نمایش نتایج: از 1 تا 5 از 5

موضوع: افسردگی یا...

1738
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5631
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

افسردگی یا...

باعرض سلام و خسته نباشید
    من خانمی 27 سال دارم و شاغل هم هستم مدت 3 سال است که ازدواج کرده ام  خداروهزاران هزار مرتبه شکر زندگی خوبی دارم اما بیشتر مواقع مخصوصا زمانی که با همسرم بحثم میشه از زندگی زده میشم. از خونه موندن بدم میاد، از ارتباط برقرار کردن با کسی بدم میاد، حوصله هیچ کس ندارم. دوست دارم برم جایی که بهم آرامش بده یا ی جایی که بتونم داد بزنم یا اینکه سر کار باشم از نظر روحی خیلی بهم می ریزم نمیدونم چیکار کنم با این وجود که همیشه هم بابت بحث با شوهرم نیست که اینقد از نظر روحی اذیت می شم لطفا راهنمائیم کنید چه کنم؟
    وقتی عصبی میشم تپش قلب میگیرم و گاهی هم تنگی نفس 

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1250
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: افسردگی یا...

سلام وقت شما بخیر
    شغل شما چی هست؟
    چند وقته این طور شدین؟
    اصولا انسان درونگرایی هستین یا برونگرا؟؟؟
    در کل در کنار همسرتون بودن رو دوست دارین؟؟؟
    رابطه ی زناشویی تون برای شما راضی کننده هست؟؟؟( عذر خواهی میکنم)

3. بالا | پست 3
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5262
    سپاس
    153
    492
    دریافت
    4
    آپلودها
    0

سلام.

دوست عزیز شما بچه دار هستید ؟ اگر بله در دوران باردریتان چطور بودید ؟

چند مدت هست اینجور میشید ؟

ارتباطتان با همسرتان چگونه است/؟

همسرتان چه رفتارهای با شما دارند ؟

سابقه بیماری و بستری شدن دارید؟ بر اثر چه بیماری؟

در خانواده پدری یا مادری هم کسی مثل شما هست؟
    امضای ایشان
    آنکه با زندگی میسازد، میبازد

با زندگی نساز ، آن را بساز

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5631
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

بسیار سپاسگذارم از جواب سریع شما
    بچه ندارم
    تقریبا 4 یا 5 ماهی می شود که اینجور شدم
    ارتباطم با همسرم خیلی خوبه ولی بعضی وقتا حرفمو نمی فهمه گاهی بحثمون میشه همون موقعه از دلم درنمیاره (البته بعضی وقتا بعضی وقتا هم ن همون موقعه معذرتخواهی میکنه) زمانی که میدونه ناراحتم میدونه دوست دارم  وقتی از دستش ناراحتم باهام راجع به اون موضوع حرف بزنه ولی گاهی اوقات میگه میترسم باهات حرف بزنم بیشتر ناراحت بشی ولی وقتی حرف نمی زنه بیشتر ناراحت میشم و اینو خیلی خوب میدونه چون بارها و بارها بهش گفتم
    اینم بگم اصلا دوست نداره ناراحتیمو ببینه چون وقتی ناراحتم اون بیشتر ناراحته ولی چرا گاهی باهام حرف نمیزنه نمیدونم
    ن خداروشکر سابقه بیماری خاصی ندارم فقط یکبار توی دانشگاه 1بار از یک درس نمره کم اوردم اونم بخاطر اشتباه خودم که درس نخوندم و بچه ها گفتن سوالاتش آسونه رفتم سرجلسه و متاسفانه اونی شد که نباید میشد و این خیلی ناراحتم کرد بطوری که رفتم دکتر قرص آرامبخش بهم داد تقریبا 2ماه استفاده کردم و بعد دیگ نخوردم ولی بهم ریختن اعصابم بحدی بود که فقط دوست داشتم کسی پیشم باشه تا این حد که باید دست مامانم تو دستم می بود که بخوابم این جریان مربوط به 5 یا 6 سال پیش میشه بعد از اون دیگ مشکلی نداشتم
    تو خونواده مادری یا پدریم ن خداروشکر کسی اینجور نیست حداقل تا جایی که من می دونم

5. بالا | پست 5
    مشاور همیاریناظم همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    3511
    صلوات
    28
    دلنوشته
    2
    ثوابش هدیه روح عزیزترین هدیه زندگیم
    سپاس
    664
    881
    دریافت
    6
    آپلودها
    5

سلام !
    برای اینکه با همسرتون زیاد بحث نشه میتونین تو تالار با جست و جو در بین تاپیک ها راهکارهای لازم رو بدست بییارین و روابط رو مدیریت بکنین ........

و اما در مورد تاپیکتون
    آیا در این مورد با همسرتون صحبت کردید ؟ ایشون چه ظری در مورد احوالات شما دارند؟
    آیا برای خودتون برنامه ریزی میکنین ؟
    کارهایی رو که دوست دارین انجام بدید و تو روحیه تون تاثیر میذاره رو تو برنامه روزانه تون بگنجانید!
    ورزش کردن میتونه بیشترین تاثیر مثبت رو تو روحیه تون داشته باشه ! حتما تو برنامه تون به این مهم دقت کنین!
    با دید مثبت به وقایع نگاه کنین و قبل از تصمیم گیری در مورد موضوع خاصی به عواقب اون دقت کنین !
    روابط اجتماعی تون رو بیشتر بکنین !
    رسیدگی به گل و گیاه و نگه داری از اونها خیلی تو روحیه شما تاثیر میذاره حتما اینکار ور انجام بدید!

موفق باشید

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد