صفحه 1 از 2 12
نمایش نتایج: از 1 تا 10 از 14

موضوع: عدم انگیزه درس خواندن

5286
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5666
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

Arrow عدم انگیزه درس خواندن

سلام دوستان

من دارم خودم رو واسه کنکور کارشناسی امسال (92) آماده می کنم ، درستش اینه که هر چقدر به کنکور نزدیک میشم ، ساعات مطالعه رو هم بیشتر کنم ولی من اصلا حال و حوصله ی درس خوندن ندارم

اصلا انرژی واسه درس خوندن ندارم ، مدام دوس دارم ساعات مطالعه ام رو بیشتر کنم ولی متاسفانه در عمل حتی 1 ساعت هم حوصله ی مطالعه ندارم.

خواهش می کنم راهنمایی ام کنید که چیکار کنم

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1927
    سپاس
    0
    20
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: خواهشا کمک کنیــــــــــــــــــــــ ــد

سلام دوست عزیزبه این فکر کن که اگه قبول نشی از زندگیت 1سال عقب میفتی و دوستات و همسنات جلوتر.واین یک سال تو خیلی چیزا شمارو جلوتر سوق میده.استخدامیت.آیندت.زندگی .مدرکت و......بنابراین به اینا اگه فک کنی ثانیه ای رو از دست نمیدی هر چقدر از زمان عمرت بری جلوتر و تجربه کسب کنی میبینی آسونترین کار دنیا تحصیل کردنه و بس.
    این زمانیکه مسئولیت خیلی چیزا رو دوشت باشه متوجه میسی.بازم اگه قانع نشده بگ. از راه دیگه وارد مذاکره یشیم

3. بالا | پست 3
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5350
    صلوات
    1020
    دلنوشته
    2
    خدایا شکرت
    سپاس
    1,887
    3,544
    نوشته های وبلاگ
    357
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز
    در تکمیل حرف های  تینا خانم  اینو باید بگم زمان نزدیک به کنکورت حدود یک ماه مونده به کنکور زمان طلایت است و باید این زمان را استفاده کنی  سعی کن این رغبت را در درون خودت ایجاد کنی که وقت مطالعه ات را بیشتر کنی و سعی کن از این زمان نزدیک به کنکورت نهایت استفاده کنی چون تمام زحمن های که کشیدی تا به این لحظه یک طرف این زمان باقی مانده تا کنکورت طرف دیگر تلاشتو چندبرابر کن مطمئن باش اگر این زمان طلایی تا کنکورت را عالی استفاده کنی حتما جوابت را می گیری. و بعد به این فکر کن که چند وقت دیگه کنکورت را میدهی و اگر از این زمان طلایی تا کنکورت استفاده کرده باشی زمان اعلام نتایج یک رتبه خوب کسب می کنی که تمام این خستگی هایت برطرف میشه. و بخه این فکر کن که تلاش حاضرت پشتوانه موفقیت در آینده ات می شود. امیدوارم راهنماییم موثر باشه.
    به امید موفقیت شما
    امضای ایشان
     چشم دل باز کن که جان بینی                       آنچه نادیدنی ست آن بینی                                                         خدایا نگهبانی چون تو دارم و باز هم نا امیدم ؟ 

4. بالا | پست 4
    راهنمای همیاری

عنوان کاربر
    راهنما
    شماره عضویت
    4343
    سپاس
    737
    39
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز
    من مشاور نیستم ولی یک مسئله مشابه شما دارم و یک کتاب به اسم تکنولوژی فکر  از خانم بوستانی خوندم که خیلی بهم کمک کرد گوشه های کوچیکی از این کتاب رو براتون مینویسم امیدوارم که کارساز باشه 
    فرق بین داشتن و نداشتن یک "خواستن " است و خواستن یک فکر ، بخواه تا انجام شود ، بیندیش تا بدست آوری. عملکرد انسان حاصل  اندیشه های اوست  . انسان یعنی لحظه لحظه اندیشه هایش .  فرق بین انسان ها تفاوت در افکار آنان است اگر میخواهی تغییر کنی باید اول اندیشه ها و باورهایت را تغییر دهی کسانی که به نا امیدی و ناتوانی می اندیشند در واقعیت هم ناتوان و شکست خورده خواهند بود هرچه تصور کنی همان را بدست می آوری  خود پنداره و تصور ما از خود که در ذهن مجسم میکنیم ، راهنمای اصلی عملکرد ماست. همه ی انسان های بزرگ و موفق ویژگی مشترکی دارند و آن این است که افرادی مثبت اندیش هستند ، پیام تفکر مثبت پیام باور داشتن خود است (آنچه که میخواهی به آن برسی اول باور کن و بهش ایمان بیار ، ایمان داشته باش که میتونی و بهش میرسی ، آینده ای رو که داری بعداز قبول شدن تجسم  کن با تمام جزییات خوب و لذت بخشش از این تصور مثبت استفاده کن و نیرو بگیر وقتی حس درس خوندن نداری به این فکر کن که این کتابو برای چی داری میخونی این کتاب قراره تورو به آرزوی لذت بخشت برسونه قراره آیندتو به زیبا ترین شکل تغیر بده) تاکی به انتظار قیامت توان نشست برخیز تا هزار قیامت به پا کنیم . کلید رسیدن به نتیجه دلخواه آن است که امور را طوری به تصور در آوریم که روحیه مارا تقویت سازد و به ما شهامت برداشتن قدم هایی رابدهد که سر انجام مارا به نتیجه مطلوب برساند.        باآرزوی موفقیت  

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5666
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام

از شما دوستان خوبم ممنونم

به تمام این جمله هایی که گفتین ، بار ها و بار ها فکر کردم ولی اصلا انگیزه نگرفتم

به خیلی چیز ها فکر کردم

ولی بازم خسته ام ،  خستــــــــه

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2886
    صلوات
    150
    دلنوشته
    2
    آرزوی سلامتی برا همه دارم
    سپاس
    246
    97
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام 
    دوست عزیز اگر برات امکان داره با کسایی که راحتی و درسشون خوبه یا حتی اگر سطح درسیش هم از شما کمتر باشه مهم نیست بشیت تو اتاق و دروببند بشین درس بخون مطمئنا با این روش یکم مشتاق تر میشی به درس خوندن 
    در ضمن ممکنه وسط درس دوست شما یا خودتون به مشکل بخورین با توضیح دادن به هم دیگه بیشتر هم تو ذهنتون میمونه امیدوارم موفق باشین

7. بالا | پست 7
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5350
    صلوات
    1020
    دلنوشته
    2
    خدایا شکرت
    سپاس
    1,887
    3,544
    نوشته های وبلاگ
    357
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز
    تمام این جملاتی که گفتی حرفهای ناامید کننده است و این اصلا بدرد نمی خورد و ایجاد موج منفی در انسان می کند سعی کن اول توکل به خدا کنی و بعد تلاش و همیشه موج مثبت به خودت بده و بگو من با کمک خداوند می توانم این مرحله از زندگیم را مانند هر مرحله از زندگیم به راحتی بگذرانم. سعی کن همیشه اول خدا بعد بگی من به کمک خدا می توانم این کار را انجام دهم. من توانایی این کار را دارم ،من خودم را برای کارهای سخت تر از این آماده کرده ام،  به خودت این را بگو که تلاش الانم پاداش چندین برابر در آینده را برایم دارد و...
    پس همیشه فکر مثبت کن و با توکل به خدا  به موفقیت میرسی.
    به امید موفقیت شما
    امضای ایشان
     چشم دل باز کن که جان بینی                       آنچه نادیدنی ست آن بینی                                                         خدایا نگهبانی چون تو دارم و باز هم نا امیدم ؟ 

8. بالا | پست 8
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: عدم انگیزه درس خواندن

سلام دوست عزیز
    الان زمانیه که شما باید تست بزنی
    ا
    پس بهت پیشنهاد میکنم قبل از درس خوندن حتما دوش بگیری ،موزیک ملایم و یا وضو هم خیلی بهت کمک میکنه و این یک ماه رو از فکر و خیال منفی و چیزهایی که از هدفت دور میکنه ،فاصله بگیری
    وموفق خواهی بود

9. بالا | پست 9
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4963
    سپاس
    0
    3
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز
    شما مشکلی در خانواده ندارید؟چرا میگید خسته ام ؟سر کار میروید؟در خانه شرایط درس خواندن برای شما مهیا است؟چرا به کتابخاه نمیروید؟

10. بالا | پست 10
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5666
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط 'setare soheil' pid='8852' dateline='1370070538'
    سلام دوست عزیز
    شما مشکلی در خانواده ندارید؟چرا میگید خسته ام ؟سر کار میروید؟در خانه شرایط درس خواندن برای شما مهیا است؟چرا به کتابخاه نمیروید؟

سلام

راستش خستگیم فقط از درس نیست ، من کلا از زندگی خسته ام ، هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارم

از هیچ چیزی انرژی نمی گیرم و برعکس خیلی چیز ها انرژیِ نداشته ام رو می گیرن

من سر کار نمی رم ، تو خونه هم شرایط درس خوندن رو دارم

صفحه 1 از 2 12

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد