صفحه 1 از 18 12311 ...
نمایش نتایج: از 1 تا 10 از 174

موضوع: نظرتون در مورد چادر چیه؟

108830
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    3473
    سپاس
    424
    296
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

Lightbulb نظرتون در مورد چادر چیه؟

سلام به همههههههههه
     موضوع چادر پوشیدن رو در این سایت ادامه خواهم داد تا بتونم یک تصمیم درست بگیرم.
    خوب یه مختصر اینجا توضیح میدم
    من چادر پوشیدن رو دوست دارم. از اطرافیانم نظر خواستم همه تشویقم کردن اما انتخاب رو به عهده ی خودم گذاشتن. من در حال حاضر حجابم خوبه اما فکر میکنم با چادر خیلی بهتر خواهم بود و یه موضوعی که باعث علاقه ام به پوشیدن چادر بوده و هست اینه که با چادر احساس امنیت میکنم و خیلی راحت ترم. اما خوب از اونجایی که چادر پوشیدن سخته و خیلی از کارها انجام دادانش با چادر مشکله تا الان چادر نپوشیدم. اما یه چند روزی فکرمو مشغول کرده. میخواستم نظر دوستان رو در مورد چادر پوشیدن بدونم؟
     اولا ممنونم از همه ی دوستانی که در سایت قبلی نظرات خوبشون رو گفتند.
    دوما منتظر نظرات بقیه دوستان ( خانم ها و آقایون )هستم.
    من میخوام قبل از  سال نو تصمیم بگیرم.

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    3172
    سپاس
    12
    4
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: نظرتون در مورد چادر چیه؟

سلام خواهر عزيز
    به قول بعضي از بچه ها شما ميتونين چادر نپوشين ولي بهترين حجاب روداشته باشين!كما اينكه دختر هاي كمي هم نيستند كه چادر ندارن ولي شخصيتشون خيلي بالاست و همچنين دخترهايي هستن كه به قول فرگل خانم چادرين ولي بيشتر ظاهرشون ميگه چادري هستن...من خواهرم معلمه تويه مدرسه...زماني كه ميره مدرسه و يا مراسم عزا چادر ميپوشه ولي از بعد از اينكه ازدواج كرده مانتويي شده ولي حجابشو رعايت ميكنه...من تاحالا بهش هيچي نگفتم ولي ته دلم وقتي چادر ميپوشه خيلي خوشحال ميشم چون مطمئننا زماني كه چادر ميپوشه هم خودش ايمن تره و هم در تيررس چشم ادمهاي بول هوس و ادمهاي ساده در امان خواهد بود ...درسته اقايون بايد چشماشون رو درويش كنن...ولي خواهر عزيزم من تويه اين چهارسال دانشگاه با وجود اينكه خيلي مراقب بودم طوري كه بچه ها بهم ميگفتن يه ذره هم چشماتو از زمين برداري اتفاقي نميفته ها!!!ولي با اين وجود دخترا با پوششون خيلي اذيتم كردن...اخه پسرا چقدر مراقب باشن...بعضي از بچه ها ميگفتن خب نگاه كن واست عادي ميشه(خب اين با دين ما مغايرت داره)...خواهرم شما موظفي كاري كنين كه چشم ناپاكان رو جلب نكني...حالا چه با مانتو و چه با چادر...ولي اگه ميخوايين بالايي رو خوشحال كنين كه مطمئننا چادر رو بيشتر ميپسنده!

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    3172
    سپاس
    12
    4
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

در جواب فرگل خانم
    ببينيد تا بوده معمولا بلاي 90 درصد اينجور بوده خانم دلبر بوده و اقا دنبال دلبر...تا بوده خانم به خودش ميرسيده تا نظر اقا رو جلب كنه و اقا هم دنبال چنين خانمي بوده و اين قانون طبيعت...هيچ وقت نديديم اقا به خودش برسه تا نظر خانم رو به خودش جلب كنه و بگن خانم چشم ناپاك نباش!!!(معمولا اينجور بوده) قران تاكيد اصليش روي مردها بوده كه مواظب چشماشون باشن كما اينكه به زنان هم گفته ولي تاكيد روي مردها داره!و به خانم هم گفته پوششت رو به خودت نزديك كن كه براي خودت بهتر است!پس مرد هم ميتونه استين كوتاه نباشه كه بهتره ولي اگه هم باشه باعث گناه زن نميشه...ولي خدا به زن زيباييهايي داده كه به مرد نداده واينم لطف خدا بوده كه نصيب زن شده پس زنم موظفه در برابر اين وديعه الهي.و اينم توجه داشته باشين كه اينقدر كه به پوشش زن اشاره شده به پوشش مرد تاكيد نشده ولي مردهم خب بايد پوشش در خور شان خودش داشته باشه.

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    3172
    سپاس
    12
    4
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

...چرا آدم مانتوهای پوشیده ی رنگی یا روسری های بلند و خوشرنگ نپوشه؟ چرا سعی نکنه با داشتن حجاب زیبا هم به نظر برسه؟ چادر فقط یه پارچه ی سیاهه که آدم انگار می خواد خودشو توش قایم کنه. به دوستان برنخوره من نظرمو گفتم.

در جواب متن بالا كه دوست عزيزمون angelina تويه تلار قبلي فرموده بودن بايد بگم:

خانم !من منكر اين نيستم يه نفر ميتونه زيبا باشه مانتو بپوشه و حجابشم خوب باشه و نيازي هم به چادر نداشته باشه دينمون هم اجبار نكرده ولي مخالف حرفتون هستم كه چنين فردي با همين خصوصيات دروني بالاتر از فرديه كه چادر ميپوشه...اگه دوفرد از نظر ايمان يكي باشن مطمئنا بازم اوني كه چادر ميپوشه ترجيح داره و قلب فاطمه زهرا خشنودتر ميشه!ما مسلمونيم و دوست داريم الگومون بهترين باشه كه مشخصا فاطمه زهرا خيلي گزينه مناسبي هستن.

بعدشم كسي نگفته رنگارنگ نپوشين كسي نگفته زيبا نباشين كسي نگفته شال رنگارنگ نندازين رو دوشتون!!!
    خوبه ولي اگه نخواد طرف واسه غير شوهرش ارايش كنه نخواد واسه جلب نظر نامحرم اينكار رو كنه!!!
    دين ما گفته ارايش كن به خودت برس نگفته اينكارا رو نكن ولي بايد اينكارو واسه شوهرت كني كه متاسفانه ما جديدا داريم همينجور پسرفت ميكنيم!!!

اين پارچه ي سياهي كه ادم خودشو توش قايم ميكنه واسه اينه كه بگه برادر من به من نگاه نكن برو دنبال يكي ديگه !يعني دورادور بهش مجوز نگاه كردن نميدي خواهرم!!!بهش ميگن حجاب برتر.

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2911
    سپاس
    0
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    اقا محمدرضا درمورد پوشش اقایون تاکید نشده ولی دو چیز وجود داره اولا همونطور که الگوی پوشش خانمها حضرت فاطمه هست الگوی اقایونم باید پوشش پیامبر باشه دوما استین کوتاه کسی رو به گناه نمیندازه بحث این که شما اگه وسط مرداد مثل یه خانم صد دور پارچه پیچیدی دورت و مجبور شدی فعالیت اجتماعیتم داشته باشی اون وقت میتونین نظر بدین چادر چیز خوبیه همه رو هم تشویق کنی. بعدشم عزت نفسم چیز خوبیه برای کسی که ادعای با خدایی میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بله اون برادر هم میگه هرچی عشقیه زیر چادر مشکیه این یکی از متلکهای خوب اون برادراست اقا محمدرضا

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    3172
    سپاس
    12
    4
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام فرگل خانم.
    خب جديدا مد شده به همه متلك ميگن جديدا اگه نماز بخوني مسخره ميشي اگه شراب نخوري سوسولي اگه كاري بكني موافق دين باشي بهت ميگن اين باز مومن بازي دراورد!!!
    من حرف شما رو قبول دارم وبه عينا ديدم ادمهاي چادري كه...
    ولي اصلا قبول ندارم حالا كه اينجوري شد پسرا بگن هرچي عشقيه زير چادر مشكيه!! و ما ديگه چون بعضي ها ظاهرشون چادريه ما ديگه نپوشيم!
    ببخشين خيلي غلط كرده چنين كسي گفته!به خدا همونم دوست داره همين متلكا بگه كه يكي كه چادرش كامله و يا پوشش كامله بندوبساطشو بذاره كنار و مطابق هوس پسره كار كنه.
    من دوستم تعريف ميكرد ميگفت يكي مانتويي بود (ببخشين ميگم)ولي از بس "م ا ن ك ن" بود اصلا حواس دوستش تويه كلاس پرت شده بود و انچنان محو دختره شده بود كه ...!خب اين بايت مانتو تنگي و شلوار نامناسبي هست كه دختر پوشيده.من نميگم حالا كسي كه مانتو تنگ پوشيد هدفش جلب نظر ديگرونه...ولي خواه ناخواه موافق دين و قرانش عمل نكرده حالا چه باغرض چه بي غرض.
    البته حالا كسي ميخواد مطابق دين عمل نكنه كه بحثش جداست!
    من نميگم بايد چادر پوشيد شايد با مانتو ميشه نواقص نداشتن چادر رو تا حدود زيادي برطرف كرد ولي نه مانتوهايي كه داره فوج فوج از اون طرف اب مياد نه با اون شلوار لي تنگي كه خانم ميپوشه!!!اينجوري ميخواد با مانتو كاري كنه كه نه پسره به گناه بيفته و نه خودش كسي رو به گناه انداخته باشه!!!

خواهرم قبول دارم شرايط شما سختره من جنوبي ام منم ديدم زنها واقعا به زحمت ميفتن ولي چه ميشه كرد اون بالايي حواسش به همه چيز هست و حساب همه چيو كرده...
    ما فعلا بايد اون چيزي كه اصل دينه رو رعايت كنيم كه اصل هم مشخصه!

7. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2911
    سپاس
    0
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

حرفهای شما کاملا متینه ولی این مانتوها از اون ور اب نمیان تولید داخل هستش بعدشم این نوع پوشش برای همه ی مردم  عادی شده اون اقا بی جنبه تشریف دارن!!!!!!!!!!!!

8. بالا | پست 8
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    897
    صلوات
    80
    دلنوشته
    1
    هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید
    سپاس
    1,533
    1,017
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    ببینید خانم استار12
    همیشه سعی کنید توی زندگیتون مسائل مهم رو که ریشه در اعتقادات ما داره از اهلش بپرسید.شما مسلمآ اگر نظر مرجع تقلیدتون رو جویا بشید بهتره.بهترین پاسخ رو هم بهتون میده.اگرم اشتباه گفت خودش توی اون دنیا مسئوله نه شما.یکی مثل من با چادر موافقه میگه خوبه،یکی هم مخالفه و میگه بده.شما اگه میخاید عاقبت بخیر بشید سعی کنید همیشه هر مسئله ای رو از اونی که بیشتر تبحر داره توی اون زمینه جویا بشید.توی اعتقادات از مرجع تقلیدتون،توی پزشکی از پزشکاه متخصص،توی خانه داری از مادرتون و خانمهای باتجربه و...
    موفق باشید و عاقبت بخیر بشید انشاالله

9. بالا | پست 9
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1308
    صلوات
    3
    دلنوشته
    1
    برای شادی اقا امام زمان
    سپاس
    6
    16
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

(امروز ۱۲:۱۹ صبح)'fargol' نوشته شده توسط:  
    ماموران عقده ای گشت ارشاد

سلام
    فرگل خانم لطفا به نظام و مسیولین توهین نکنید در صورت تکرار اخطار دریافت میکنید

10. بالا | پست 10
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2911
    سپاس
    0
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

من به مسئولین و نظام توهین نکردم شما به یه سری ادم بی سواد میگین مسئول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    واقعا متاسفم که بجای نظر دادن و بحث کردم تهدید میکنین این یعنی جوابی ندارین که بجاش تهدید میکنین من دیگه نظر نمیدم چون خیلی ترسیدم:S

صفحه 1 از 18 12311 ...

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد