با عرض سلام
من 22 سالمه و دانشجوی سال آخر مهندسی عمران هستم. همه واجبات دین رو هم انجام میدم. یه بچه مسجدی معمولی. هنوز هم سربازی نرفتم.
راجع به ازدواج یه نظر داشتم که دوست داشتم شما کمکم کنید. تئوری من اینه که ازدواج بنا به احادیث باید زود و تو سن پایین انجام شه اما با مشکلات الان یکم سخت شده. حالا اگه دختر خانمی به آقا پسری معرفی بشه. جای دوستی های الکی حرف های 100 من یه غاز از روز اولی که همدیگرو میبینن راجع به خلق و خو و اخلاق هم سوال کنن انگار جلسه خواستگاریه. باهم راجع به ازدواج صحبت کنن. اگر به نتیجه رسیدن ادامه بدن به این رابطه اما با حفظ یه اصولی و یکی از اعضای خونوادشونو که بزرگتر ازشون هست رو مطلع کنن. این ها هم طرف مقابل رو مورد بررسی قرار میدن. تا احتمال رد شدن هر طرف توسط خونواده دیگری کم بشه. دلیل اینکه به پدر مادر نمیگم چون والدین دختر انتظار دارن بعد خواستگاری زود عروسی برگزار شه و والدین پسر هم با شرایط موجود پا پیش نمیگذارن. به طور مثال من. دختر خانم رو با ارزش های دینی و خانوادم بررسی میکنم اگر مثبت بودن به خواهرم معرفی میکنم با هم به دیداری داشته باشیم. خواهرم هم ایشون روبررسی میکنن. اگر ایشون هم موافق بودن به رابطه ادامه میدیم. تا چند ماه که ما بخوایم همو بشناسیم من لیسانسم تمومه و برای ارشد شرکت کردم. کنار درس هم کار میکنم و دستم تو جیب خودمه تقریبا از دبیرستان کار کردن رو شروع کردم. درسته قطع و وصل شده اما ثابت میکنه رو پای خودم بودم. بعد از دوران ارشد هم به خونواده ها معرفی میکنیم همو. تا پروسه حرف های خونواده ها انجام بشه و نامزد کنیم هم سربازی من تموم شده. با توجه به رشتم و مدرکم کارم اداریه میتونم کنار خدمت هم کار کنم. و در صورت نامزدی سزبازیم تهرانه. این روش یه سری خوبی داره. من با کسی که رابطه رو شروع میکنم 60% تفاهم دارم. با این چند سالی هم که با هم هستیم 10% بیشتر میشه و میزان تفاهم به حد خیلی خوب میرسه. از زیر و بم اخلاق هم مطلع میشیم. انگیزمون برای کار بیشتر میشه و از همون اول شروع میکنیم زندگی رو با هم ساختم پس انداز بیشتر کردن و ... خدا وقتی خودش میگه از فقر نترسین برای ازدواج خب من میرم جلو مطمئنم خدا هم مثلا یه کار با در آمد بهتر میگذاره جلو راهم. بلکه زود تر هم بتونیم زندگی رو شروع کنیم.
لازم به ذکر راجع به ازدواج تحقیق کردم تمام برنامه های آقای دهنوی رو گوش دادم. کتاب و مقالات زیادی خوندم. از جمله کتاب ((آیا تو آن گمشده ام هستی؟)) از خانوم باربارا دی آنجلیس.
به نظر شما اشکالات این ایده کجاست؟ الان به من دختر خوبی معرفی شده از طرف یکی از دوستان. اونم مثل من نماز روزش سر جاشه. چادریه. آیا من به این روش که عرض کردم برم جلو؟
ممنون