نمایش نتایج: از 1 تا 5 از 5

موضوع: دو راهي

1790
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4939
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

دو راهي

سلام 
    خواهرم در آزمون ورودي مدارس فرهنگ قبول شده اما كاملا نسبت به رشته‌هاي انساني بي‌ميله  و ميگه همه رشته‌هاي رياضي و تجربي رو انتخاب ميكنن و من هم ميخام مثل بقيه باشم،با وجودي كه درصد رياضي رو تو آزمون كم زده و در درس رياضي نمره چندان بالايي نداره(18)،من و بقيه خانواده بهش پيشنهاد ميكنيم كه بره رشته انساني اما دودل هستش.
     راهنمايي‌ام كنيد كه چطور متقاعدش كنم.

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4963
    سپاس
    0
    3
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: دو راهي

سلام دوست عزیز
    ابتدا باید بدونید خواهر شما  به دروس انسانی علاقه مند هستند؟یعنی حفظیات ایشون خوب هست؟بعد برای علاقه مند کردن ایشون میتونید رشته های دانشگاهی رو براشون نام ببرید در مورد رشته ها تحقیق کنید واطلاعات خوبی رو در اختیارشون بگذارید،درمورد جایگاه رشته های خوب انسانی در جامعه برایشان صحبت کنید،وحتما به ایشون بفرمایید هیچ وقت به دوستان خود توجه نکنند ونگویند که چون همه ی دوستان رشته تجربی وریاضی قبول شدند من هم باید به این رشته بروم این شرط موفقیت نیست،بلکه شرط موفقیت علاقه دانش آموز به رشته ی انتخابی می باشد،در مورد درسهای ریاضی وتجربی برای ایشان توضیح دهید،واز خواهرتان بپرسید واقعا به آن درسها علاقه دارند یا فقط به خاطر دوستان میخواهند این رشته ها را انتخاب کنن؟

3. بالا | پست 3

عنوان کاربر
    Junior Member
    شماره عضویت
    4958
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام

برای انتخاب رشته باید چندتا مسئله رو در نظر گرفت:
    اولین و مهمترین مسئله؛علاقه خود شخص هست و این که هدف نهایی اش از خوندن رشته چی هست.
    بعد هدایت تحصیلی مهم هست. یعنی طبق اون آزمون ها و نمراتی که فرد در آزمون های استعداد و ... بدست میاره. این ازمون ها معمولا سال اول دبیرستان از همه دانش آموزان پایه اول گرفته میشه و اولویت های اونا را برای انتخاب رشته مشخص میکنه.
    ولی به نظر من مهمترین عامل همون انگیزه و علاقه ی فرد هست. 
    ببینید خواهرتون به چه موضوعاتی علاقه مند هست. چه استعدادها و توانایی هایی داره؟
    نمر ه 18 ریاضی تعیین نمیکنه که ایشون مثلا برای رشته ریاضی مناسب نیستند! شاید اون امتحان استاندارد و بهنجاری نبوده! 

4. بالا | پست 4
    راهنمای همیاری

عنوان کاربر
    راهنما
    شماره عضویت
    2904
    صلوات
    40
    دلنوشته
    1
    موجیم و وصل ما ، از خود بریدن است ساحل بهانه ای است ، رفتن رسیدن است
    سپاس
    438
    1,400
    دریافت
    3
    آپلودها
    0

به نام خدا
    سلام الهام عزیز.همان طور که دوستانمون متذکر شدند،علاقه شرط اساسی است.ولی به احتمال زیاد اگه از خواهرتون بابات علاقه بپرسید میگه نه اصلا به رشته انسانی علاقه ندارم.اماااااااااا مطمئنا دلیل بی علاقگی ایشون نشناختن رشته ها هست.چنانچه هر سه رشته رو دقیق براشون موشکافی کنید و نمونه های بارزی از افراد رو که وارد این رشته ها شدن معرفی کنید مطمئنا بی اثر نخواهد بود.دانش آموزای زیادی دارم که به خاطر چشم و هم چشمی وارد رشته نظری شدند و الان کاملا پشیمون هستند.خود من هم که دوره مدرسه رشته نظری رو انتخاب کردم به علت آشنا نبودنم با رشته های فنی بود و اینکه فکر میکردم با معدل بالای من رفتن به رشته فنی برام کسر شان هست.اما الان بعد این همه سال که تو مدارس فنی تدریس میکنم.به این نتیجه رسیدم که اگه اون زمان این رشته هارو میشناختم مطمئنا به جای رفتن به رشته نظری، رشته گرافیک رو انتخاب میکردم.موید باشید دوست عزیز.یا علی.

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1250
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام وقت شما بخیر

از حضور مشاور و دوستان عزیز عذر خواهی میکنم

نمره ی 18 از درس ریاضی ، در هر رشته ای نمایانگر یک سطح از معلومات هست ، نمره 18 در رشته ی ریاضی با نمره 18 در رشته ی تجربی خیلی متفاوت هست و به طبع این نمره در رشته ی انسانی خیلی متفاوت تر.

اما دوستان معیار علاقه رو عنوان کردن.
    دلایل ایجاد علاقه در بین افراد متفاوت هست ، گاهی اوقات برای بعضی افراد رغابت با دیگران اهمیت زیادی دارد ، خواهر شما در توجیه این عمل خودش ، عملکرد دیگران رو عنوان میکن ، لذا این مورد درباره ی خواهر شما صدق خواهد کرد.
    خواهرشما باید این گونه قانع شود که ، موفقیت در هر رشته نمایانگر سطح توان تحصیلی هر فرد هست نه لزوما اسم و رسم رشته.
    در بین رشته های مهندسی ، مهندسی معماری و صنایع از جمله رشته های راحت تر به حساب میان ( هر چند که سختی های خودشون رو دارن) و رشته هایی مثل مکانیک و برق از رشته های سخت تر.
    حالا اگر بین دانشجو های این دو رشته مقایسه ای رو انجام بدیم ، بالاترین نمره به کسی داده میشه که در راه رسیدن به هدفش موفقیت بیشتری داره و مقالات بیشتری ارائه کرده.
    پس اشخاصیی که بین رشته های ساده تر تحصیل میکنن در صورت وجود موفقیت ، از اشخاصی که درشته های سخت و صاحب نام تحصیل میکنن و میزان بازدهی کمتری دارند افراد محبوب تری خواهند بود.

پس نکته ای که مطرح میشه ، چگونگی رسیدن به موفقیت هست که در ریشه ی موفقیت میزان توانایی های شخص و همچنین میزان علاقه به رشته ی خاص هست.

تست های هوش ، تست های رغبت سنج ، ریون و هدایت تحصیلی و نمرات اخذ شده ی خواهرتون در دروس خاص مشخص کننده ی توانایی ها و سطح علاقه ی اون هست.

برای انتخاب رشته بهتر هست که هر دوی اینها به همراه در نظر گرفتن تراز و رتبه لحاظ شوند.

موفق باشید

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد