نمایش نتایج: از 1 تا 4 از 4

موضوع: نمیدونم

1627
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5184
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

Question نمیدونم

سلام
    من یه دختر19ساله هستم و سال اول دانشگاهم 2 ماه دیگه تموم میشه از شهری که توش  درس میخونم خوشم نمیاد از رشتم هم همین طور ولی چون شرایط خوبی واسه دوباره کنکور دادن نداشتم ترجیح دادم بیام دانشگاه اولا فکر میکردم میتونم باهاش کنار بیام  حتی خیلی تلاش کردم که تودرسام موفق بشم ترم اول درس برنامه نویسیم نسبت به خیلی ها بهتر بود حتی واسه چند تا از هم کلاسیهام خودم پروژه نوشتم ولی آخرش نمرم از همشون کمتر شد حتی تو درسای دیگه هم نتونستم نتیجه ی واقعیه تلاشام رو ببینم و متاسفانه مشروط شدم [img]images/smilies/dodgy.gif[/img].
    حالا هم کاملا بی انگیزه دارم ادامه میدم تقریبا هر روز گریه میکنم اصلا نمیتونم برم سراغ کتابام  همش هم با هم اتاقیهام بحثم میشه و بیشتر اعصابم به هم میریزه.
    ترم پیش روم نشد به خانوادم بگم که مشروط شدم به این امید که این ترم جبران میکنم ولی متاسفانه هرچی تلاش میکنم دیگه نمیتونم با حضور ذهن درس بخونم و همش اعصابم به هم میریضه  دیگه نمیدونم باید چیکار کنم کارم شده هر شب ول گشتن تو اینترنت.
    لطفا کمکم کنید...
    ممنونم.

2. بالا | پست 2
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    4969
    صلوات
    38
    دلنوشته
    11
    خدایا همه چیز را به تو میسپارم به امید تو
    سپاس
    236
    332
    دریافت
    5
    آپلودها
    0

RE: نمیدونم

سلام دوست خوبم
    الان شرایط دانشگاه رفتن راحت شده و دانشگاهای زیادی اومدن که بدون کنکور هم میتونید وارد شوید
    به نظر من هر رشته ای که دوست دارید ادامه بدهید
    تا موفق شوید

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5104
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست من
    نمی خوام نگرانت کنم اما با نامه مشروطی که دم خونه میره چی کار کردی؟! معمولا قبل از عید میرسه. یکی از دوستام اینطوری لو رفت!!

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5184
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط 'nanook' pid='2551' dateline='1365624304'
    سلام دوست من
    نمی خوام نگرانت کنم اما با نامه مشروطی که دم خونه میره چی کار کردی؟! معمولا قبل از عید میرسه. یکی از دوستام اینطوری لو رفت!!

سلام
      نمیدونم هنوز که چیزی در خونمون نرفته البته شاید به آدرس خونه قبلیمون فرستاده باشن که در اون صورت مستاجرمون میدش دست بابام ولی هنز خبری نشده  امید وارم دانشگاهمون یادش رفته باشه بفرسته

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد