نمایش نتایج: از 1 تا 8 از 8

موضوع: شکست عشقی

2322
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5587
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

Question شکست عشقی

سلام
    من 2 سال پیش با پسری که از5سال ازخودم کوچیکتربود اشنا شدم که بعد از 1 سال و اندی از اشناییمون بمن گفت که قصد ازدواج با من داره من بخاطر سنمون مخالفت کردم که بخاطر همین مشاوره رفتیم و اونجا هم روی حرفش مثر بود و تونست منو راضی کنه اما حدود 3ماه پیش ناگهانی فاصله گرفت گوشیشو خاموش کرد حتی مادرش به خونه ما زنگ زد و به مادرم گفته بود دخترت دست از سر پسر من برداره این انصاف نیست با اصرار اون من راضی شدم حالا باهام اینطوری برخورد میشه
    (اینم میدونم کسی توی زندگیش نیست)
    تو این مدت خیلی اذیت شدم گریه کردم افسرده شدم اما من واقعا دوسش دارم
    نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین
    البته این بین اتفاقات زیادی افتاد که به این مرحله رسیدیم
    یکی اینکه آقایی که زن داشتن روی من کلیک کرده بودن وباوجود اطلاع از ارتباط من با محمدوبی محلی من(خیلی تلاش کردم ازخودم دورش کنم) اصرار بر دوستی داشتن حتی میگفتن میخوان به خواستگاری بیان به محل کار من میومدن سر راهم سبز میشدن،که من میترسیدم اینارو به محمدعنوان کنم ،اینکه میگن ماه پشت ابر نمیمونه همینه، محمد مدتی که گوشی من دستش بود این قضیه رو فهمید وازمن توضیح خواست که من کل ماجرارو توضیح دادم واون پذیرفت اما بعدازاین اتفاقات (اینم بگم که الان با خواهر من تلفنی در ارتباط هستش) منو به خیانت متهم کرد
    و زمانی که گوشیش خاموش بوداز لحاظ روحی بمن خیلی فشار اومد و بخاطر همین تمام وسایلی که واسم گرفته بود بردم به دوستش دادم وپولاشم به حسابش ریختم که به خواهرم گفته بود بهار بچه بازی درآورده

راستش میخوام بدونم چیکار کنم؟حالا که مثلا پنهانی به خواهر من زنگ یا اس میده میتونم از طریق خواهرم کاری انجام بدم؟؟؟

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5587
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: شکست عشقی

چرا هیچ کی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2600
    سپاس
    0
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام بهار جان

لطفا بفرمایید چند سالتونه ؟ نحوه آشناییتون با هم چطور بوده؟ به نظرتون ایشون آمادگی ازدواج رو دارند؟ ملاک هاتون برای همسر آیندتون چیه؟

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    6187
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

man ke migam az khaharet estefade kon begu az to bege
    man ke migam khodesh miad tarafet

5. بالا | پست 5
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5262
    سپاس
    153
    492
    دریافت
    4
    آپلودها
    0

سلام.

دوست عزیز جای تعجب دارد که چرا شما تصمیم به ادامه این رابطه دارید قصد شما رسیدن به چه چیزی هست؟ ازدواج ؟

این مورد که کاملا واضح و روشن هست که به ازدواج نمیرسید . دلایلش هم کاملا روشن هست:
    1-سن شما و ایشان

2- مخالفت خانواده محمد

3- علاقه نداشتن محمد به ازدواج با شما (فقط قصد دوستی دارد)

پس ادامه دادن این رابط کاملا اشتباه  میباشد.

از خواهرتان هم بخواهید با ایشان ارتباط نداشته باشند چرا که دقیقا غصه شما در انتظار ایشان هم خواهد بود.

6. کاربر مقابل از PARSABARZEGAR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

7. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    6155
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام شما اول گفتی که قصدت از آشنایی با این آقا فقط دوستی بوده که بعد اون حرف ازدواج رو زده و مشاور هم رفتید.. حالا به دلایلی راضی شدین !
    اون نفر دوم که آقایی بودن که همسر داشتن به چه دلیل شماره تماس شما رو داشتن ؟
    یعنی شما با اون آقا هم در ارتباط بودی  که بهتون زنگ یا اس ام اس می زده و این کارتون به نظرم کاملا اشتباه بوده !
    به نظرم موضوع های دیگه ای هم بین شما بوده چون به نظر من دلیلی نداره وقتی رابطه درست و خوب باشه طرف مقابل شما ( محمد ) چند روز موبایل شما رو ضبط کنه که ببینه کی تماس می گیره کی نمی گیره !
    دوست عزیز دلیل خراب شدن رابطتون رو تو رفتار خودت پیدا کن . کسی که شما رو واقعا دوست داشته که گفته بریم مشاور که شما رو راضی کنه یک دفعه بی دلیل این کارارو نمی کنه مطمئنا !

8. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    6271
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

به نظر من یه مشاوره بشی بهتره

9. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5811
    صلوات
    10
    دلنوشته
    2
    خدایا شکرت
    سپاس
    214
    128
    نوشته های وبلاگ
    5
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

این رابطه از اول اشتباه بوده:اول به خاطر تفاوت سنی که تازه اونم دختر5سال بزرگتر از پسره (حداقل پسر باید 3تا7 سال بزرگتر باشه نه بالعکس)،دوم اینکه مشاور هم اشتباه بودنش و تأیید کرده،خانوادها هم که مخالفآ پس به قول  اقای برزگر ادامه دادنش فقط به ضررتونه و کاملآ اشتباهه.
    چرا الکی خودتونو به دردسر میندازید؟

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد