-
2013_05_21, 13:54
بالا |
پست 1
دارم از ازدواج پشیمون میشم
سلام
توی این تالار اشخاص زیادی میان و از بابت خیانت همسرشون راه حل میخوان
همش هم خیانت از طرف مردها هست
دلایل این چی هست که خیانت مردها زیاد شده
دارم یه جورایی از ازدواج سرد میشم و تمایل دارم مجرد بمونم
به نظرم زندگی توی این زمونه خیلی سخت شده
کمکم کنید
-
-
2013_05_21, 17:54
بالا |
پست 2
RE: دارم از ازدواج پشیمون میشم
سلام وقت شما بخیر
مرد ها به صورت ذاتی نسبت به زن ها تمایل بیشتری به کیفیت رابطه ی جنسی دارن و این مطلب برای اونها حکم یک امر حیاتی رو داره ، در صورتی که برای زن ها نیاز های عاطفی اهمیت ویژه ای داره. زن ها اغلب تمایل دارن مهر ، محبت ، روح و عشق خودشون رو به پای یک نفر بریزن ، تحت شرایطی که مردها توان این رو دارن که با چندین زن ارتباط داشته باشن.
این موضوع ارتباط مستقمی با مکانیزم شهوت در بدن زن ها و مرد ها داره ؛ اگر توجه کنید تخم دان های زنانه ماهانه فقط یک تخمک آزاد میکنند ، تحت شرایطی که مردها در هر بار رابطه میلیون ها اسپرم خارج میکنند.
اینها دلایلی هست که مرد ها به ارتباط با بیش از یک خانم تمایل دارند!!!
اما آیا واقعا مردها به خاطر شهوت خیانت میکنند؟؟؟
تجربه نشون داده ، هر وقت با خانم هایی که مردها بهشون خیانت کردن پای میز مشاوره میشینیم ، و علت رو بررسی میکنیم ، اکثر نقاط ضعف رو در رفتار ها و پاسخ گویی خانم ها به نیاز های همسر دیده میبینیم.
مردها و زن ها در زندگی مشترک نیاز های خاصی رو دارن که اگر پاسخ داده نشه ، زندگی به یک ریاضت برای همسرشون تبدیل میشه و این ریاضت ها تا حدی قابل تحمل و بعد از اون به خیانت تبدیل میشه.
پس تمام تقصیر ها رو گردن مردها نمیشه انداخت که این آدم خیانت کار هست ، برای قضاوت کردن در این گونه موارد باید پای صحبت های هر دو نشست و بعد شخصی رو متهم کرد.
مشکل دیگری که وجود داره ، عدم شناخت تفاوت ها مردانه و زنانه برای زوجین هست.
مرد ها و زن ها تفاوت هایی رو در مکانیزم مغزی دارن که برای داشتن یک زندگی موفق باید اونها رو شناخت.
مثلا مردها زمانی که عصبی هستن ، بیشتر تمایل دارن سکوت کنن ، آرامش داشته باشن و قدم بزنن ، در حالی که زن ها تمایل دارن راجب مشکلشون صحبت کنن. این مطلب اینقدر مهم هست که مشاور ها همیشه به مرد ها توصیه میکنن ، زمانی که همسر شما عصبانی ست ، پای صحبت های او بنشینید و فقط گوش کنید ، راه حل ارائه نکنید ، تایید و تکذیب نکنید ، فقط گوش کنید.
عدم شناخت این تفاوت ها باعث میشه زن ها به شیوه ی خودشون به نیاز همسرشون توجه کنن ، و نتیجه ی این عمل هم قطعا نارضایتی مردان رو به بار خواهد داشت ، که اکثر مشکلات بین زوجین از این ریشه آب میخوره و گاها تا جایی پیش میرن که به طلاق عاطفی منجر میشه و مردها تمایل به ارتباط با دیگری پیدا میکنند.
و نکته ی دیگه برای شما
درسته ما بریم درب یه نون وایی بعد بگیم تمام مردم دنیا فقط نون میخرن؟؟؟
نه شما در محل ایستادین که هر کس بخواد نون بخره میاد اونجا ، بقیه مردمم هستن که خرید های دیگه ای انجام میدن.
شما هم الان اومدین تالار مشاوره و دارین فقط این مردها رو میبینین در صورتی که ما به کرات دیدیم زندگی های مشترکی که سالها عاشقانه در کنار هم زندگی کردن.
انتخاب صحیح داشته باشید ، تفاوتها رو بشناسی ، با گذشت زندگی کنید ، نگران خیانت نباشید.
موفق باشید.
-
-
2013_05_21, 21:48
بالا |
پست 3
سلام دوست عزیز
همه مردها که اینطور نیستند داریم مردهایی که بسیار پاک هستند،ودر زنگی نیز جز همسرشون به هیچ کسی دیگری فکر نمیکنند،در این دوران به دلیل اینکه خیلی از ازدواج ها قبلش دوستی بوده و زن وشوهر قبل از ازدواج با هم رابطه داشته اند این اتفاقات زیاد شد،ومردها خیلی راحت بعد از ازدواج خیانت میکنند، البته نه همه ازدواج ها گاهی ازدواج هایی نیز بدون دوستی بوده ولی آقا پسر خودش مشکل اخلاقی داشته،فقط باید قبل از ازدواج یک مقدار بیشتر دقت کنی ،نگران نباش انشاالله در آینده با فردی خوب وپاک ازدواج میکنی.
توصیه بعدیم اینه که اگه میبینی این مسائل زیاد داره روت تاثیر میذاره نخونشون.
-
-
2013_05_21, 23:03
بالا |
پست 4
میشه کتابی معرفی کنید ک نکاتی ک گفتین رو کامل داشته باشه؟ من از ازدواج میترسم.ن همیشه ی وقتایی ک اینارو میشنوم میترسم.دوست دارم اطلاعاتم در این باره خیلی زیاد باشه.اگه خواستید خصوصی بگید.
-
-
2013_05_22, 06:42
بالا |
پست 5
سلام
ممنون از راهنمایی تون
تبسم جون منم این مشکل رو دارم و دوست دارم اطلاعاتم زیاد باشم
تبسم جون اگه کتابی پیدا کردی به منم بده
ممنون
-
-
2013_05_22, 08:39
بالا |
پست 6
همه مردا بد نیستن و هل خیانت نیستن.
من زوده این موضوع رو مطرح کنم اما همسر من یکی از مردای بسیار خوبه که همه چیزو تقریبا درک می کنه.درسته یه سری مشکلات ریز وجود داره اما زندگی مشترک بالاتر از این چیز هاس.سعی به کسی جواب مثبت بدی که چشم پاک باشه
-
-
2013_05_22, 10:18
بالا |
پست 7
سلام
البته الان خیانت خانم ها هم خیلی زیاد شده ولی کمتر مردی که این موضوع رو بیان کنه و جالب اینجاست که خیلی راحتتر از خانم ها میتونند ببخشند خیلی این موضوع برای من جالب بود وقتی دیدم مرد هایی که خانمشون رو بخشیدند شاید علتش این باشه که احساساتی نیستند و منطقی به این مساله نگاه میکنند و متوجه میشند که شاید علت خیانت همسر کاستی هایی از طرف خودشون بوده
-
-
2013_05_26, 23:35
بالا |
پست 8
کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی و هم چنین کتاب گلبرگ زندگی کمک ها شایانی به رشد شناخت شما درباره ی زندگی با مردان خواهدکراد.
موفق باشید.
-