-
2013_04_10, 14:41
بالا |
پست 1
اسبابکشی مجردی!!!!
اسبابکشی و جمع و جور کردن وسایل همواره کار دشواری است، به ویژه زمانی که قرار باشد همه را به تنهایی انجام دهیم.
در این مقاله میخواهیم به نکاتی اشاره کنیم که به کار مجردهای درحال اسبابکشی میآید.
اجازه بدهید از اینجا شروع کنم که اسبابکشی برای هیچکس کار سادهای محسوب نمیشود. این کار وقتی دشوارتر میشود که مجبور شوید تمام اعضای خانواده را نیز در اسبابکشی مدیریت کنید. البته در این مقاله قرار نیست تا تفاوت اسبابکشی میان خانوادههای شلوغ و خانواده تکنفری را بررسی کنیم، بلکه میخواهم تا تجربیات شخصی خودم را در امر خطیر اسبابکشی مجردی بیان کنم.
شاید من اولین فردی باشم که اعتقاد دارم اسبابکشی به تنهایی کار مثبتی هم تلقی میشود. میتوانید هر جا که میخواهید بروید و تمام تصمیمات را به تنهایی بگیرید. حتی اگر بدترین تصمیم را اتخاد کنید، نتایج آن تنها متوجه خودتان است و نباید به کسی جواب پس بدهید. اگر مکانی را که برای زندگی انتخاب کردهاید چندان مناسب نیست، به راحتی میتوانید آن را تغییر دهید. البته مسلم است که هیچکس دوست ندارد به عقب باز گردد و اوضاع زمانی بدتر میشود که ناچار شوید با اقوام و یا دوستانتان زندگی کنید. اما باید یادآور شوم که باز هم فقط و فقط زندگی خودتان را تحتالشعاع قرار دادهاید.
اگر مجرد هستید و میخواهید جا به جا شوید، میتوانید منزلی را انتخاب کنید که به مکانهایی که دوست دارید، نزدیک است. میتوانید فارغ از اینکه آن محله مدرسه مناسب دارد یا نه، منزلی در نزدیکی محل کارتان اجاره کنید تا کمتر کرایه تاکسی بدهید. یا حتی در نزدیکی پارکی سکنی گزینید که بتوانید هر وقت میخواهید در آن ورزش کنید. در ضمن، لازم نیست هر روز از خانه بیرون بروید، میتوانید در خانه بمانید و در سکوت آن استراحت کنید.
اما بیائید با هم صادق باشیم؛ تمام مواردی که گفتم در کنار دارا بودن مزایا میتواند دارای جنبههای منفی نیز باشند. گفتیم که تنها باید نگران خودتان باشید. معنای ضمنی این عبارت این است که فقط خودتان مسئول همهچیز هستید. کسی نیست که برای پیدا کردن محل مناسب زندگی به شما کمک کند، خودتان هستید که باید تصمیم بگیرید چگونه همه وسائلتان را جا به جا کنید. خلاصه اینکه همه چیز به عهده خودتان است. باز کردن اسباب و اثاثیه و نظافت هم کاملاً با خودتان است.
جابه جا شدن، به ویژه رفتن به شهرهای بزرگ، به احتمال زیاد موجب به وجود آمدن احساس تنهایی میشود. آشنا شدن با آدمهای جدید معمولاً کار چندان سادهای نیست. حتی ممکن است دلتنگ مکان قبلی زندگیتان شوید. باید خودتان فروشگاههای مناسب در مکان زندگیتان را شناسایی کنید و در این راه شاید نیاز به راهنماییغریبهها هم داشته باشید.
پس چرا باید به خودمان دردسر دهیم؟ چطور است همانجایی که هستیم بمانیم و چیزی را تغییر ندهیم. توصیه من به تمام مجردهایی که قصد نقل مکان دارند این است که شجاعت داشته باشید و استوار رو به جلو حرکت کنید. شاید تنها باشید و این تنهایی شما را بترساند، اما مطمئنم که از پس تمام کارها بر میآیید، تنها به اراده و برنامهریزی نیاز دارید.
مترجم: علی کازرونی زند
ttp://www.singleedition.com/Moving-When-You-re-Single.html منبع:
-