نمایش نتایج: از 1 تا 7 از 7

موضوع: افسردگی

2078
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5607
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

افسردگی

سلام
    من سال گذشته با پسری دوست شدم بعد از چند ماه ایشون ازدواج کردند به دلیل علاقه ای که بهم داشتیم بعد از 2 ماه دوباره رابطمون شروع شد .الان رابطمون خیلی کم رنگ شده ومن خیلی افسرده شدم اصلا نمیتونم فراموشش کنم خواهش می کنم یه راه جلوی پام بزارید چون خسته شدم

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5478
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: افسردگی

با سلام خدمت نیلوی عزیز

خدارو شکر مدت دوستی شما زیاد نبوده و با گذر زمان می توانید این رابطه را فراموش کنید.از آنجایی که فرد مورد نظر شما ازدواج کرده باید رابطه خود را با او قطع کنید. چون ادامه این رابطه آسیبی جدی به زندگی هردویتان وارد خواهد کرد.به خدا توکل کنید و برای فراموش کردن خاطراتتان از او کمک بخواهید. 

1- سعی کنید در بیرون هیچ آثاری از ایشان را جلوی دید خود نداشته باشید مانند عکس شماره تلفن و یادگاری های و... و آنها را محو کنید. 

2- افرادی که در وضعیت شما قرار دارند به هیچ وجه نقاط منفی و بدی ها و آسیب هایی که از طرف مقابل متحمل شدن را نمی بینند و به همین دلیل علاقه و وابستگی آنها ثابت می ماند.

3- درباره امتیازات این جدایی و خوبی های جدا شدن از ایشان نیز با خود فکر کنید و سعی کنید با خوشحالی از اینکه با ایشان ازدواج نکرده اید مطالبی را یاد داشت کنید.

4- انجام کارهایی مانند ورزش های دست جمعی، تعاملات اجتماعی، سرگرمی و تفریح و پرهیز از تنهایی بسیار مفید هستند  

5- ساعات و لحظاتی که شما ارتباط داشته اید بسیار وسوسه برانگیز خواهند بود مانند معتادی که ترک کرده مکان و زمان های مصرف در روزهای اولیه وسوسه انگیز بوده و ممکن است رفتاری مانند عصبانی شدن و تحریک پذیری و یا رفتن به طرف مصرف زیاد باشد بنابراین شما نیز باید با تغییر موقعیت فیزیکی و سرگرم شدن به یک کاری که عمدا در این ساعات در نظر خواهید گرفت و با آرام سازی ذهنی سعی می کنید با این وسوسه ها مبارزه کنید.

6-  با افکار منفی و مأیوس کننده مبارزه کنید و پیش بینی منفی نسبت به آینده نداشته باشید.

7- هنگام هجوم افکار و تصاویر ایشان در ذهن بدون پرورش و فکر کردن مکان را ترک کرده و یا توجه و تمرکزتان را به چیزی جلب می کنید مثلا با قطع کردن افکار مشغول گفتگو با یک فردی می شوید، با عجله از آن مکان را ترک می کنید، با روشن کردن تلویزیون سعی در تمرکز دیداری و شنیداری نسبت به نوع برنامه و حتی نوع لباس های مجریان و بازیگران و اسامی آنها می شوید.

8-شاید هفته اول به دلیل درگیر شدن با افکار اتوماتیک دچار نوعی استرس شوید ولی به مرور زمان افکاری که عادت داشتند همیشه و همه جا بدون اراده شما وارد ذهنتان شوند و حالتان را بگیرند با تکنیک های شما از اتوماتیک خارج شده و افکار جدید جایگزین می شود و در هفته های دوم و سوم افکارتان یک دست شده و تعارضی احساس نخواهید کرد.

