صفحه 1 از 2 12
نمایش نتایج: از 1 تا 10 از 12

موضوع: شک کردن به رابطه قبل از ازدواج

3357
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2727
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

شک کردن به رابطه قبل از ازدواج

با سلام،من 1 سال است که با همسرم(خانم) عقد کرده ام و تا چندروز دیگر مراسم عروسی داریم. نجابت رفتار و برخوردش نشان دهنده این بود که قبلا با پسری دوست نبوده و معرفمان نیز روی همین موضوع تاکید داشتند.اما چند روز پیش بطور اتفاقی گوشی موبایلش را بطور قرضی به من داد و من از روی کنجکاوی sms هایش را خواندم و با تکرار اشتباهم به چند شماره ای که sms عاشقانه برایش فرستاده بودند زنگ زدم و در کمال ناباوری آقایانی جواب دادند.حتی sms های بعد از تاریخ عقدمان را نیز  خواندم که چند مورد sms عاشقاه نیز بود.حالا نمی دانم چه کنم آیا درباره اش با ایشان صحبت کنم و توضیح بخواهم یا بگذارم موضوع مسکوت بماند.راستش اصلا باورم نمی شود.لطفا راهنماییم کنید چه کنم؟

2. بالا | پست 2
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

RE: شک کردن به رابطه قبل از ازدواج

سلام دوست عزيز به همياري خوش آمديد:

شما و ايشون چند سالتونه؟ طريقه آشنايي ؟ ميزان تحصيلات هر دو؟ مطمئن هستيد شماره ها متعلق به آقا هستند ؟ چقدر نسبت به ايشون شناخت داشتيد؟ 

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2727
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

با سلام به شما. من 36 سال دارم و ایشان 32 سال و هر دو تحصیل کرده ایم و همانطور که اشاره کردم شماره ها گرفتم و مطمئن شدم. آشنایی ماهم بصورت سنتی بوده و شخص مطمئنی ایشان را معرفی نموده و تاکید داشتند که مانند بعضی از دخترهای امروزی با کسی دوست نیستند.البته نمی دانم که رد و بدل کردن این sms ها تا چه حد بوده ومیزان ارتباط چگونه؟ اما بعداز تاریخ عقدمان دیگر sms مشکوکی ندیدم چون گوشی موبایلشان را یکسالی است که عوض کرده اند.

4. بالا | پست 4
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    1825
    سپاس
    0
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    ممکنه همسر شما اصلا به اون پیام ها جواب نداده باشه و رابطه ای در کار نباشه شاید اون پیام ها از طرف کسی بوده که به همسر شما علاقه مند بوده خب هر دختری قبل از ازدواجش موارد این چنینی داره مثل هر پسری که قبل ازدواج چند جا خواستگاری میره .
    اگر همسرتون مشکلی داشت که گوشیش رو به شما نمیداد ؟؟
    سعی کنید بد دل نباشید

5. بالا | پست 5
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام دوست عزيز:

شما و حتی خانم و یا حتی تمام دختران و پسران حق دارید و دارند که با چشم باز فرد مورد نظرشان را برای ازدواج انتخاب کنند قرار نبوده که شما از رفتارهای دوران تجرد نامزدتان مطلع شوید اما این اتفاق افتاده برای رهایی از این فکر کاملاً خطرناک و سمی باید تکلیف این فکر را از همین الان مشخص کنید یا زنگی زنگ یا رومی روم

در آرامش و امنیت کامل با خانمتان صحبت کنید و توضیح ایشون رو بابت این پیام ها بخواهیدممکنه که ایشان بابت ورود شما به حریم خصوصیشون ناراحت بشن اما بهتره که برای این کارتان دلیل موجهی بیارید و حتی اگر خدای نکرده کار به بحث و جدل کشید نترسید و تکلیف خودتان را با همان فکر سمی و مخرب روشن کنید یا خانمتان قانعتان می کنند که ماجرای این پیام ها چی بوده و شما خلاص می شوید یا نمی توانند قانعتان کنند .

اگر قانع شدید که هیچ اگر قانع نشدید و گفتند که برای دوران تجرد بوده و الان دیگه چیزی نیست و غیره باز بستگی به شما داره که بتونید خطا رو فراموش کنید یا میخواهید یک عمر در التهاب زندگی کنید

ختم کلام اینکه به هیچ وجه و اصلاً و ابداً نگذارید با افکار مجهول و حل نشده به زیر یک سقف بروید که هرگز نتیجه ی خوبی ندارد

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5298
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام من با یک پسر یکسال است دوستم و قرار است ازدواج کنیم ولی من به او مشکوکم چون تلفن او زیاد زنگ میخورد ولی پیش من برنمیدارد چیکار کنم

7. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1030
    سپاس
    0
    6
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

خوب اگه همسرتون با کسی بود ک گوشیشو نمیداده به شما....
    تازه به نظر من گذشته افراد زیاد مهم نیست...بعد از عقدتون مهمه ک ایشون از نظر شما مرتکب اشتباهی نشدند
    به نظر من این فکرای الکی و پوچ رو بزارید کنار

8. بالا | پست 8
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام به همه عزيزان:

مانيا جان شما براي مطرح كردن مشكلتون لطفا در لينك زير موضوع جديد رو بزنيد و مشكلتون رو مطرح كنيد تا مشاوران و

دوستان كمكتون كنند 

http://hamyaryiran.ir/Forum-%D8%B1%D...88%D8%A7%D8%AC

9. بالا | پست 9
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    7134
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز هر کدوم از ما تو یه مقطع از زمان دچار اشتباهاتی میشیم که حالا خواسته یا ناخواسته ن ولی بعدها از کرده خودمون پشیمون میشیم . قرارنیست یک آدم به خاطر اشتباهی که کرده یک عمر محکوم به بدی باشه ویا چون در گذشته کار بدی کرده الانم به همون چشم نگاش کنیم. اگه خوب فکر کنید هرکدوم از ما و حتی خود شما در یک زمان و دورانی دجار اخطاهایی شدیم که حتی فکرکردن الانم بهشون ناخوشاینده اگر قراربود که همیشه همون طور باقی بمونیم که باید زندگی مونو تو همون مقطع زمانی متوقف می کردیم. به الان و احساسی که ایشون و یا شما به ایشون دارید وآینده ی شیرینی که پیش رو دارید فکر کنید نه به گذشته چون مطمنا چیزایی پیدا میشن که آدمو آزار بدن.
    خوشبخت باشید

10. بالا | پست 10
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    6572
    سپاس
    0
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    دوستان خیلی خوب صحبت کردند
    من میگم شما حتما به حرفهای مشاور رحیمی گوش کنید
    و صحبت های soma ی عزیز رو هم در نظر بگیرین

شاد باشید

صفحه 1 از 2 12

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد