-
2013_04_04, 23:57
بالا |
پست 1
شکست عاطفی
من می خوام که این نوشته من محرمانه بمونه. حدود دو ماه پیش از طریق چت با یه آقائی آشنا شدم و احساس کردم که بهترین گزینه زندگی منه خیلی بهش وابسته شدم اما ایشون دو سالی از من کوچکتر بود و از اول هم گفت که من توی این مسأله شک دارم. بعد از حدود دو ماه ما همدیگه رو دیدیم و بعد از دیدن ایشون گفت که به دلیل اختلاف سنتی نمی تونه با من ازدواج کنه. من ازتون نصیحت نمی خوام. احتمالا خواهید گفت که از اول اشتباه کردی! شیوه آشنائیت اشتباه بوده! دل بستنت اشتباه بوده! الان هم ناراحتیت اشتباهه! همه اینا رو خودم می دونم اما نمی تونم از فکرش بیرون بیام حس خیلی بدی دارم. نمی تونم خودم رو متقاعد کنم که بعد از این همه سال که دنبال یه کیس خوب می گشتم و پیداش کردم به این راحتی از دست دادم! هر چند می دونم که نمی تونستم هیچ کاری بکنم. حالا هم بیشتر ازنصیحت احتیاج به راه حل دارم. متشکرم
-
-
2013_04_05, 12:46
بالا |
پست 2
RE: شکست عاطفی
سلام دوست عزيز به همياري خوش آمديد:
در مورد محرمانه بودن منظورتون چيه؟ چون در حال حاضر اعضا و مهمانان تالار ميتونن نوشته شما رو بخونن
شما و ايشون چند سالتونه؟ ميزان تحصيلات؟ خانواده ها در جريان بودند؟ علت منصرف شدن ايشون فقط اختلاف سني بود؟ در حال حاضر هيچ ارتباطي باهم ندارين؟
-
-
2013_04_06, 08:36
بالا |
پست 3
سلام منم یه نظر کوچولو بدم؟...
بعد از سالها کیس خوب پیدا کردید درحدود 2ماه وابسته ش شدید؟؟(معیار انتخاب این جواهر بعد از2ساله چی بوده)... راستش شما به خودتون وعقلتون شک ندارید ..حرفهای کسی هم به همین راحتی ها گوش نمیکنید...از سرزنش شدن نترسید ....دیگران هم اگه پندی کردن ونظری دادن گوش کنید بد نیست ..؟شرط عقل مشورت رفیق خوب...البته که شما خیلی عاقلتر از ما هستید جدی میگم..
خیلی ریزبینی نکنید بعضی از آآدم ها برای پیدا کردنشون زیاد وقت نمیخواد...اطرافتونم نگاه کنید...
خانم عزیز راهایی که توذهن خودتونم هست به ما بگید .. بد نیست؟
-
-
2013_04_06, 15:37
بالا |
پست 4
سلام !
دوست عزیز میتونین مشکلتون رو به صورت پیام خصوصی برای آقای دکتر عزیزی و سایر مشاورین محترم تالار بنویسین !
در این صورت مساله ای که ذهنتون رو درگیر کرده به صورت کاملا محرمانه توسط دوستان رسیدگی میشه ....
با تشکر
-
-
2013_04_28, 12:14
بالا |
پست 5
سلام دوست عزیز بهت تبریک میگم
نگو بعد از سالها کیس خوبی پیدا کردم بگو تا الان کسی نتونسته تو رو کشف کنه و خوبی هات رو درک کنه شما به خودت احترام بزار
شما یک بار ازدواج میکنی و یک زندگی سرشار از خوشبختی و خنده میسازی پر از شادی
من که یه با ازدواج کردم و دیوانه شدم چی؟ ازدواج برای من وحشته برای شما شروع با اینکه میتونم ازدواج کنم ولی برای دوم میترسم زن اولم همه زندگیم رو بالا کشیده و الان نابود شدم حتی خونه ندارم 2 تا بچه رو رها کرده رفته پی عشقش و مهریه اش رو گذاشته اجرا بازم میخوای زود ازدواج کنی؟
عاقلانه ازدواج کن و عاشقانه زندگی
بازم بهت تبریک میگم و میدونم
یه روزی یه کسی یه جایی
بزار اون شخص تو رو برای ارزش هات بخواد شاید کمی طول بکشه ولی انتخاب درست خوبه نه ازدواج
موفق و شاد باشید
-
-
2013_04_28, 15:10
بالا |
پست 6
سلام دوست عزیز
از کجا میدونید که بهتر از ایشون پیدا نمیشه ؟فکر میکنید خدای نکرده نعوذ بالله خدا بخیل هست که بهتر از این برای شما گیر نمیاد ؟در ضمن شما گفتید ناراحتم از اینکه عمرم را به پای ایشون تلف کردم ایا اینکه الان هم افسوس گذشته را بخاطرایشون بخورید از دست دادن زمان حال اتون نیست ؟و اینکه ایشون اگر شما را واقعا دوست داشتند نمیگذاشتند که اینقدر متحمل رنج بشید چون عاشق رنج کشیدن معشوق اش را دوست نداره ولی ایشون با احساس شما بازی کردند و بعد از چند ماه گفتند ما به درد هم نمیخوریم ایا کسی که مسبب رنج شما شده ادم خیلی خوبیه ؟شما ناراحتید بخاطراینکه این را قبول ندارید که کسی بهتر از این میتونه برای شما پیدا بشه و خودتون را لایق زندگی بهتر از این نمیدونید پس سعی کنید اعتماد به نفس اتون را حفظ کنید و با امید به آینده و تصویر سازی های ذهنی مثبت ،همسر دلخواه اتون را از خدا بخواهید و ازش بخواید که شما را ببخشه و همسر مناسب شما را در سر راه اتون قرار بده و سعی کنید که وقت اتون را باسرگرمی های مفید و پیاده روی و نیایش با خدا پر کنید مطمئن باشید که خودش در رحمت را به روی شما میگشاید
-