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4963
    سپاس
    0
    3
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز
    شما بعداز ازدواج ایشون دیگر نباید رابطه ای باهاشون برقرار میکردید ایشون با ازدواجشون کاملا به شما پشت کردند وبه شما فهموندن که دیگه نمیخوان با شما رابطه داشته باشند،ارتبط مجدد شما یک اشتباه بود که امیدوارم با جدایی کامل از ایشون وفراموش کردنشون دیگر این اشتباه را مرتکب نشوید، برای فراموش کردن اصلا وبه هیچ وجه دیگر هیچ تماسی با هاشون نداشته باشید،اگر خواستند دوباره رابطه ای برقرار کنند به هیچ وجه نپذیرید این طور که مشخص است  این آقا شما را فقط برای رابطه دوستی وپر کردن اوقات فراغتشان میخواهند پس خود را بازیچه دستشان قرار ندهید،کم رنگ شدن رابطه ی شما خود یک امتیاز است برای فراموشی،پس در فکر برقرار کردن رابطه مجدد نباشید،پیش خود بگویید فردی که اینقدر راحت مرا رها کرد ارزش این را ندارد تا من تمام فکرم را مشغول او کنم وبه او فکر کنم،وسلامتیم را به خطر بیندازم، تنها نباشید اگر امکان دارد با خانواده به مسافرتی چند روزه بروید،تحصیلاتتان را ادامه دهید اوقات بیکاری خود را با کارهایی مفید پر کنید،هدفی را در زندگی برای خود مشخص کنید،امیدوارم موفق باشید وزندگی خوبی در پیش رو داشته باشید.

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5631
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست خوبم
    من با حرفهای ستاره سهیل کاملا موافقم شما ارزشتان بیشتر از اینهاست که بخواهید فکر و ذهنتان را مشغول کسی کنید که فکرش مشغول کس دیگری است به احساساتتان فکر کنید که اینجا فقط شمائید که ضربه میخورید و ناراحت میشوید. بفکر خودتان باشید و بگوئید که کسی که قدر مرا نمی داند و مرا برای خوشگذرانی خودش می خواهد لیاقت هم صحبت شدن با مرا ندارد افکار منفی مانند من نمی توانم دوریش را تحمل کنم، برایم سخت است و ... فراموش کنید و به چیزهای مثبت فکر کنید که من می توانم بهتر از او را داشته باشم، من سعی میکنم که اشتباه گذشته ام را تکرار نکنم و باکسی که لیاقت مرا دارد زندگی میکنم من دیگر او را دوست ندارم و نبودش برایم مهم نیست همین حرفا به شما امید دوباره می دهد بشرطی که هیچوقت سعی کنید که باو فکر نکنید و با او ارتباط برقرار نکنید.
    از طرفی برای چند دقیقه خودتان را نیز بجای همسر این آقا قرار دهید از نظر وجدانی هم درست نیست که با کسی که همسر دارد ارتباط برقرار کنید چراکه اگر خودتان هم بودید بسیار از این کار همسرتان ناراحت می شدید.

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1250
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام وقت شما بخیر
    از حضور دوستان عزیز و مشاور گرامی عذر خواهی میکنم

بهترین راه برای رهایی از فشار های روحی ناشی شده از جدایی ، علم پیدا کردن به مضرات اون هست.
    مردها در لحظه میتونن با چند خانم ارتباط داشت باشن ، این در توانایی های یک مرد هست ولی خانم ها احساسات عاطفی خودشون رو فقط برای یک مرد میتونن داشته باشن.
    این دقیقا دلیلی هست که شما نمیتونید از این آقا جدا بشین.
    معمولا در روابطی که بر قرار میشه و طرفین میدونن که باید یک روز از هم جدا بشن ، به دلایل نفسانی این رابطه رو تا جایی که میتونن ادامه میدن ، ( آقا یا خانم ازدواج کنن)و بعد جدا میشن ، این عمل تنها و تنها فشار روحی جدایی رو چندین برابر میکنه و هیچ سود دیگه ای رو نداره.
    رابطه ی شما با این آقا محکوم به جدایی است چه الان و چه چند سال دیگه ، اما اگر ادامه پیدا کنه روزی این مطلب برای همسر این خانم لو خواهد رفت ، در اون شرایط شما با فشار شدید تر و با کلی تهمت باید این رابطه رو تمام کنید با وجود این که نمیتونید مرد دیگری رو در کنار خودتون قبول کنید و این مطالب شدیدا زجر آور میشه.

مطلب دیگه این که ، مردی که ازدواج کنه ، تمام عشق و عاطفه اش رو به پای همسرش میریزه تا اون رو هم از زندگی با خودش راضی نگه داره ، شما که میدونین تمام عاطفه و محبتش مال همسرش هست و کمبود هاش رو برای شما میاره ، چرا بهش اجازه میدین با سحر بیان به حریم شما نفوذ کنه!!!

آگاه باشید و خام حرف های بدون پایه و اساس نشید.

موفق باشید.

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2302
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

با سلام خدمت نیلو خانم
    در اول موضوع باید خدمت شما بگویم که به خود برچسب افسردگی نزنید که این خود یک موج منفی است برای شما چون افسردگی علائمی دارد که فکر نکنم در مورد شما صدق کند .
    بلکه شما در خود فرو رفته اید که این با افسردگی بسیار متفاوت است .
    دوما راههایی که باعث می شود که شما از این درخود فرو رفتگی بیرون بیایید :
    1) سعی کنید شخص مقابل را فراموش کرده و هر کار و یا هر وسیله ایی که باعث یاد اوری شما می شود  از خود دور کنید .مانند کادو ، اهنگی که در ان زمان گوش می کردین و یا محیط گردش با او و ...
    2) می توانید برای فراموشی از تکنیک سرکوبی خاطرات استفاده کنید به روش زیر :
    الف) به خاطراتی که برای شما خوش آیند است و از ان لذت می برید فکر کنید .
    ب) به محض به یاد امدن ان خاطرات موقعیت خود را عوض کنید و به کاری مشغول بشوید که باعث لذت شماست .
    3) استفاده از اذکار موثر است مانند ذکر شریف : (لاحول و لا قوه الا به الله العلی العظیم ) البته با گفتن اعوذو بالله و بسم الله در اول ذکر شریف .
    4) قبل از خستگی به رختخواب نروید و در این امر ورزش موثر است .
    و...
    فقط مطلب مهم ان است که به خود انرژی مثبت بدهید
    امیدوارم که مطالب فوق برای شما موثر واقع شود .

7. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2302
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط 'sosheyant' pid='8404' dateline='1369753253'
    با سلام خدمت نیلو خانم
    در اول موضوع باید خدمت شما بگویم که به خود برچسب افسردگی نزنید که این خود یک موج منفی است برای شما چون افسردگی علائمی دارد که فکر نکنم در مورد شما صدق کند .
    بلکه شما در خود فرو رفته اید که این با افسردگی بسیار متفاوت است .
    دوما راههایی که باعث می شود که شما از این درخود فرو رفتگی بیرون بیایید :
    1) سعی کنید شخص مقابل را فراموش کرده و هر کار و یا هر وسیله ایی که باعث یاد اوری شما می شود  از خود دور کنید .مانند کادو ، اهنگی که در ان زمان گوش می کردین و یا محیط گردش با او و ...
    2) می توانید برای فراموشی از تکنیک سرکوبی خاطرات استفاده کنید به روش زیر :
    الف) به خاطراتی که برای شما خوش آیند است و از ان لذت می برید فکر کنید .
    ب) به محض به یاد امدن ان خاطرات موقعیت خود را عوض کنید و به کاری مشغول بشوید که باعث لذت شماست .
    3) استفاده از اذکار موثر است مانند ذکر شریف : (لاحول و لا قوه الا به الله العلی العظیم ) البته با گفتن اعوذو بالله و بسم الله در اول ذکر شریف .
    4) قبل از خستگی به رختخواب نروید و در این امر ورزش موثر است .
    و...
    فقط مطلب مهم ان است که به خود انرژی مثبت بدهید
    امیدوارم که مطالب فوق برای شما موثر واقع شود .

خدایا !! مرا به بزرگی چیزهایی که داده ای آگاه و راضی کن تا کوچکی چیزهایی که ندارم ارامشم را بر هم نزند .

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد