نمایش نتایج: از 1 تا 6 از 6

موضوع: تغییر کرده

2100
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5116
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

Question تغییر کرده

سلام.خواهش میکنم کمکم کنید. ۷ ماه پیش با پسری آشنا شدم که اصلا علاقه ای بهش نداشتم اما خیلی دنبالم بود تا این که  کم کم بهش علاقه مند شدم اوایل خیلی خوب بودیم تا اینکه ۲ ماهی میشه تغییر کرده.قبلا روزی ۱۰ بار بهم زنگ میزد.اما الان اینطور نیست.ازش پرسیدم که از دست من خسته شدی میگه نه تو که از دل من خبر نداری.یکبارم همه چیو تموم کردم اما برگشت و قانعم کرد.اخلاقای خاصی داره.مثلاهمیشه بهم میگه اگه من خواستم ازت جدا بشم تو نباید بزاری باید اصرار به برگشتن کنی.اصلا نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم.دوس داره من همش دنبالش کنم ازش خواهش کنم بریم بیرون.همش بهش اصرار کنم.من بهش زنگ بزنم هرجا میرم بهش بگم اما خودش ایجوری نیست یهنی بود اما تغییر کرده.ازش گله گی کردم بهم گفت بازم بهونه گرفتی. نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم؟خواهش میکنم کمکم کنید

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5108
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: تغییر کرده

سلام
    دوس پسرتون چند سالشه؟ و همینطور شما؟
    آیا تجربه اول دوستیتونه؟ دوس پسرتون چطور؟فکر میکنین قبل شما با کسی دیگه ای رابطه داشته؟
    به نظرم اول اینکه سعی کنین گله هاتونو مستقیم بهش نگین چون ممکنه لج کنه و یا حتی به مرور از چشمش بیافتین. غیر مستقیم نشون بدین که از این موضوع دلخورین.
    دوم اینکه شمام سعی کنین تو رابطه تعادل نشون بدین. از نظر تعداد تماس و ...
    سوم اینکه حرفاتونو  به آرومی و با منطق و به دور از عصبانیت بگین.ضمنا قهر هم نکنین به هیچ وجه.

3. بالا | پست 3
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام دوست عزيز به همياري خوش آمديد:

ميزان تحصيلات هر دو؟ چطوري باهم آشنا شديد؟ قصدتون از اين رابطه چيه؟ خانواده ها در جريان هستند؟ 2ماه قبل اتفاقي افتاد كه ايشون علاقه شون تغيير كرد؟ چقدر نسبت به هم شناخت داريد؟ رابطه تون در چه حديه؟ 

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5116
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز.ممنون از اینکه جوابمو دادی.
    ۲ سال از من کوچیکتره.من ۲۴ سالمه.تجربه اولم نیست.کلا آدمی هستم که زیاد با کسی ارتباط برقرار نمیکنم.خیلی بهم اصرار کرد.اونم قبل از من با کسی رابطه داشته اما میگه که هیچ علاقه ای بهش نداشته و اون خیلی بهش اصرار کرده.خیلی هم آدم لجبازیه با اعتماد به نفس زیاد.اوایل طوری بود که من حس میکردم ازش خیلی پایین ترم در صورتی که اطرافیان حتی فامیل نزدیکش نظر عکس داشتن.
    فامیل دور هستیم.قصدمونم ازدواجه.در ضمن هم دانشگاهیم هستیم.خونواده ها چیزی نمیدونن در حد دوست اجتمایی.رابطمون در این حد که همه چیو به هم میگیم.هرکجا میریم.البته اون جدیدا زیاد نمیگه اما از من توقع داره.  
    همشم به من میگه که مثلا فلان دختر بهش پیشنهاد داده.مواقعی که بهش کم توجهی میکنم مدام میگه مریضم. بیمارستا زیر سرمم.صلا نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم...

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5116
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

من درسم ترم پیش تموم شد.مدرکم لیسانس.اما اون هنوز درحال تحصیله.

6. بالا | پست 6
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام دوست عزيز:

از انجا که ايشان از شما  کوچکترند و از لحاظ سنی در دوره بزرگتری از ایشان قرار دارید باید توجه داشته باشید که آیا خانواده ایشان با این وصلت موافق است چون نقش خانواده ها در این مورد بسیار مهم است خانواده دو طرف در این جریان نقش زیادی برعهده دارند بخصوص خانواده پسر،،اگر خانواده ها از ابتدا به جد با این ازدواج مخالفت کردند و شما را به عنوان عروس خود نپذیرفتند یا برخورد خوبی با شما نداشتند توصیه می کنم در این صورت با احتیاط بیشتری عمل نماید و قدری تامل کنید و ببینید آیا بعد از ازدواج طاقت حرف و حدیث های اطرافیان و انتقادهای انان را دارید؟!! این در صورتی است که اگر شما زوج موفقی باشید دیگران خواهند گفت واقعا خوشبخت هستند ولی اگر زوج موفقی نباشید اولین برچسبی که به شما خواهند زد می گویند این مشکلشان بدلیل "اختلاف سنی" است حال آنکه شاید اصلا ربطی به اختلاف سنی نداشته باشد و خود پسر در این ازدواج نقش اساسی برعهده دارد آیا این آقا به آن حد به بلوغ فکری و ثبات تصمیم گیری رسیده که بعد ازدواج با حرف و سخن دیگران مبنی بر بزرگ بودن شما "نظرش" عوض نشود؟!...یا نه>؟

اینکه آیا شما می توانید نیاز جنسی ایشان را براحتی برآورده سازید؟ که باید با افزایش سن بر تنوع جنسی خود بیفزائید تا   ایشان نپندارند عدم ارضا شدنش بدلیل بی تفاوتی شما یا اختلاف سنی است

باید دقت کنید که ایشان کوچکتر بودن خود از شما را،، امتیاز مثبت نداند و در نتیجه از شما انتظار و توقع بی جا نداشته باشند

مسئله ديگه اي  كه وجود دارد  اين هست كه در دوران دوستی هیچ تضمین و تعهدی نیست چه بسا فردا ایشان یا حتی خود شما با یافتن مورد مناسب و تکیه بر منطق یکدیگر را رها کردید بخصوص اينكه خانواده ها در جريان اين رابطه نيستند بنابراين در اين رابطه ايجاد شده شما بايد ارتباطتون از حد شناخت اوليه جلوتر نرود و رابطه صميمي و احساسي ايجاد نشود  چون ايجاد رابطه احساسي باعث ميشود شناخت درستي از هم بدست نياوريد و عيوب يگديگر رو نبينيد و اگر خداي نكرده به ازدواج ختم نشود وابستگي ايجاد شده باعث عدم جدايي و مشكلات روحي و عاطفي خواهد شد

دوست داشتنی اشکال نداره که زود به ازدواج برسه اما اگه قرار باشه تا سالها فقط دوست باشید به امید اینکه بعدا ازدواج کنید رابطه شما درست نیست چون اولا:ممکنه رابطه تون بعد یه مدت گناه الود بشه و در این سالها کلی گناه در نامه عملتون نوشته بشه و ثانیا:هیچ تضمینی نیست که نظر طرف شما در طول این همه سال عوض نشه و ثالثا: امکان داره در صورتی که بعد این همه سال که خواستگاری اومد بخاطر مخالفت خانواده ها نتونید ازدواج کنید و رابعا : امکان داره با مشورت خانواده ها به این نتیجه برسید که مناسب هم نیستید، و اگه به هر دلیل نتونید به هم برسید باید هرچی عشق دارید از دل بیرون کنید و این به شدت شما رو رنج خواهد داد و کلی باید زجر بکشید تا طرف رو فراموش کنید

بنابر این در صورتی که امکان صحبت خانواده ها و مسلم کردن اصل ازدواج شما برای اینده وجود نداره عاقلانه ترین راه اینه که قطع رابطه کنید و اگه سالهای بعد ایشون نظرش عوض نشده بود به خواستگاری شما بیاد 

موفق باشيد