نمایش نتایج: از 1 تا 6 از 6

موضوع: برای ایمان آوردن فرد مسلمانی که از اسلام نا امید شده وبه دین مسحیت گرویده چه باید کرد

1609
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4239
    صلوات
    50
    دلنوشته
    1
    بر جمال محمد صلوات
    سپاس
    386
    258
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

برای ایمان آوردن فرد مسلمانی که از اسلام نا امید شده وبه دین مسحیت گرویده چه باید کرد

با سلام خدمت دوستان عزیز
    به تازگی با فردی آشنا شده ام که مسلمان زاده است، ولی خود به لحاظ وضعیت بد اجتماعی اعتقادی به هیچ چیز نداشته است (متاسفانه در این زمانه چنین افرادی بسیار زیاد هستند) اما به گفته خود به طور اتفاقی با آموزه های دین مسحیت آشنا شده و به خدا ایمان آورده و دین مسیحیت رو انتخاب کرده است. و در حال حاظر فرد بسیار با ایمانی است. سوال من این است که برای برگرداندن ایشان به دین اسلام آیا می توان غیر مستقیم کاری انجام داد؟ آیا کتابی می توان به این افراد پیشنهاد کرد که به دین اسلام هم علاقه پیدا کنند؟ و اگر می توان چه کتابی؟
    به نظرم اگر به صورت مستقیم با این افراد صحبت شود، موضع گیری کرده و بیشتر از اسلام زده می شوند

2. بالا | پست 2
    راهنمای همیاری

عنوان کاربر
    راهنما
    شماره عضویت
    2904
    صلوات
    40
    دلنوشته
    1
    موجیم و وصل ما ، از خود بریدن است ساحل بهانه ای است ، رفتن رسیدن است
    سپاس
    438
    1,400
    دریافت
    3
    آپلودها
    0

RE: برای ایمان آوردن فرد مسلمانی که از اسلام نا امید شده

بسم صدیقین و شهدا!
    سلام آرام عزیز؛چه خوب است که شما به دنبال رفع چنین مشکلات و کمک به چنین دوستانی هستید.فرمودید که با کسب اطلاعاتی به دین مسیحیت علاقه مند شده است.این عالی هست.یعنی مسئله رو کمی ساده تر کرده.یعنی ایشون فردی هستند که اهل کنکاش هستند.بنابراین نیاز داره که کمی هدایت شه سمت تفحص در دین اسلام.چگونه؟
    فرض کنید در شهری فقط یک نانوایی وجود داره،و اون نانوایی هم نون هایی با کیفیت نامرغوب میفروشد.مردم شهر مجبور به خرید هستند.چون نان یکی از خوراکی های ضروری هست.(به قول معروف لنگه کفش در بیابان نعمتی است).حالا یه نانوایی دیگه ای باز میشه که نان هایی با کیفیت مرغوب میفروشه.مسلما همه مردم شهر از نانوایی دوم خرید میکنند مگر کسایی که تا حالا از نانوایی دوم خرید نکرده باشند و از کیفیت خوبش بی اطلاع باشند.
    حالا این مثال رو تعمیم میدم به دین مسیح و اسلام.قبل ورود اسلام و تا زمانی که بعد مسیحیت هیچ دینی نیومده بود.مسیحیت کاملترین دین بود و هرکی با دین مسیح از دنیا میرفت به بهشت(البته اگه آدم خوبی بود) میرفت.(مثل همون نانوایی اول میمونه دین مسیح).حالا دین اسلام اومد روی کار.مسلما تموم کسایی که طعم اسلام رو چشیده باشن(نانوایی دوم) از این نانوایی خرید میکنن نه نانوایی اول.حالا باید دوستتون رو بکشونید سمت نانوایی دوم.
    برید باهاش صحبت کنید و بگید منم میخام بیام سمت دین مسیح.ازت راهنمایی میخام.دوست دارم با تحقیق بیام جلو.میخام بین اسلام و مسیح یه کدومو انتخاب کنم.نیاز به کمکت دارم.حالا هر دو تا باهم برید دنبال تحقیق تو دین اسلام و مسیح و مقایسه کنید.(بذار اینو درگوشی بگم:اسلام واقعی اونی نیست که خیلی از ماها میشناسیم.به خاطر همینه که اون بنده خدا یا افرادی مث اون زده شدن).
    امیدوارم خدا با این مثال من درآوردی که اینجا زدم از من راضی باشه و منو ببخشه(نعوذبالله)
    موید باشی.یا علی.

