صفحه 1 از 2 12
نمایش نتایج: از 1 تا 10 از 11

موضوع: ادامه دوستی یا قطع رابطه؟

3750
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5020
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

ادامه دوستی یا قطع رابطه؟

خسته نباشید بچه ها 

راستش نمیدونم این کاری که میکنم و این سوال رو مطرح میکنم درسته یا نه؟ 

من از بچگی  تا حالا با یه دوستی رفیق و شفیق هم بودیم. تااینکه خواهرش به ما اس دادو کم کم با هم دوست شدیم،

البته اینم بگم که من اولش راضی نبودم    نمی خواستم رابطه دوستی مون بهم بخور وکینه و کدورتی بین ما پیش بیاد.
    خلاصه تا الان گاهی به هم اس میدیم. 

مشکل از اونجا شروع شد که دیروز فهمیدم که دوستم به خواهرش شک کرده یا فهمیده که به احتمال زیاده فهمیده. 

حالا من نمی دونم رابطه مون رو با خواهرش یا دوستم یا خانواده شون کم  کنم؟ 

یا با دوستم میتونم دوباره دوستیمون رو ادامه بدم و با خواهرش قطع رابطه کنم.

اینم بگم که رابطه من و خواهرش در حد اس ام اس دادن بوده وبیشتر از اون نبوده.

و اینکه ما نمی تونیم با هم ازدواج کنیم بدلیل خانواده هامون 

خیلی ممنون میشم
    جواب سوالم رو بدین منتظر جوابها تون هستم

با تشکرفراوان

2. بالا | پست 2
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

RE: ادامه دوستی یا قطع رابطه؟

سلام دوست عزيز عيدتون مبارك

شما و ايشون چند سالتونه؟ قصدتون از اين رابطه چي بود؟ دليل اينكه نميتونيد با هم ازدواج كنيد فقط خانواده ها هستند؟ شما با كسي ديگه اي هم رابطه داريد؟ ميزان تحصيلات هر دو؟ سطح فرهنگي و اقتصادي هر دو خانواده؟ نظر خواهر ايشون چيه؟

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5020
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام عیدشما هم مبارک
    من 25واون فک کنم18-19سالشه
    قصدمون دوستی بوده
    اره خانواده هست
    نه باکسی اصلا رابطه ندارم
    من لیسانس و اون دیپلم
    سطح فرهنگی و اقتصادی خانواده ما نسبت به اونا بالاتره
    نظر دختره نمیدونم اصلا ازش نپرسیدم
    راستی ببخشید شما مشاور هستید؟یا تجربه

4. بالا | پست 4
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم مدیر
    شماره عضویت
    202
    سپاس
    841
    702
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

ایشون مشاور هستن

رنگای صورتی مشاورن کلا

یاتجربه ها رنگای دیگه هستن

البته جناب محسن عزیزی هم مشاور اصلی هستن

5. بالا | پست 5
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام دوست عزيز عيدتون مبارك :

باید توجه داشته باشی دختر و پسر از ایجاد رابطه اهداف متفاوتی دارند به صورتی که هدف ابتدایی دختر از ایجاد رابطه اغلب "ازدواج و بعد رفع نیاز عاطفی" است ولی هدف اولیه پسر ابتدا "رفع نیاز عاطفی" بوده و هست.

بنابراین در این شرایط برقرای رابطه سالم با جنس مخالف که همانا دوستی است غیرممکن است زیرا بر فرض شما کنترل مناسبی بر اعمال و هیجانات خود دارید آیا دیگران هم این گونه هستند؟
    چه تضمینی وجود دارد در طول رابطه وابستگی ایجاد نشود؟

در ضمن تفاوت اصلی بین هدف دختر و پسر از دوستی وجود دارد که مانع رابطه سالم می شود
    پسر هدفش از دوستی در ابتدا ارضاء نیاز عاطفی است اما دختر هدفش در ابتدا ازدواج و سپس اضاء نیاز عاطفی....حال اینکه پسر ازدواج را در آخرین مرحله مدنظر قرار می دهد یا اصلا قصد ازدواج ندارد
    در نتیجه ما می توانیم بدون دوست شدن با همگان رابطه اجتماعی داشته باشیم و از این رابطه ها جهت گسترش احساسات خود استفاده کنیم

بنابراین آنچنان که از گفته های شما  پیداست تنها مایل هستيد با ايشان رابطه دوستی بدون هدفی را تنها برای ارضا نیاز عاطفی و پرکردن اوقات فراغت داشته باشيد...در نتیجه اگر به رابطه ادامه دهید باعث  خواهيد شد ايشون روز به روز وابسته تر شده و احساس نیاز بیشتری رو پیدا خواهند کرد در صورتی که احتمال اینکه شما روزی حتی ايشون را بیاد نیاوريد زیاد است.

توصیه ام این است که وقتی می بینید هنوز شرایط ازدواج را ندارید یا اینکه مناسب هم نیستید بدون تعارف و دو دلی رابطه را تمام کنید....حتی اگر کسی در بین رابطه متوجه شود که آن میل باطنی را به فرد مورد نظر دارد باید رابطه را قطع کند زیرا اگر بدلیل ترحم یا وابستگی ادامه دهد عواقب آسیب زای آن بیشتر است.

در ضمن شما لازم نیست بگویید دوستش ندارید تنها بگوید من شرایط ازدواج را ندارم.... اگر کمی اخلاقی و انسانی عمل کنیم متوجه خواهیم شد که یک دختر فرصت های بسیار دیگری برای ازدواج دارد و اگر ما که هنوز در تصمیم گیری دودل هستیم رابطه عاطفی را با او ادامه دهیم بدترین ظلم را در حقش کرده ایم زیرا فرصت ابراز علاقه دیگر کیس ها و در نتیجه  حق انتخاب عاقلانه را  از  او گرفته ایم. بنابراین وظیفه اخلاقی و انسانی حکم می کند که رابطه را تمام کنید حتی اگر ایشان دچار ضربه روحی شوند.

در نهایت بهترین تصمیمی که میتوانید بگیرید ، قطع رابطه ی شما با خواهر دوستتون هست با این توجیه که پسر ها معمولا به هم اعتماد دارند و در صورتی که برادر ايشان به این اتفاق پی ببرند ، مشکلات بدتری به وجود خواهد آمد و اعتماد و دوستی بین شما و برادر این خانم برای همیشه از دست خواهد رفت از طرفی اگر رابطه ی شما با برادر این خانم   ادامه پیدا کند ، در صورت امکان ازدواج و صلاح دید خانواده ها  میتونین ازدواج کنین ولی اگر رابطه با این خانم ادامه پیدا کند و برادر و خانواده ی خانم 
    متوجه قضیه بشوند تخربیاتی که اتفاق خواهد افتاد خیلی بیشتر خواهد بود تا قطع رابطه ی شما با این خانم

موفق باشید

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5020
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام 

دقیقا درسته من قصدم اصلا ازدواج نیست و همون اویل بین دوتامون فقط فقط دوستی ،بطوری که بهم دیگه خواهر و برادرمیگیم وتا الانم همین طوره. من بهشون گفته بودم که من حالاحالا نمی تونم ازدواج کنم جون شرایطش رو ندارم که یکیش اینکه حداقل باید یه کارو منبع درامدی داشته باشم و... .
    ودر مورد اینکه این رابطه ما باعث احساس وابستگی خواهدشدوباعث ضربه خوردن ایشون میشه همون اوایل گفتم ولی زیربار نرفت.وگفتن که من بخاطر مرام و معفت شما میخوام باشما دوست بشم.
    اون موقع من توخدمت بودم راستش به اینترنت دسترسی نداشتم که بیام باکسی مشورت کنم و با دوستام مشورت کردم که اونا هم نظرهای مختلفی داشتن که باعث دلخوری دوستم خواهدشدوشایددر نتیجه تصمیم گرفتم ک ادامه بدم واز ابراز کلمات احساسی یا عاشقانه که باعث وابستگی بیشتر بشه خودداری میکردم وخیلی خیلی کم پیش میومد بهش بدم.
    درضمن بهش پیشنهاد دادم که هرکدوم به یکی از اعضای خانواده در میان بگذاریم که قبول نکردن.

راستی از اون موقعی که گفتم دختره بهم اس داده که برادرش ازش پرسیده که باهم در رابطه هستیم  و من شک میکنم که برادرش فهمیده(چون دقیق بهم نمیگه که برادرش ازش چی پرسیده)،امروز باهاش ملاقات کردم احساس کردم کمی رابطه و رفتارش بامن فرق کرده و سرد شده.

البته اینم بگم که  اینکه یه موقعی (احتمال00001/%)ما دوتا بتونیم باهم ازدواج کنیم اصلا وجود نداره قبلا که گفتم خانواده ها (خانواده من به هیچ وجه قبول نمیکنن که این وصلت صورت بگیره)

حالا من چطوری این رابطه رو بنظرشما قطع کنم بهتره؟
    جواب اس هاشو ندم
    یا بهش اس خداحافظی بدم و بگم که من نمی تونم ادامه بدم
    یا اینکه ...
    نمیدونم
    نظرشما چیه؟

لطفا کمکم کنید

راستی شما کی انلاین هستین اینجا یا ایدی یاهو؟

7. بالا | پست 7
    مشاور همیاریناظم همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    3511
    صلوات
    28
    دلنوشته
    2
    ثوابش هدیه روح عزیزترین هدیه زندگیم
    سپاس
    664
    881
    دریافت
    6
    آپلودها
    5

سلام !
    به همیاری خوش اومدید....
    تصمیم شما چیه ؟
    علت مخالفت خانواده تون با ازدواج با ایشون چیه ؟
    خود شما به ازدواج با ایشون فکر کردید ؟
    علت اینکه تا امروز به ادامه رابطه با ایشون راضی شدید چی بود ؟
    شما جای برادر ایشون بودید چیکار میکردید ؟ به خواهرتون چه پیشنهادی میدادید ؟
    آیا تا بحال شده که برای مدتی قطع رابطه کرده باشین ؟ اگر جوابتون مثبته چرا دوباره به رابطه ادامه دادین ؟
    شاد کام باشید

8. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5020
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام اقا سجاد
    مرسی تصمیم شما چیه ؟راستش فقط دوستی
    علت مخالفت خانواده تون با ازدواج با ایشون چیه ؟چه جور بگم ما یه چیزهایی رو خوب وچیزهایی رو بدمیدونیم که خانواده اونا اصلا بهش پایبندنیستن
    خود شما به ازدواج با ایشون فکر کردید ؟نه اصلا
    علت اینکه تا امروز به ادامه رابطه با ایشون راضی شدید چی بود ؟علتش همدردی و دوستی ساده
    شما جای برادر ایشون بودید چیکار میکردید ؟ به خواهرتون چه پیشنهادی میدادید ؟برادر اون خیلی راحت با این موضوع می دونم کنار میاد(بالا گفتم که خانواده اونابااین چیزا راحت کنار میان) و به ادامه دوستی من با خواهرش مشکلی نمی بینه
    ولی اگه من بودم بجای برادرش اولا خواهر من همچنین کاری نمیکنه(بخاطر خانواده مون) ثانیا مسلما بهش میگفتم که رابطه رو قطع کنه.
    آیا تا بحال شده که برای مدتی قطع رابطه کرده باشین ؟ اگر جوابتون مثبته چرا دوباره به رابطه ادامه دادین ؟اره چندبار قطع رابطه کردیم ولی باز بهم اس داده و دوست شدیم(علتش هم بخاطر زود رنج بودنش بوده)حتی خودش بهم گفت که قصدش از این رابطه از این حالت زود رنجی دربیاد یاکم بشه تا اینقدر زود رنج و وسواس نباشه.

9. بالا | پست 9
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5047
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    تاپیک شمارو خوندم و البته جواب های دوستان رو
    چند نکته برای توجه بیشتر رو براتون متذکر میشم
    یکی اینکه پپام دادن اون خانم برای دوستی با شما و اینکه شما گفتین قصد ازدواج ندارین ولی ایشون حاضرن با شما دوست!بشن بدونه اینکه شما قصد ازدواج با ایشان رو داشته باشین
    باید بدونین هدف این خانم از رابطه داشتن با شما چیه؟ مواردی که به ذهن بنده میرسه یک اینکه ایشون دنبال ازدواج با شما هستن و از جواب رد دادن  جدی نمیگیرن  پس! اگه شما رابطتون رو با ایشون ادامه بدین و ایشون به شما وابسته بشن نمیتونین بگین که خودش!خواسته بود شما ایشون رو نگه داشتین با درست جواب ندادن.
    حالت دوم یعنی هدف دوم محتمل ایشون ممکنه دوستی باشه -کسی که به دنبال دوستی باشه با شما، ممکنه و من مگم که حتما قبل شما هم با کسی رابطه حداقل اس ام اسی داشته و ممکنه بعد شما هم با کسی دیگه داشته باشه "علت مخالفت خانواده تون با ازدواج با ایشون چیه ؟چه جور بگم ما یه چیزهایی رو خوب وچیزهایی رو بدمیدونیم که خانواده اونا اصلا بهش پایبندنیستن"
       سوال و جواب زیر خیلی چیزا رو مشخص میکنه ارزشهای خانواده شما با ارزشهای خانواده ایشون فرق داره احتمالا این یک ازدواج خطرناکه خیلی چیز هارو میشه درست کرد ولی اگه ارزشها نخونه براتون مشکلات زیادی به بار خواهد آورد
    ازدواج موضوعی نیست که بتونین به تنهایی برین جلو و همه چیزو درست کنین به حمایت خانواده احتیاج داری وقتی خانوادت مخالف این موضوع باشن تنها میمونی و وقتی تنها بمونی زندگی خستت میکنه 
    تو که با خانوادت مطرح نکردی از کجا میدونی که مخالفت میکنن؟!!!! با توجه موارد مشابه ای که داشتم اختلاف فرهنگی زیاد وقتی بین دو خانواده باشه پسر یا دختر مطرح نکرده میدونه که مخالفت خانواده حتما!هست و انگار حرف شما هم تواین شرایط قرار گرفتی

10. بالا | پست 10
    مشاور همیاریناظم همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    3511
    صلوات
    28
    دلنوشته
    2
    ثوابش هدیه روح عزیزترین هدیه زندگیم
    سپاس
    664
    881
    دریافت
    6
    آپلودها
    5

سلام !
    همین که دوست عزیزمون گفتن جواب شما خیلی چیزها رو روشن میکنه!
    ولی چیزی که این بین موجب سردرگمی ایشون و حتی خود شما شده اینه که تا کنون موضع مشخصی رو برای خودتون مشخص نکردید !!!
    اگر واقعا قصد ازدواج با ایشون ندارین و رابطه به وجود آمده صرفا جهت دوستی بوده باید کلا قطع رابطه بشه تا میزان دلبستگی هر دو طرف از بین بره ! یادتون باشه شاید چیزی که ایشون رو تا به امروز پایبند به ادامه رابطه با شما کرده همین احتمال به ازدواج بوده ! با پیشنه ای که بیان کردید و با توجه به سابقه  دوستی و رفت و آمد با برادر ایشون ؛ و همچنین آشنایی نسبی خانواده ها احتمالا نظر خواهر دوستتون صرفا برای ازدواج بوده ! پس اگر قصدتون ازدواج نیست بهتره کلا قطع رابطه داشته باشین حتی اگر به قیمت قطع رابطه با دوستتون منجر بشه !
    ولی اگر احتمالا قصدتون ازدواج بوده باشه باید با واقع بینی دقیق و سنجیده وارد عمل بشین و با طرح موضوع با خانواده تون و همچنین قالب ریزی معیار های خودتون ایشون رو بسنجید ! و بهترین نتیجه رو بگیرین ....
    و باز هم اگر امکان صورت گرفتن این وصلت وجود نباشه بهتره با طرح واقعیت ایشون رو از همه ماجرا آگاه بکنین .....
    صداقت اولین اصل همه دوستی ها و حتی ازدواجه !
    همدردی و همدلی زمانی رخ میده که با صداقت همراه باشه .....
    شما و ایشون با توجه به شرایط سنی و زمانی خودتون نیاز به ایجاد رابطه با جنس مخالف دارین ....و بخاطر اینکه وارد رابطه دوستی شدید و حین خدمت سربازی اوقات فراغتتتون رو با ایجاد رابطه با ایشون طی کردید بین هر دو شما وابستگی به وجود اومده ....
    بهتره پرده ها رو از جلوی چشمتون کنار بزنین و با واقع بینی سنجیده عمل بکنین........
    تصمیم با شماست!
    باز خوشحال میشم سایر دوستان و مشاوران محترم نظر خودشون رو بفرمایند
    شاد کام باشید

صفحه 1 از 2 12

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد