سلام
برای گرفتن همبستگی از شغل پدر ( که به ازاد و دولتی تعریف شده) با مثلا خودکارامدی چطور باید بفهمیم که با کدوم همبستگیش + و کدومش - است.
از شیوه ای توضیح داده شده( پارامتریک و نا پارامتریک) نمیشه
سلام
برای گرفتن همبستگی از شغل پدر ( که به ازاد و دولتی تعریف شده) با مثلا خودکارامدی چطور باید بفهمیم که با کدوم همبستگیش + و کدومش - است.
از شیوه ای توضیح داده شده( پارامتریک و نا پارامتریک) نمیشه
با سلام
ببین دوست من قبل از انجام تحلیل باید بدونی اصلن چیو می خوای بفهمی
شما می خوای بدونی که آیا شغل دولتی و آزاد با خود کار امدی همبستگی داره؟؟؟!!!
خب این یعی چی؟
یعنی می خوای بدونی که آیا مثلا توی مشاغل آزاد خودکارآمدی بیشتره یا توی مشاغل دولتی!!1
خب!
پس اینجا شما لازم نیست همبستگی بگیری!
باید از آزمون تی استفاده کنی
اینجا همبتسگی فقط بهت می گه رابطه هست یا نیس دیگه نمی گه کدوم و چی...
پس برای هدف شما آزمون تی گروههای مستقل بهترین روش تحلیل هست
موفق
خیلی خیلی ممنون![]()
با سلام اگه می شه لطف کنید بقیه فایلهای تصویری رو هم رو سایت بگذارید منظورم از درس 10 به بعد است .خیلی خوب توضیح دادین.
مرسی .
با سلام و تشکر
تحلیل پرسشنامه با استفاده از تی تک نمونه ای رو میشه توضیح بدین؟ اینکه از کلیه پاسخها باید میانگین بگیریم یا روش خاصی داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنین![]()
❤ |
نوشته اصلی توسط 'sina62' pid='8131' dateline='1369493523'
سلام
در لینک زیر پیگیری کنید:
http://hamyaryiran.ir/Thread-%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%87%D9%85-spss-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D9%87%D8%A7
سلام
یه سوال فوری دارم
چطور میتونم وزن،امتیاز وزن موجود و امتیاز وزن دار رو بدست بیارم
و نحوه محاسبه ضریب نهایی و شاخص رو هم اگه میشه بگید
ممنون
سلام
ببینید قبلا گفتم
همبستگی فقط به شما می گه که آیا این دو تا متغیر باهم ربطی دارن یانه
یعنی آیا رابطه ای بین شغل و خودکارامدی هست... خوب اگر معنادار شد...یعنی هست... حالا یه حالت اینه که ببنی به کدوم نوع شغل عدد بالاتر رو دادی- مثلا آزاد 2 دولتی 1- میشه اینطوری گفت که اگر رابطه مثبت در بیاد افرادی که شغل آزاد دارن (چون عدد 2 رو داره و بیشتر از یک هست) پس خودکارامدی بالاتری هم دارن و به عکس.
اما دقیق تر اینه که بیای از آزمون تی گروه های مستقل استفاده کنی و تفاوت میانگین رو در دو گروه آزاد و دولتی بررسی کنی و ببینی آیا تفاوتشون معنادار هست یا خیر.
موفق موید
siop64@yahoo.com
سلام به همگی...
من فکر می کنم، که دوستان در پاسخ به آن دوست عزیز، به اندازه کافی دقیق نشده اند...
بد نیست نگاهی به ضریب همبستگی دورشته ای نقطه ای بیاندازید...
نحوه محاسبه آن را در spss پیدا نمی کنید...
ناامید نشوید....فقط از سایت های انلاین محاسبه گر یا نرم افزارهای دیگر مانند لیزرل وR...استفاده کنید...واگر نتونستید به صورت دستی قابل محاسبه است...به سادگی... فقط فرمول آن را بیابید...کتاب دکتر سیف...و در برخی از سایت ها به آن اشاره شده است
ارادتمند شما