-
2013_03_22, 08:22
بالا |
پست 1
ادامه دوستی یا قطع رابطه؟
خسته نباشید بچه ها
راستش نمیدونم این کاری که میکنم و این سوال رو مطرح میکنم درسته یا نه؟
من از بچگی تا حالا با یه دوستی رفیق و شفیق هم بودیم. تااینکه خواهرش به ما اس دادو کم کم با هم دوست شدیم،
البته اینم بگم که من اولش راضی نبودم نمی خواستم رابطه دوستی مون بهم بخور وکینه و کدورتی بین ما پیش بیاد.
خلاصه تا الان گاهی به هم اس میدیم.
مشکل از اونجا شروع شد که دیروز فهمیدم که دوستم به خواهرش شک کرده یا فهمیده که به احتمال زیاده فهمیده.
حالا من نمی دونم رابطه مون رو با خواهرش یا دوستم یا خانواده شون کم کنم؟
یا با دوستم میتونم دوباره دوستیمون رو ادامه بدم و با خواهرش قطع رابطه کنم.
اینم بگم که رابطه من و خواهرش در حد اس ام اس دادن بوده وبیشتر از اون نبوده.
و اینکه ما نمی تونیم با هم ازدواج کنیم بدلیل خانواده هامون
خیلی ممنون میشم
جواب سوالم رو بدین منتظر جوابها تون هستم
با تشکرفراوان
-
-
2013_03_22, 12:23
بالا |
پست 2
RE: ادامه دوستی یا قطع رابطه؟
سلام دوست عزيز عيدتون مبارك
شما و ايشون چند سالتونه؟ قصدتون از اين رابطه چي بود؟ دليل اينكه نميتونيد با هم ازدواج كنيد فقط خانواده ها هستند؟ شما با كسي ديگه اي هم رابطه داريد؟ ميزان تحصيلات هر دو؟ سطح فرهنگي و اقتصادي هر دو خانواده؟ نظر خواهر ايشون چيه؟
-
-
2013_03_23, 02:58
بالا |
پست 3
سلام عیدشما هم مبارک
من 25واون فک کنم18-19سالشه
قصدمون دوستی بوده
اره خانواده هست
نه باکسی اصلا رابطه ندارم
من لیسانس و اون دیپلم
سطح فرهنگی و اقتصادی خانواده ما نسبت به اونا بالاتره
نظر دختره نمیدونم اصلا ازش نپرسیدم
راستی ببخشید شما مشاور هستید؟یا تجربه
-
-
2013_03_23, 13:41
بالا |
پست 4
ایشون مشاور هستن
رنگای صورتی مشاورن کلا
یاتجربه ها رنگای دیگه هستن 
البته جناب محسن عزیزی هم مشاور اصلی هستن
-
-
2013_03_23, 14:11
بالا |
پست 5
-
-
2013_03_24, 03:51
بالا |
پست 6
-
-
2013_03_24, 19:43
بالا |
پست 7
سلام !
به همیاری خوش اومدید....
تصمیم شما چیه ؟
علت مخالفت خانواده تون با ازدواج با ایشون چیه ؟
خود شما به ازدواج با ایشون فکر کردید ؟
علت اینکه تا امروز به ادامه رابطه با ایشون راضی شدید چی بود ؟
شما جای برادر ایشون بودید چیکار میکردید ؟ به خواهرتون چه پیشنهادی میدادید ؟
آیا تا بحال شده که برای مدتی قطع رابطه کرده باشین ؟ اگر جوابتون مثبته چرا دوباره به رابطه ادامه دادین ؟
شاد کام باشید
-
-
2013_03_25, 01:52
بالا |
پست 8
سلام اقا سجاد
مرسی تصمیم شما چیه ؟راستش فقط دوستی
علت مخالفت خانواده تون با ازدواج با ایشون چیه ؟چه جور بگم ما یه چیزهایی رو خوب وچیزهایی رو بدمیدونیم که خانواده اونا اصلا بهش پایبندنیستن
خود شما به ازدواج با ایشون فکر کردید ؟نه اصلا
علت اینکه تا امروز به ادامه رابطه با ایشون راضی شدید چی بود ؟علتش همدردی و دوستی ساده
شما جای برادر ایشون بودید چیکار میکردید ؟ به خواهرتون چه پیشنهادی میدادید ؟برادر اون خیلی راحت با این موضوع می دونم کنار میاد(بالا گفتم که خانواده اونابااین چیزا راحت کنار میان) و به ادامه دوستی من با خواهرش مشکلی نمی بینه
ولی اگه من بودم بجای برادرش اولا خواهر من همچنین کاری نمیکنه(بخاطر خانواده مون) ثانیا مسلما بهش میگفتم که رابطه رو قطع کنه.
آیا تا بحال شده که برای مدتی قطع رابطه کرده باشین ؟ اگر جوابتون مثبته چرا دوباره به رابطه ادامه دادین ؟اره چندبار قطع رابطه کردیم ولی باز بهم اس داده و دوست شدیم(علتش هم بخاطر زود رنج بودنش بوده)حتی خودش بهم گفت که قصدش از این رابطه از این حالت زود رنجی دربیاد یاکم بشه تا اینقدر زود رنج و وسواس نباشه.
-
-
2013_03_25, 13:34
بالا |
پست 9
سلام
تاپیک شمارو خوندم و البته جواب های دوستان رو
چند نکته برای توجه بیشتر رو براتون متذکر میشم
یکی اینکه پپام دادن اون خانم برای دوستی با شما و اینکه شما گفتین قصد ازدواج ندارین ولی ایشون حاضرن با شما دوست!بشن بدونه اینکه شما قصد ازدواج با ایشان رو داشته باشین
باید بدونین هدف این خانم از رابطه داشتن با شما چیه؟ مواردی که به ذهن بنده میرسه یک اینکه ایشون دنبال ازدواج با شما هستن و از جواب رد دادن جدی نمیگیرن پس! اگه شما رابطتون رو با ایشون ادامه بدین و ایشون به شما وابسته بشن نمیتونین بگین که خودش!خواسته بود شما ایشون رو نگه داشتین با درست جواب ندادن.
حالت دوم یعنی هدف دوم محتمل ایشون ممکنه دوستی باشه -کسی که به دنبال دوستی باشه با شما، ممکنه و من مگم که حتما قبل شما هم با کسی رابطه حداقل اس ام اسی داشته و ممکنه بعد شما هم با کسی دیگه داشته باشه "علت مخالفت خانواده تون با ازدواج با ایشون چیه ؟چه جور بگم ما یه چیزهایی رو خوب وچیزهایی رو بدمیدونیم که خانواده اونا اصلا بهش پایبندنیستن"
سوال و جواب زیر خیلی چیزا رو مشخص میکنه ارزشهای خانواده شما با ارزشهای خانواده ایشون فرق داره احتمالا این یک ازدواج خطرناکه خیلی چیز هارو میشه درست کرد ولی اگه ارزشها نخونه براتون مشکلات زیادی به بار خواهد آورد
ازدواج موضوعی نیست که بتونین به تنهایی برین جلو و همه چیزو درست کنین به حمایت خانواده احتیاج داری وقتی خانوادت مخالف این موضوع باشن تنها میمونی و وقتی تنها بمونی زندگی خستت میکنه
تو که با خانوادت مطرح نکردی از کجا میدونی که مخالفت میکنن؟!!!! با توجه موارد مشابه ای که داشتم اختلاف فرهنگی زیاد وقتی بین دو خانواده باشه پسر یا دختر مطرح نکرده میدونه که مخالفت خانواده حتما!هست و انگار حرف شما هم تواین شرایط قرار گرفتی
-
-
2013_03_25, 15:04
بالا |
پست 10
-