسکافه و چای رو مصرف کنید اما در طی روز و به اندازه ، بیشتر از اندازه مصرف کردن کافئین مضراتی رو از جمله بیخوابی به همراه داره.
    از خوردن غذا های فست فودی  ، غذا های گرم مثل شکلات عسل ، فلفل ، پیاز ، گوشت قرمز ، خرما و ... که انرژی زیادی دارن جدا خودداری کنید.
    بیشترین فشار جنسی در آخر شب موقع خواب اتفاق میافته ، پس:
    سعی کنید رختخواب تون درجه ی حرارت و گرمای زیادی نداشته باشد و قبل از خواب حتما مهبل خودتون رو با آب سرد بشورید.
    شبها قبل از خواب حتما ادرار خودتون رو تخلیه کنید.
    شبها با شکم پر و رو به شکم نخوابید ، لباس تنگ نپوشید.
    ابدا شبها عریان نخوابید.

و در نهایت سعی کنید ورزش کنید تا انرژی مضاعف شما تخلیه شود.

اگر شخص مذهبی هستین ، حتما قبل از خواب آیت الکرسی رو بخونید.

حضرت علی (ع) میفرماید: تا زمانی که به سوی میل جنسی نروید ، میل جنسی به سمت شما نخواهد آمد.

موفق باشید.

5. بالا | پست 5
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    به صحبت های دوستمون این راهم اضافه کنم که دوش آب سرد و ریختن کافور در غذا هم میتونه موثر باشه از لحاظ ذهنی هم باید تمرین ذهنی داشته باشید که به جای فکر به این مسائل ذهن را متوجه مسائل مهم تر مثلا درس و پیشرفت و هدف گذاری برای آینده بکنید و این را هم در نظر داشته باشید که فقط شما نیستید که این میل را دارید افراد زیادی شرایط شما را دارند ولی آن را در راه پیشرفت و کمال خودشون خرج می کنند

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5564
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

از راهنمایی هاتون خیلی ممنونم.راستش چند وقت پیش تونستم حدود سه ماه خودارضایی رو ترک کنم اما دوباره برگشتم به اونی که بودم.ازتون یه سوال هم داشتم.راستش من بعضیا رو میشناسم که 17  18 سالشونه فیلم سکسی هم تماشا میکنن.آیا تمایلات جنسیشون از ما کمتره؟مثلا یکی از فامیلای نزدیکم (که نمی خوام بگم کیم میشه)تقریبا35سالیش میشه.خیلی تو گوشیش فیلم سکسی داشت.   آیا کسایی که سنشون بالای 18سال باشه راحت تر میتونن خودشونو کنترول کنن؟من که میگم نمی تونن خودشونو کنترول کنن که هیچ"ازما بدتر هم هستن.                     منتظر پاسخ های شما هستم
                                                                                                                                         خیلی ممنون

ramiz

7. بالا | پست 7
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    بهتون واقعا تبریک میگم که به مدت سه ماه تونستید این کارو ترک کنید همین هم فوق العاده است
    دیدن فیلم های سکسی اصلا پیشنهاد نمیشه و کاری هم به سن و سال نداره کار درستی نیست و در هر سنی هم ایراد داره وباعث دریده شدن چشم میشه واز طریق چشم به ذهن هم راه پیدا میکنه و ممکنه وسواس های جنسی در ذهن بوجود بیاد پس این کار در هرسنی ممکنه آسیب رسان باشه این هم که تونستید خودارضایی را به مدت سه ماه ترک کنید یک علامت مثبت است بهرحال انتظار نداشته باشید یک دفعه این کارو کنار بزارید همینکه آروم آروم تعداد دفعات آن را کم کنید کم کم فراوانی این عمل به صفر نزدیک میشه
    در این مدت چه کارهایی کردید که تونستید کمتر خودارضایی کنید ؟
    از اینکه تونستید این کار را بکنید چه احساسی داشتید ؟

8. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5341
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    چه چیز باعث شد بپرسید؟خیلی ها این کاررو انجام میدن و دنبال راه حلی نیستن...دغدغه مندیتون قابل ستایشه.
    اجتناب از تنهایی و طراحی برای پرکردن تمام وقت اوقات، داشتن دوستان مهربان وپاک، ونمازو روزه برای همه مسایل و هر سنی و هر فردی خوبه.خدا خودش به همه ما جوونا عنایت کنه تا فکر نامناسب رو تو ذهن نپرورونیم.فکر که خطاکنه کنترل عمل سخته.موید و سربلند و شادباشید

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد