نمایش نتایج: از 1 تا 6 از 6

موضوع: روابط زناشویی قبل از ازدواج

2213
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5636
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

روابط زناشویی قبل از ازدواج

سلام دوستان.
    من دختری 22 ساله دانشجوی کارشناسی کامپیوتر هستم. 8 ماهه نامزد کردم و پسرعموم 23 ساله نامزدمه. مشکل من اینه که خیلی زود ازهم دلخور میشیم. درباره رفتار خواهرا و مادراش من حساسم و اون نسبت به رفتار پدر و خواهرم(بهتره بگم دخالت هاشون)
    مشکل مهم ما اینه که تو دوران عقد راحتی زن و شوهر رو نداریم و اون همیشه ازن مسئله ناراحته. و کلا طوری از رفتارش برداشت می کنم که میخاد این قضیه رو نادیده بگیره اما روابطش تحت تاثیر این بی تفاوتی سرد و عصبی شده. کار درست چیه؟
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    3780
    سپاس
    332
    439
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: روابط زناشویی قبل از ازدواج

مریم خانم عزیز
    در مورد دخالت های خانواده ها متاسفانه این مساله یک مقداریش طبیعیه. بهترین روش این هست که از هرگونه مقابله به مثل پرهیز کنین. مثلا در ازای واکنش ایشون به دخالت های خواهرتون فورا بحث خواهر خودشو پیش نکشین. این مقابله به مثل ها باعث میشه که تخم منفی در ذهن طرفین کاشته بشه و از ماه های اول زندگی کینه متقابل به وجود بیاد. بهترین روش این هست که هرکدوم از شما دو نفر مجال دخالت کردن رو از خانواده خودش بگیره. مثلا شما خودتون اجازه دخالت رو به افراد خانواده خودتون ندین و کاری کنین که به طور کلی اونها اجازه اظهار نظرهای بی مورد رو نداشته باشن در چنین حالتی هم الگوی عملی به نامزدتون دادین و هم اینکه اون هم برای اینکه خانواده خودش زیر سوال نرن سعی میکنه همین برخورد رو با خانواده خودش داشته باشه و در نتیجه از شر دخالت ها راحت خواهید شد. ولی در نظر داشته باشین که تا جای ممکن با خانواده ایشون هیچ نوع برخورد و کانتکتی نداشته باشین و غیرمستقیم به نامزدتون هم اظهار کنین که دوست ندارین ایشون با خانواده شما تعارض و برخورد بدی داشته باشن.
    در مورد راحت نبودن نامزدها در دوران عقد خب این مساله یک مساله عرفی هستش که بهتره دو طرف رعایت کنین. منعی برای هرگونه رابطه ای بین شما دو نفر وجود نداره ولی صرفا برای رعایت عرف و جلوگیری از بعضی پیامدهای پیش بینی نشده بهتره که روابط فعلا محدود باشن تا بعد از عروسی. این به سود هر دو نفرتون هست. ولی در عوض می تونین به شکل های دیگه و در همون چهارچوبی که فعلا تعیین کردین بهترین نقش خودتون رو ایفا کنین تا نامزدتون دلگرم بشه که شما به این مسایل بی رقبت نیستین.

3. بالا | پست 3
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5262
    سپاس
    153
    492
    دریافت
    4
    آپلودها
    0

سلام.

دوست عزیز یکی از مسائلی که اکثر زوجین در دوران نامزدی با آن مواجهه هستند دخالتهای خانواده ها است . شما باید با احترام به طرفین مقابل و نظر خواهی از آنها سعی کنید از دخالتهای آنها جلوگیری کنید .

با آنها صحبت کنید که اجازه بدهند که تصمیمیات را خودتان بگیرید و اگر مسئله یا مشکلی پیش آمد که نیاز به کمک دارید از آنها نظر خواهی میکنید.

در مورد رابطه زناشویی قبل زا ازدواج سعی کنید این مورد را طبق اصول دوران نامزدی داشته باشید . اما آن را از بین نبرید ،چرا که یکی از مهمترین نحوه ابراز محبت و عشق زوجین همین ارتباط میباشد.
    امضای ایشان
    آنکه با زندگی میسازد، میبازد

با زندگی نساز ، آن را بساز

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5636
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوستان ممنون از راهنمایی هاتون. واقعا این مقابله به مثل همیشه برام دردسرساز میشه و شروع یه بحثه.
    اما درباره روابط قبل ازدواج با توجه به اینکه ما تو خونه معمولا تنها نیستیم و خب به طور طبیعی دوست داریم یکم تنها باشیم فقط تنها باشیم. اما متاسفانه شرایط پیش نمیاد و میدویم کاری از ما بر نمیاد اما خیلی تو رفتارامون متاثر میشه نمیدونیم راه درست چیه و چطور باید کنار بیایم.

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5439
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    در خصوص دخالتها كه بايد هر كسي خيلي محترمانه به خانواده خودش بفهمونه كه دخالت توي زندگيشون باعث سردي و بدرفتاري شخص مقابل ميشه و بخواين كه فقط در حد مشورت اونم با خواسته شما انجام شه
    در خصوص روابط قبل از ازدواج هم هر چقدر توي اين دوره اين روابط كمتر بشه به نفع خود شما هست گلم كه دختر هستي و جذابيتت واسه همسرت بيشتر ميشه و طبق عرف هم خيلي بهتره كه اين روابط محدود بمونن
    موفق باشي و خوشبخت

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5636
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

دوستان ممنون از راهنمایی هاتون. واقعا خوشحالم که تو این سایت عضو شدم.

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد