-
2013_03_25, 14:08
بالا |
پست 1
چجوری مشکلم رو به خانواده مطرح کنم؟
سلام به همه ی بچه ها و باقی دوستان
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب
نمیدونم چقدر از مسئله و مشکله بچه های تی اس(اختلال هویت جنسی)اطلاع دارید
برای اون دسته از دوستانی که نمیدونن تی اس چیه به بچه هایی گفته میشه که از نظر جسمی(مرد یا زن بودن)هیچ مشکلی ندارن و سالمه سالم هستن،اما با جنسیتشون مشکل دارن!ینی یه مرد میخواد زن باشه و بالعکس!و بعد از تایید روانشناس که واقعا مبتلا به این بیماری هستن تنها راه درمان تغییر جنسیته!
حالا من هم این مشکل رو دارم و الان 17 ساله هستم و شدیدا هم درگیر این مسئله شدم چند وقتیه
و دوست دارم این وضعیت هرچه زودتر تموم بشه و این مریضیم درمان بشه!
حالا کمکی که میخوام اینه که چجوری این مشکل رو با خانواده در میون بذارم؟!و البته توی خانواده هم با خواهرم راحتترم و سنش هم 29 ساله ولی نمیدونم چجوری بش بگم؟!!
دوست دارم هرچه سریع تر برم پیش یه روانشناس اما البته مشکل دیگه هم اینه که من ایران نیستم!
حالا شما چی پیشنهاد میدید؟!
+تاحالاهم در رابطه با این موضوع پیش روانشناسی نرفتم!
با سپاس
سال نوهم مبارک
-
-
2013_03_25, 14:38
بالا |
پست 2
RE: چجوری مشکلم رو به خانواده مطرح کنم؟
سلام
خوش آمدید و سال نوتون مبارک
تی اس مربوط به عدم تناسب ظاهر فرد با هویت جنسیتی هست. تنها این تمایل که یک پسر بخواد دختر بشه، یا یک دختر بخواد پسر بشه مطرح نیست. بلکه این ناهمخوانی از همان بدو تولد مشهود است.
درباره خودتون و روحیاتتون از دوران کودکی تا به حال مقداری بیشتر توضیح بدهید.
-
-
2013_03_25, 15:26
بالا |
پست 3
بله منظور من هم همين بود،ظاهر فرد هم بخشي ازونه
والا از بچگيم اگه بخوام بگم هميشه وقتي هم كه بازي ميكردم با عروسك هام،وقتي اطرافيانم منو مادر عروسك هام خطاب ميكردن من با ناراحتي برميگشتمو ميگفتم كه من باباي بچه امو مامانش رفته جايي خريد منم اوردمش پارك!يا علاقه ي خاصم به لباساي تيم ملي كشوراي مختلف و فوتبال و يا اسلحه و وسايل پليس بازي و اينچيزا كه واقعا مشهوده توي همه ي عكساي بچگيم
حتي يه عكسي دارم كه مادرم با زور و خلاصه كلي خواهش تنم يه لباس دخترونه كرده تا عكس بگيرم و توي اون عكس من دارم گريه ميكنم!!حتي تو پيش دبستاني هم هميشه نالون بودم كه چرا فرم من با پسرا فرق داره يا چرا سرشونه ي لباسه من پف داره و خيلي چيزاي ديگه.
دوره راهنمايي بيشتر سعي ميكردم خودمو با جمعيت اطرافم مطابقت بدم و اروم باشم و خودم باشم
دوره دبيرستان هم چندين بار مشاورمون به من گفت كه خودمو جمعو جور كنمو ازين رفتاراي پسرونه دوري كنم در صورتي كه من عادي بودم ولي رفتاراي دختراي اطراف باعث ميشد كه بقيه فك كنن مشكل از منه!!
الانهم تنها دوست صميميم اطلاع داره و دختر داييمم تا حدودي
عاشق ورزشو فوتبالو اواز و موسييقي رانندگيو ماشين هستم
ديگه چي بگم؟؟
-
-
2013_03_25, 15:44
بالا |
پست 4
بسیار خوب
تشخیص این مورد نیازمند مراجعه حضوری نزد متخصص مجرّب هست. شما ابتدا این کار رو انجام بدید و پس از کسب اطمینان از این امر، درباره چگونگی صحبت با خانواده در این باره صحبت خواهیم کرد ان شا الله
-
-
2013_03_25, 15:49
بالا |
پست 5
به خاطر اينكه خارج از كشور هستم و دسترسي به متخصص و اينها ندارم شما سايتي رو پيشنهاد و مد نظر نداريد؟؟
كه بشه با روانشناس ها ارتباط برقرار كرد؟؟
-
-
2013_03_25, 16:23
بالا |
پست 6
سلام!
خوش اومدید ....
همین تالار بهترین جا برای حل مشکلتون البته از نظر کمک تو حیطه روانیه .... ولی باید برای حل مشکلتون ( تغییر جنسیت ) حضوری به دکتر متخصص خودش مراجعه کنین ....
حتی اگر در خارج از کشور باشین بهترین فرصت و امکان ( ناشناخته موندن) رو دارین تا به یک دکتر متخصص مراجعه کنین
تالار های دیگه ای هم هستن که تو حیطه مشکلات روانی و.... میتونن کمک بکنن مثل همدردی و قلم صنع و ....
ولی این تالار مزیت هایی نسبت به اون یکی ا داره مثل رایگان بودن مشاوره ها.....
میتونین از بهترین گزینه ( همون خواهرتون ) مساله و مشکلتون رو با خانواده تون در میان بذارین
ولی به نظر من با توجه به گفته های آقای دکتر عزیزی اگر جنسیت شما با ظاهرتون متفاوت بود باید خیلی وقت پیش ( دوران کودکی تون) والدینتون قضیه رو میفهمیدن .....
ولی اگر همچین مشکلی وجود نداره من یک بار شنیده بودم که واکسنی برای فرد میزنن که رفتارهای مردانه رو به مرور از دست میده و روحیات زنانه اش تقویت میشه ......
البته باید توضیح بدم که اطلاع دقیقی از افراد t.s ندارم .....
به هر حال هر کمکی از دست من و دوستان به خصوص آقای عزیزی بیاد در خدمتیم ....
شاد کام باشید
-
-
2013_03_25, 16:26
بالا |
پست 7
در ضمن میتونین با ثبت نام در این سایت که لینکش رو گذاتم مشکلتون رو مطرح بکنین تا به صورت کاملا تخصصی به مشکلتون بپردازن ......
سایت علمی روانشناسی جنسی
-
-
2013_03_25, 17:00
بالا |
پست 8
سلام آقای صالحی،متاسفانه برخلاف خیلی از کسانی که فکر میکنن شرایط من طوریه که من اصلا نمیتونم اینجا به دکتری مراجعه کنم!!
و تنها همون ایرانه که میشه اومد!
بله واقعا خوده روحیه داشتن هم یه جور درمانه اصلا واسه خودش!ممنون
همین..منم میگم چطوری؟چجوری سر صحبت رو برا خواهرم باز کنم؟!کمک میخوام!
به این سادگی ها هم نیست آقای صالحی!که یه آمپول بعدش هم خلاص!!
و البته در ادامه بگم خیلی از بچه های تی اس هستن که مجبورن به خاطر آبرو و خیلی چیزای دیگه و از جمله خانواده حفظ آبرو کنن!مثل حهنم میمونه این وضعیت!اما خب وقتی امکانش نیست که بیرون اونجوری که میخوان ظاهر بشن بیشتر تو خونه خودشون رو تخلیه میکنن!من هم خودم بخاطر یه سری دلایل اکثرا تو خونه جوری که میخوام هستم!
در ادامه ممنون بابت سایتیکه معرفی کردید!
سال نوتون هم مبارک!
-
-
2013_03_25, 23:00
بالا |
پست 9
سلام !
منم عرض کردم که اطلاع چندانی در مورد t.s ندارم ...
در کل درکتون میکنم ! شرایط خیلی سختی دارین .....
باید بتونین تو جامعه نقش بازی کنین ! برخلاف روحیاتتون باید عمل بکنین .....
اراده شما واقعا قابل تحسینه ! همین که تونستین به این راحتی با واقعیت کنار بیاین بزرگترین برگ برنده در دست شماست ....
همین که خودتون رو در دام افکار منفی گرفتار نکردید ...
به نظر من مشکلترین کار شما همین طرح مساله هست! درسته؟
اول باید مساله رو برای طرف مقابلتون قابل هضم بکنین !
تقریبا کمی زمانبر خواهد بود ! مثلا یکی دو روز ! اولین کار اینه که زمینه سازی بکنین .... در مورد بیماری t.s باید بهشون اطلاع کاملی بدید ....از مشکلاتشون بگید .....بعد اینکه شرایط رو برای طرح مساله و مشکل خودتون آماده کردید در مورد خودتون صحبت بکنین ....در مورد تصمیمتون ! آینده تون ... و همچنین از ایشون نظر خواهی بکنین !
برای زمینه سازی میتونین از یک فرد مجازی استفاده کنین مثلا بگین دوستم مچنین مشکلی رو داره ........
یادتون باشه به هر عنوانی مثلا خجالتی بودن و غیره نباید این مورد کتمان کاری بشه !!!!!
اگر سالها پیش مساله رو با خانواده تون طرح می کردید خیلی براتون راحت تر بود ....
همچنین اگر همین امروز اقدام به افشای این راز بکنین باز هم راحت تر و آسانتر نسبت به 2 سال آینده خواهد بود ....
یک سوال هم داشتم ! آیا تشخیص بیماریتون توسط متخصص بوده یا اینکه خودتون با توجه به شرایط جسمی و روحیتون به این نتیجه رسیدید که یک فرد تی اس هستین ؟
شاد کام باشید
-
-
2013_03_26, 15:48
بالا |
پست 10
سپاس از همدردیتون
دقیقا! و این نکته هم خیلی مهمه که خواهرم کنارم نیستن و باید از طریف چت با ایشون این مسئله رو مطرح کنم!
اما مشکل اینجاست که کسی نیست که بهم بگه چجوری شروع کنم صحبتمرو و موضوع رو براش باز کنم!
دقیقا حق باشماس!هرچی زودتر بهتر!
نه متاسفانه پش متخصص تاحالا رجوع نکردم و با توجه به علائم و مطالب و مقاله ها به این مسئله پی بردم!
-