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4239
    صلوات
    50
    دلنوشته
    1
    بر جمال محمد صلوات
    سپاس
    386
    258
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE:برای ایمان آوردن فرد مسلمانی که ازاسلام ناامیدشده وبه دین مسحیت گرویده چه بایدکرد

ممنون دوست عزیز از راهنمائیی که کردی. من هم به خاطر اینکه ایشون به علت جو زمانه به این راه کشیده شده و چنین افرادی هم واقعا اهل کنکاش هستند و واقعا به چیزی ایمان میارن که درکشن کنن و این فرد هم دین مسحیت رو همینطور درک کرده، به این فکر افتادم. اما نمی دونم چه منابعی به ایشون معرفی کنم.

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4239
    صلوات
    50
    دلنوشته
    1
    بر جمال محمد صلوات
    سپاس
    386
    258
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: در خواست کمک برای به اسلام برگشتن کسی که به دین مسیحیت گرویده

سلام دیگران و مشاوران عزیز در این مورد نظری ندارن؟ من واقعا منتظر نظر بقیه دوستان هستم

5. بالا | پست 5
    مشاور همیاریناظم همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    3511
    صلوات
    28
    دلنوشته
    2
    ثوابش هدیه روح عزیزترین هدیه زندگیم
    سپاس
    664
    881
    دریافت
    6
    آپلودها
    5

RE: انسانی که گمراه شده

سلام !

اول اینکه در اسرع وقت عنوان تاپیک رو عوض کنین !!!
    تا حالا کسی نبوده که از اسلام نامید شده باشه؛ بلکه ایشون گمراه شدند

وسیله همیشه موجود بوده ؛ این بزرگترین نعمت خدادای برای نوع بشر هست که کتاب آسمانی قرآن رو برای هدایت بشر فرستاده و همیشه خودش محافظ و پشتیبانش بوده !

همه ادیان الهی مورد تایید اسلام هست ....ولی در جایی که انسان میتونه بهترین رو انتخاب کنه چه لزومی داره بره دنبال دینی که اهمیت کمی داره

من خودم همین حس رو تجربه کردم ولی از نوع متفاوتش!!!!!

با توکل به خدا و  ایمان قلبی برای شناخت دینم پیش رفتم, تو همون پله اول آزادانه انتخابم رو انجام دادم ! چون لزومی به ادامه راه ندیدم.....

انجیل و تورات رو با قرآن مقایسه کردم , نمی گم هر سه تا رو تماما خوندم ولی هر انسان عاقلی بشینه این سه تا کتاب رو با هم مقایسه بکنه به ذات فوق بشری قرآن پی خواهد برد ؛

تحدی یعنی به مبارزه طلبیدن قرآن از کافران هست ؛ در 10 سوره ؛ قرآن کافران رو به مبارزه طلبیده .....

اگر ایشون واقعا فردی روشنفکر هستند باید خیلی وقت پیش اقدام به موشکافی قرآن میکردند و وقتی سایر ادیان رو در محضر اسلام پایینتر میدیدند؛ هیچ جای شکی براشون باقی نمی موند .....

کسی که خواب هست رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب میزنه چی؟تحدی قرآن

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4239
    صلوات
    50
    دلنوشته
    1
    بر جمال محمد صلوات
    سپاس
    386
    258
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: برای ایمان آوردن فرد مسلمانی که به دین مسحیت گرویده چه باید کرد

جناب آقای صالحی ممنون از جوابتون
    این درست که ایشون واقعا راه اشتباهی رو انتخاب کردن و من به هیچ عنوان روش ایشون رو تائید نمی کنم و قصدم از ایجاد این تاپیک اینجا این بود که راه صحیحی رو با کمک شما دوستان عزیز پیدا کنم تا بلکه ایشون به اسلام برگردونم.
    ولی ایشون الان واقعا به خدا ایمان آوردن و درسته که راهشون صحیح نیست ولی در مقایسه با مسلمان نما هائی که به هیچ چیز ایمان ندارند لااقل ایشون از این طریق به خدا ایمان آوردن و این مورد رو من به علت جو حاظر که در این زمانه ایجاد شده می دانم. چه بسا افراد مسیحی که در خارج از کشور به دین اسلام پیوسته اند. و متاسفانه ما الان اینجا شاهد هستیم که هموطنان مسلمان ما نیز بر خلاف آنان به دین مسیحیت پیوسته اند و جای بسی تاسف برای ما است. من نمی خوام با موضعگیری در مقابل این فرد بیشتر از این از اسلام زده بشه بلکه راهی پیدا کنم که به طرف دین اسلام بیاد.
    متاسفانه شما الان با من هم برخورد تندی داشتین

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد