نمایش نتایج: از 1 تا 7 از 7

موضوع: ازدواج

1548
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5609
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

ازدواج

سلام من دختری 23 هستم ودانشجودر شهری دیگر حدود 6 ماه پیش با پسری در نت آشنا شدم همشهری خودمه و این پسر اصلا قصد ازدواج نداشت و فقط دوستی می خاست من هم بااین موضوع مشکل داشتم خلاصه ی مدتی الکی باهم فقط اس ام اس و زنگ میزدیم اما هیچ رابطه ای بینمون نبود تا 3ماه پیش ک بیشتر باهم صحبت کردیم و وقتی من اومدم خونه ی روز رفتیم بیرون و کادوی تولدمو داد و پیشنهاد ازدواج هم داد اما من به علت اینکه اون نماز نمیخوند گفتم نه اما رابطه همچنان ادامه داشت و گفت سعی می کنم نمازبخونم تا عید ک قرارشد تصمیم نهایی بگیریم و اون گفت درآینده میخونم اما الان نمیتونم منم گفتم پس نه و روز آخری بود ک همو میدیدیم ک همه چی لو رفت و خانواده هامون فهمیدن و وقتی خانواده ما فهمیدن اون خ خوشحال شد و جسورتر از گذشته شد و گفت قول میدم تو مسائل اعتقادی باهم مشکلی نداشته باشیم( قبلنا نماز میخونده) خلاصه مامان بابای من رفتن تحقیق کردن و خواهر و برادرش طلاق گرفتن و ازدواج مجدد داشتن خواهرش به خاطر بچه دارنشدن و مشکل شوهرش جداشده اما برادرش به خاطر رابطه جنسی با فامیلای خانومش جداشدن و البته از نظر خانوادگی هم سطح ما بالاتره.خلاصه وقتی من موضوع برادرشو فهمیدم خ جاخوردم و بهش زنگ زدم و گفتم همه چی تمومه و ما دوهفته باهم هیچ ارتباطی نداشتیم تابعدازدوهفته من نتونستم تحمل کنم و بهش اس ام اس دادم و اربطه دوباره شروع شد اما خانواده ها خبر ندارن و دوروزم اومد پیشم و باهم بودیم و قرار شده بعد از امتحانام من با خانوادم صحبت کنم.به نظر شما این رابطه درست است؟ اگر آره من ب بابا و مامانم چی بگم؟ در کل پسر ساده و خوبیه

2. بالا | پست 2
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    2764
    سپاس
    0
    7
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: ازدواج

سلام
    ببین دخترخوب
     باید ملاکها ومعیارهای خودتو برا ازدواج که مهمترین امر توزندگی هرکسیه دوباره مرور کنی
    درست تصمیم گرفتن نیاز به همفکری وشور ومشورت دیگران هم داره( خصوصا خانواده )پس به نظر اونا احترام بذار
    شما قراره یک عمربااین آقا زندگی کنی
    پس بااحساساتت تصمیم نگیر
    درضمن وجود رابطه پنهانی میتونه به ضرر تو تموم بشه
    هرچه زودتر تصمیم بگیر ومطابق عرف جامعه عمل کن

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5609
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

ممنون
    منم دوست دارم رابطه پنهانی تموم بشه اما الان خ بهم وابسته شدیم نمیتونم چیکار کنم؟
    یک راه حل بدین

4. بالا | پست 4
    راهنمای همیاری

عنوان کاربر
    راهنما
    شماره عضویت
    2904
    صلوات
    40
    دلنوشته
    1
    موجیم و وصل ما ، از خود بریدن است ساحل بهانه ای است ، رفتن رسیدن است
    سپاس
    438
    1,400
    دریافت
    3
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز.یک سوال!چرا این دو هفته ای که از هم دور بودید شما شروع کننده ارتباط بودید؟یعنی اون دلش برای شما تنگ نشده بود؟در اکثر مواقع رابطه ای که خانواده از آن بی اطلاع باشن مطمئنا اشتباه است.شما دختری بالغ و عاقل هستید.بشینید با خودتون عاقلانه فکر کنید نه عاشقانه که:اولا طریقه آشنایمون اشتباه بوده.دوما سطح خانواده ما به اونا نمیخوره که موضوع کمی نیست و مطمئنا موجب ایجاد مشکل میشه.سوما خانواده اونا مشکل دار هستند مطمئنا  مشکل برادر خواهرش بی تاثیر روی زندگی ما  نیست.سوما پس فردا که یه جر و بحث کوچیک پیش بیاد اون میگه،تو منو میخاستی من که نمیخاستمت.اگه هم من برگردم بگم خب تو هم عاشقم بودی.اونوخ اون میگه بابا دوست داشتم آره قبول اما همش تو میومدی طرفم نه من.
    ببینید دوست عزیز،اینجا دوستان مشاوره میکنن و سعی میکنن از زاویه بیرون به مشکل شما نگاه کنن و راه حل عاقلانه بدهند که خیلی از این راه حل ها شاید در وهله اول کلیشه ای به نظر بیاد اما کارساز هستند.توقع نداشته باشید که راه حل ما مثلا اینجوری باشه که بگیم فلان دارو رو مصرف کن یا فلان حرف رو به مامان بابا یا به این پسره بگو تا مشکلت حل شه.نه. یکم باید واقع بین باشید.تنها راه حل و بهتره بگم نجات زندگیتون فاصله گرفتن از این فرده.چگونه؟به سختی.کاملا بذاریدش کنار.وابسته شدید؟مطمئنا پس سخت تر خواهد بود.ولی باید تمرین کنید.گوشیتونو مثلا یه مدت خاموش و بدید دست خانواده که اصلا به شما ندهند.باید منتظر سختی کشیدن باشید اما کم کم عادی میشه براتون.این موضوع زمان بر هست اما غیر ممکن نیست.به خاطر احساس زودگذر این سنتون ،خودتون رو یک عمر بدبخت نکنید.موید باشید.یاعلی.

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1250
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام وقت شما بخیر

در پستتون این گونه عنوان کردین که آشنایی شما با ایشون از ابتدا به قصد ازدواج نبوده ولی با هم ارتباط هایی هایی رو داشتین ( که برداشتم این هست که مقداری هم صمیمی بودین) در انتها دلیل شروع دوباره ی ارتباط خودتون رو طاقت نیاوردن اعلام کردین.
    این دو مطلب در کنار هم نشون دهنده ی این هست که انتخاب شما بر اساس ایجاد وابستگی هست ، نه بر اساس معیار های صحیح.

تجربه نشون داده ازدواج کردن راهی هست که رفتنش نسبتا آسان هست ولی راه برگشت خیلی خیلی دشوار هست بدون قابل جبران بودن بعضی ضربه های روحی و جسمی.

انتخاب صحیح از دید مشاور های خانواده ، انتخابی هست که بر مبنای وجود تناسب های خانوادگی ، فرهنگی ، جسمی و جنسی ،سطح اعتقاد و مذهب ، سطح درآمد  و ... انجام شود.

توجه کنید که انتخاب از روی هیجانات و احساسات جوانی گاها ظاهری شیرین و دلربایی دارند ، اما رفته رفته بعد از ازدواج با از بین رفتن هیجانات و عادی شدن نیاز جنسی ، اختلاف ها برملا خواهد شد و مشکلات و ناسازگاری ها  رو رقم خواهد زد ؛ لذا در اکثر موارد، این گونه سبک انتخاب، محکوم به شکست هست و ضربه های روحی شدیدی به شما ( خانم) خواهد زد.

برای انتخاب صحیح نیاز به بررسی بیشتری دارید.

موفق باشید.

6. بالا | پست 6
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5262
    سپاس
    153
    492
    دریافت
    4
    آپلودها
    0

سلام.

دوست عزیز به گفته خود شما این رابط ابتدا بصورت مجازی بوده و در ابتدایی آشنایی قصد دوستی بوده است .

این رابطه پنهانی ها خیلی از مواقع به دلیل نا آگاهی های طرفین باعث خیلی از مشکلات میشود که بیشتر آسیب ها را دختران پذیرا میشوند.

بنظر میرسد که فرد مقابل شما قصد ازدواج ندارد چرا که از ابتدا به قصد دوستی وارد شده ابراز علاقه و ازدواج در این دوستی ها به صورت ترفندی میباشد که بیشتر پسران بیان میکنند برای از دست ندادن این دوستی ها .

این ارتباط سرانجامی ندارد و بهتر است کمی با واقعیتها روبر شوید و از تجربه دیگران در زندگی استفاده کنید.
    امضای ایشان
    آنکه با زندگی میسازد، میبازد

با زندگی نساز ، آن را بساز

7. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5609
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

ممنون از همتون
    خیلی خوب بود راهنماییاتون 

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد