-
2013_03_26, 03:29
بالا |
پست 1
پرخاشگری کودک
با سلام
سریع عصبانی میشود . همه را کتک میزند. تک فرزند است .جو خانه ارومه.شاغل هم نیستم.
بیشتر وقتها هم با مادر بزرگشه.
با سپاس
-
-
2013_03_26, 14:34
بالا |
پست 2
RE: تربیت فرزندان
سلام
خوش آمدید
درباره رفتار فرزندتون بیشتر توضیح بدید.
در روز چند بار خشونت دارد؟
چه عواملی باعث بروز خشم او می شوند؟
پس از ابراز خشم او، چه واکنشی از سوی اطرافیان صورت می پذیرد؟
تک فرزند است یا خواهر و برادر دیگری هم دارد؟
جوّ کلی منزل، آرام هست یا متشنج؟
میزان پرخاشگری شما و همسرتان چقدر است؟
آیا شاغل هستید؟(کودکتان نزد چه کسی بزرگ می شود؟)
-
-
2013_04_01, 15:05
بالا |
پست 3
RE: پرخاشگری کودک
با سلام و تشکر از پاسخ شما
زود عصبانی میشه و لجبازی میکنه من و پدرش هم بعضی اوقات رفتار متقابل داریم
جو خانه ارومه این طوری نیست که همش دعوا کنیم.
هر چیزی ممکنه عصبانیش کنه مثلا یه چیزی میخواد نمیشه
با تشکر
-
-
2013_04_01, 23:53
بالا |
پست 4
سلام
خب یه مقداری هنوز پاسخ کلی هست. باید مقداری دقیقتر بدونیم عوامل زمینه ساز پرخاشگری فرزندتون چی هستند؟
گفتید لجبازی هم میکنه. برخی سنین برای لجبازی طبیعی محسوب میشن. فرزندتون چند سالشه؟
چگونه پرخاشگریش رو ابراز میکنه؟(گریه، داد و فریاد یا ...)
موقعی که پرخاشگری میکنه واکنش شما چیه؟
چرا بیشتر اوقات پیش مادربزرگش هست؟
برخی علل اصلی پرخاشگری کودکان عبارتند از:
افسردگی، ناکامی، مصرف دارو، الگوپذیری از والدین و خانواده، اضطراب و ...
اگر مقداری مفصل تر پرسشها رو پاسخ بدین بهتر میتونیم مساله رو درک کنیم.
-
-
2013_04_03, 00:31
بالا |
پست 5
با سلام
مثلا یه چیزی میخواد بهش نمیدم خوب به صلاحش نیست .
داد میزنه و گریه میکنه و حتی منو میزنه .کلا دست بزن داره.
چون خونه مادر بزرگش نزدیکه ما در خانه دو طبقه زندگی میکنیم. پایین ما هستیم و بالا پدرشوهرم.
من بیشتر مواقع در برابر خشم دخترم سکوت میکنم و گاهی مواقع هم سرش داد میزنم.
باتشکر
-
-
2013_04_04, 16:04
بالا |
پست 6
سلام
ما باید دقت کنیم که کودک داره در دنیای خودش زندگی میکنه. اون متوجه نمیشه که چیزی به صلاحش نیست یعنی چی! اون در دنیای خودشه. مثلا میخواد گل بازی کنه، و والدین به خاطر اینکه لباس بچه کثیف نشه سریع جلوشو می گیرن. میخواد بازی کنه، چون سر و صدا باب طبع بزرگترها نیست، سریع علیه بچه جبهه میگیرن و ...
بله برخی مواقع مساله خطر جانی و سلامتی بچه هست که اون مبحث جداییه. مثلا بچه میخواد چاقو رو برداره و واقعا به صلاحش نیست. در این مواقع راه چاره اینه که چاقو رو کلا از دسترس بچه دور نگه دارید. راه دیگرش اینکه لوازم آشپزخانه و هرچی دوست داره رو اسباب بازیش رو براش تهیه کنید و به دستش بدید. مثلا چاقوی پلاستیکی اسباب بازی که بهش ضربه ای نمیزنه
پس تا اینجا بیان کردیم که باید کودک و دنیای او رو درک کنیم و اینکه تا جای ممکن پیشگیری کنیم.
خب، به نظر میرسه که بهتره بیشتر مراقبت از بچه رو خودتون عهده دار بشید. پدربزرگ و مادربزرگ بسیار بسیار حضور ارزشمندی دارند، اما نباید این باعث بشه که نقش پدر و مادر خیلی کمرنگ بشه. تعادل رو حفظ کنید.
سعی کنید محیطی امن رو براش تدارک ببینید و شرایط رو برای فعالیتهایی که دوست داره مهیا کنید. وقتی کودک به کارهایی که دوست داره مشغول میشه، اصلا گذر زمان رو حس نمی کنید. اینقدر جذب بازی میشه که به هیچ چیز دیگه توجه نمی کنه
هنوز هم تمام سوالاتم رو پاسخ ندادین. و چون کلی بیان می کنین من هم مجبورم کلی پاسخ بدم. اگر دقیقتر و مصداقی تر مثال بزنید و پاسخ تمامی سوالات دو پست بنده رو هم بدید، اونوقت دقیقتر میشه توضیح داد.
ممنون
-
-
2013_04_04, 18:19
بالا |
پست 7
با سلام
من جوابمو گرفتم و از شما تشکر میکنم
-
-
2013_10_19, 12:36