سلام من خانواده ام به همراه یک خواهر 20یک برادر 12ساله ام آلمان زندگی می کنند و من و همسرم که فرزند اولم ایرانیم .پدرم با برادر کوچکم مشکلاتی رو داره که زمانی با من هم داشت.مادرم 2 ساله که با بچه ها رفته و بعدش که 2 سال گذشت بابام یک ماه و نیمه که رفته هنوز کارای اقامتش درست نشده مادرم عقیدش اینه که تا بدتر نکرده دوباره برگرده ایران طوری شده که به برادرم میگه یا جای توه توی این خونه یا جای من!به خاطر بازی زیاد با کامپیوتر و همچنین سربه سر گذاشتن با خواهرم اول از همه همه این مشکلات رو با من هم داشت اما جور دیگه ای طوری که من با التماس و خواهش ادامه تحصیل دادم می گفت لازم نیست دختر درس بخونه کار کن خرج جاهازتو در بیار در صورتی که وضع مالیش بد نبودو این یک نمونه بود از مشکلاتش با من از هزار مشکل.الان هم برادرم...برادر 12 سالم هم برای اینکه مادر و پدرم به مشکل نخورند میگه من میرم بیرون که بابا راحت باشه!فقط بمونه آلمان چون 2 سال بدون پدر بودند.الان فعلا خودشو کنترل کرده پشت نقاب تا کارای اقامتشو درست کنه مادرم.اما ما میترسیم که مشکلات رو دوباره شروع نکنه مثل من که اصلا دوست نداشتم بیام خونه وقتی مجرد بودم که این برای پسر خیلی بدتره!حالا نمیدونیم چیکار کنیم به نظر شما بهتره برگرده ایران یا بمونه ولی فعلا مادرم کارای اقامتشو به تعویق بندازه؟در ضمن برادر من یه کم پر جنب و جوشه و پدرم هم اصلا اهل صحبت و حل مشکل مسالمت آمیز نیست سریع دعوا و دادوبیداد راه میندازه و بچه هارو میزنه حالا ما از آینده و بزرگتر شدن برادرم میترسیم چه کنیم؟؟؟؟